ככה בא לי

מצוטטת

New member
~תיקון~

צ"ל... היא ל~א חייבת להיות כולה מרה או מתוקה יש והיא מעלה חיוך .....

טוב זה לא היה.

קשה לי לענות לך מה היה קורה לו יכולתי לחזור בזמן ולשנות משהו בעברי. הרי לו יכולתי, הייתי הופך להיות אדם אחר ממי שאני.

זה מה שמעניין אותי -

האם היית מוכן להיות מישהו אחר, מישהו שעבר חיים חלקים יותר... האם הייתמוותר על חלקים בישיותך שנבנו כתוצאה מייסורים?

הרבה סרטים בנויים על השאלה הזו

החל מ"חזרה לעתיד" וכלה ב"זכרון גורלי" והסרט ההוא שאני תמיד שוכח את שמו "שמש בהירה בראש צלול" או משהו כזה. אבל אני לא חושב שהשאלה הזו מקדמת אותנו לאן שהוא. עדיף לעסוק במי אנחנו ומה מטרותינו, ולא במה היינו עושים אילו ניתנו לנו אפשרויות שבפועל אינן ניתנות לנו.

כולנו היינו מפגרים

אתה הרי מבין לבד שאין שום סיבה אמיתית להתיסר בגין התלאות הרגשיות שעברנו. לא שכשאני אומר לך את זה, זה מונע ממני מהלכווץ מבושה כשאני נזכר בחטאי אני (כלפי עצמי). היום, אחרי הגרושים, חלקנו הרבה יותר חכמים, מודעים ויודעים את החיים. השאלה שמעסיקה אותי היא האם זה משרת אותנו או לא? האם ה"חוכמה" שלנו מסייעת לנו לבנות משהו חדש? טוב יותר? בריא יותר? נכון יותר? או האם היא רק עוצרת אותנו ומונעת מאיתנו לקפוץ ראש וטבוע במערבולות החיים?

על זה דווקא יש לי תשובה.

והתשובה היא "כן" חד משמעי. ההתייסרות לא משרתת אותנו, אבל ה"חוכמה" בהחלט כן.

אולי ../images/Emo141.gif

אני לא מאמין שהייסורים מחשלים אותך ועושים אותך בן אדם טוב יותר, אם לזה את מתכוונת. אני כן מאמין שהתבוננות מפוכחת במצבך ובהיסטוריה שלך יכולה ללמד אותך כמה דברים ולשפר את סיכוייך להתייסר פחות בהווה ובעתיד.

../images/Emo25.gif../images/Emo27.gif../images/Emo141.gif

ממש לא דביל... אבל אתה בטח מבין גם את זה

../images/Emo45.gif../images/Emo23.gifאהבתי את התמימות שאתה

קורא לה "דביליות". לדעתי בלבד זה לא אותו הדבר. נידמה לי זה חלק מלהיות צעירים..עם המון חלומות..ותקוות ..והמון המון תמימות...אז בעיניים של בוגר...אתה מסתכל עליו שיהיה צעיר וקורא לזה דביליות...אה אה..

../images/Emo141.gif

תוריד את המשקפיים של השלושים פלוס שלך..תשים משקפת של בן העשרים..ניראה לי שהדברים יקבלו משמעות אחרת לגמרי.

שושן

מתנצלת שניצלשנו לך את השרשר היפה שלך בהדיוטות... קבל ח"ח על הכתיבה והפתיחות.

אין צורך בהתנצלות.

זרקתי את הרשת למים, והבאתי בחשבון שביחד עם הדגים יעלו עוד דברים.

דומה...

שאתה סומך על האקסייטרית, שתבין את הרמז. אבל היא לא תבין. לא היא, ובטח לא הנודניקית עם הקוקו, ולצערי, גם לא מצוטטת, אותה אני מחבב ומכבד. ונסחפים לשם, גם יערית ( שגם אותה אני מאוד מחבב ), וגם מעוף ( ידידי ). כל עוד לא תהיה אמירה ערכית, ברורה ( שגם היא, ספק אם תעזור ), אין תוחלת למקום הזה. וכן.... בהחלט מדובר באוזלת ידה של ההנהלה הקיימת. ו... "אוזלת ידה"... הוא ביטוי עדין.

למעלה