ככה בא לי

פפפ

תפסת רגליים קרות..הא.. ת'שימלה אנ'לא מורידה.....{ממש ג'טלמן} לא מפנה... לא מכבה...לא סוגרת. ועכשיו רק בגללך... ובגלל שהמתנתי שעות.. נשרף לי הסיר של האוכל....{פפפפ אפילו לא שמתי לב שהכל התמלא בעשן..מרוב עילפון חושים פה} וביחלט... לא אוהבת להמשיך בצד...כבר אמרתי לך...רק פרונטלי.

לפי החיוכון שלך

ח'ייר לא יצא ממך... ניגשת לסיים את השבת ש'לי.... תבוא פה ב 16:00 אני אראה לך מה זה סנד'וויש של יום שישי בצהריים.

במחשבה שניה...

אם אומר לך מה אני הכי הכי אוהבת ורוצה.... היית מכין לי??? מביא לי?? עושה לי??? {בא לי על משהו מאוד מאוד לא קונבנציונלי...}

את שוב שוחכת היכן את

אקסי..ראי הוזהרת את מקלקלת את הפורום....פיגוע לשוני...ישר חסימה..

:-}

מחייב מ"מ........ אחרת ...מי ישעשע לנו בפונטים ובסמול טוקס בינות המשפטים? מי יאיים עליינה וישחיל לנו חסימות מנטאליות ודיפוזיות קוגנטיבות?? מיכלי......מ"מ אילנה ושות'......... :-}}} אוהבת דברים לא קונבנציונלים...

הגם את ברוטוס????

מה ניסגר לכם עם הקטע של "אשכול צ'טי"???? יש איזשהו תכתיב או מודול שעל פיו הגולשים אמורים או מחוייבים לכתוב???.. כוכבית... תזרום...אנחנו כבר נסחוף אותך לחוף מבטחים.

שושני.....

גלה גם לנו זה לא פ'ייר........ האנטיגוניזם שלו אליינו והבעת אמון בהנהלה הקודמת די מסקרן... :-} {תן רמז לפניי שאני מכבה לו תהיבהובית של הסולמיות}

אין הרבה מה להסביר.

לונלי מן אין בלו הוא בעיניי אדם רחב אופקים, משעשע מאד, בעל טעם מעודן ויושר אינטלקטואלי, וגם אדם נחמד ונעים הליכות (כל עוד לא מעצבנים אותו). זו הסיבה ששמחתי "לגלות אותו" מאחורי ניק חדש ובלתי מוכר. למיטב הבנתי, האנטגוניזם שלו הוא לא "אלינו" (מי זה "אנחנו", אגב ?) אלא כלפי שרשורי הצ'ט. להגיד לך את האמת ? גם אני לא מתפעל מהם. אבל אני מבין שהם חלק מהעניין בפורום ג"ג, ושום הנהלה לא תשנה את זה.

תם ונשלם מבחינתך..

אתה פתחת את הנושא אני אמשיך לדוש בו. א. לפי התגובה המתלהמת שלך, אני מסיקה ואין שום עוררין אתה לא תהיה "..אנחנו..." הניכור והקרירות שלך זה לא משהו ששורה כאן , אצלנו... ב. אם אתה מתגעגע להתנהלות אסרטיבית, נוקשה לכתיבתך ובדיעותך... אתה מוזמן לפורום 507..שם תתקבל בברכה אם תתגמש ותתכופף לחוקים ולכללים. ג.Lonely In Blue ...... אומר את שלו... עצוב ובודד המערכה.

תאר לך שהיית יכול לחיות את חייך

מחדש. תאר לך שהיית יכול לחזור לאותה נקודת זמן. האם היית מוותר על הכאב הזה? על הנסיון הזה? ראיתי סרט נהדר בשם דלתות מסתובבות. על אישה שחייה התפצלו לשתי אפשרויות שונות. לפעמים מה שנראה לנו כמכאיב במיוחד הוא, הוא הדבר שלטווח ארוך היה טוב עבורנו. לא?

מצוטטת

New member
לא בטוחה...

הכותב כיוון את הזכרון הזה למקום כואב {מהעבר}... לא ככה לפחות אני חוויתי את המילים דווקא אני מצאתי בהן חיוך נוסטלגי עם זיכרון של חוויה עם הרבה יופי, בכלל חושבת באופן אשריינו שיש לנו אותם ואשריי האדם שיודע לשמר את ה-background זה בחיים...שניקרא זיכרון שעושה לנו גם חיבור וגם הפרדה תוך כדי שאנו חיים את ההווה....כל עוד הנוסטלגיה מנציחה עצמה רק לרגע.... אני אומרת אשרינו שיש אותה, היא חייבת להיות כולה מרה או מתוקה יש והיא מעלה חיוך ..... הרי מה היינו ללא קיומה....אה? אני דווקא חייכתי כשקראתי, וזו לא הפם ראשונה....

למעלה