ככה בא לי

ואוסיף ואומר...

שבניגוד לחסימה הלא מוצדקת של chivalrous, אם אחסם, אערב את כל מי שצריך, כדי לשחרר את החסימה.

היית חייב להפחיד אותי ?...../images/Emo4.gif

ככה לקראת השינה..? אכן משפט חזק !!! אם אחסם, אערב את כל מי שצריך מזל שאני לא מההנהלה... לילה טוב..

לאאאאאאאאא....

אני יודע שאתה ז'לובאט שני מטר, 130 קילו. מי אני, שאני אפחיד אותך ? ובכל זאת, אם לא הייתי יודע שאחסם בגלל זאת... הייתי בכל זאת מוסיף עוד איזו מילה...

../images/Emo41.gif היום פגשתי אגדה,כוכב, מלך../images/Emo47.gif

הלכתי להלוויה של עלי מוהר במיוחד לראות את האדם שהכי קרוב אצלי למושג הערצה.. אריק אינשטיין... הגדול מכולם.. אפילו אמר לי שלום.. ואני התרגשתי כמו ילד קטן..
האשה שאיתו .. סימה אליהו מקסימה אמיתית.. דיברתי איתה לפחות 4 פעמים במהלך ההלוויה.. כשאמרתי לה שאני רוצה להצטלם איתו, היא אמרה לי שהוא לא אוהב.. אבל " תעמוד לידו ואני אצלם אתכם בלי שירגיש.. ואני שלא רציתי לגרום לתקרית ויתרתי.. היא הבטיחה לי שהוא יכתוב לי הקדשה על הביגרפיה שלו שנכתבה ע"י עלי מוהר ז"ל... היה עצוב, והיה מרגש... בהחלט יום מיוחד.. ואתה ידידי.. תמשיך במלחמות שלך.. חבל. לילה טוב.
מצ"ב תמונה שלו ושל סימה

בקושי הצלחתי להבין...

מה אתה רוצה להגיד. ואחרי ההלוויות של אהוד מנור, ושל עוזי חיטמן, כנראה שקצת התקשח ליבי. בקיצור, מה אתה רוצה להגיד ? ואנא... אל תקרא לי "ידידי".

קצין וג'נטלמן היחיד...

האמת, היא שגם אני קרבן של הוירטואליה. אין לי מושג מי אתה, ומה אתה. ואולי לחמת בקרבות המתלה, ואולי בחווה הסינית. אני יודע שכיסחתי לך את הצורה. בלי לדעת, מה אתה בדיוק. נכון... לא מצאת חן בעיני. אבל... זה רק אני. ואני, להבדיל ממך ( וזה ההבדל היחיד בינינו ) יודע... שאני קטן.

כמובן...

שזה יכול לגרות כל מיני קטנים (מאוד) ,להוכיח כמה שאני קטן. אני חושב... שהם ייצאו מזה, מאוד מאד קטנים. ואני מקווה, שאתה אפילו לא תנסה.

יערית

New member
דרך מקסימה לומר לך

מברוק,סתם ככה ,כי בא לי
אגב הדיביל ההוא,מה זה צריך להיות גאה במי שהוא היום,טוב זו לא חכמה,הוא כבר במקום אחר...:)))

תמיד עשית לי את זה..בכתיבתך

תענוג להיכנס לכאן אחת לתקופה.. ולקרא הודעה שכזו.. כמעט כלום לא קורה במקרה, החיים מזמנים לנו אנשים וסיטואציות שלכולם תפקיד חשוב בחיינו. יש דברים שאנחנו חווים בחיים שלולא קרו לנו, לא היינו היום מה שאנחנו היום. כל פרק או תקופה בחיים.. מרה ככל שתהיה, מהווה עבורינו קרש קפיצה לתקופה הבאה
הגדולה היא להבין זאת, לפעור ידיים בקבלה וחיבוק גדול, לחייך ולפתוח פנינו קדימה.. הגדולה כאן שושן היא נטו שלך....והיא באה לידי ביטוי בכל מילה ומילה. יפה

../images/Emo51.gif

לדעתי, אגב, הרבה מאד קורה במקרה. לא הכל, אבל הרבה. לא סתם יש דמיון בין המלים: כל מה שקורה לנו הוא מקרה. מה שאנחנו עושים עם זה - זה כבר לא מקרה.

מתפרת החיים

זהו התפר הדקיק שרקמו לנו החיים. ללמוד להתבונן בין לבין... להרגיש מתי מותר, מתי אסור להשכיל להבין מה בין התערבות למעורבות. להסיר אחריות מהאחר לא תמיד פרושו- לשחרר. מה בין שתלטנות לאכפתיות מה בין להעיר ולהאיר. ב"דביל" שלך יש המון נקודות אור... המשך ללקט אותן...

לא בטוח שהבנתי.

מוכנה להדגים מחמרי חייך ? נשמע שאת מדברת מניסיון אישי.

כולנו בסופו של דבר ...

היינו דביליים... ולאו דווקא היינו. עדיין אנו עושים דברים או אומרים מילים שאנו לא מתכוונים אליהם. אבל אומרים ....... מטעויות אנו למדים. אהבתי

למעלה