כחול וכתום

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo99.gif

להבהיר טיפ טיפ טיפ טיפה את הגוון הכי בהיר בחולצה D: [וכל הכבוד לך שעשית יופי של חולצה עם שלושה גוונים!
|כבוד|] תעשי איזה שלושה פיקסלים בסוף של כל חגורה שכאילו "יוצאים החוצה" מהחצאית, כי ככה, זה די נראה כמו פסים שמודבקים עליה או הדפסים אפילו. את מבינה? שייראו שהחגורות "עוטפות" את המותניים שלה
. השיער פשוט מדהים

Painted Fairy

New member
תודה לכולן../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif

השיער מדהים?
חח שיהיה
. תודה. לגבי החגורות- את כ"כ צודקת, אני אתקן

DaRk Alice

New member
../images/Emo15.gif ניסוי...../images/Emo3.gif

היה לי משעמם אז עשיתי ניסוי בדולי..
יצא מש'ו מוזר ומכוער.. בייס מדאלינג

DaRk Alice

New member
../images/Emo15.gif אמממ...

אני לא טובה בתגובות בונות אבל אני אנסה אוקיי..? חחח השיער.. אוקיי הוא יותר מדי ישר...תעשי לו שוונצים כאלה שיצאו מהשיער השיער של הראש לא מוצלל טוב..עשית שבילים ברורים וזה נראה לא אמיתי... מהשביל הראשי שיצרת תעשי עם הגוון הבא צל שכזה ואז תוסיפי שבילים... אני מקווה שהבנת
כי אני לא טובה בזה חחח אממ את החזה הצללת לפי הגוף..?

תודה על התגובה..../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני אנסה לשנות את השיער.. ואת החזה הצללתי בחרבוש..

../images/Emo41.gifתגובית...

השיער ישר מידי בצדדים,והמאחורה של השיער לא מוצלל,כיאלו הוא רק ככה. וחחח אהבתי ת'פרח..רעיון חמוד..אבל לא הצללת אותו על החולצה.. הדולי ריקה,תוסיפי לה משו,את יכולה,שרשרת שחורה,עגילים,קעקוע בבטן,קצת איפור,ותחשבי על עוד דברים,אבל אל תוסיפי את כל מה שרשמתי לך!! תוסיפי אם בא לך רק חלק,כי גם שהיא יותר מידי עם תוספות זה כבר לא יפה.

2ofir

New member
פריקון שלי>.<

וואל...יש בנתיים רק חוצה,ניטים,דמעות,וסריטה...תחיו עם זה
וכן, אני מודעת לעובדה שיש לו ציצי
פתחו בקטן/גדול [בייס בקובץ] {תגובה מגניבה, למגיבה החביבה:)}

super cat

New member
הוי אופירע../images/Emo99.gif

תגובונת: -דמעות- אמממ כן אני יודעת שהוא ריקון דו מיני אבל.. זה נראה כאילו הוא שם איפור-> ואז התחיל לבכות וכול האיור נמרח למה זה ככה? כי לקחת פלטה של לבן שמתחילה באפור כחי פלטה שמתחילה בתכלת נו את מכירה נכון? נכון שכן! אהה ומה שמוקף בירוק לא הבנתי מה זה... -שרשרת- אממ... אני לא יודעת איך להסביר את זה ממש אבל את צריכה לעשות ניטים שיהיו חודים כאלה ולהאריך אותם ולעשות להם נפח כזה של ניטים נו. כי הניטים שעשית הם יותר מידי בפנים כזה כמו כפתורים אההה ועם תצליחי לעשות ניטים שיוצאים תלמדי אותי
-חולצה- בורוד דברים לא מובנים שיוצאים מהחולצה?
לקראת סוף החולצה יש קל לא מובן כזה (תכלת בקובץ) אממ נראה לי שכדאי שתעשי שם קפלים רגילים כאלה כמו כול החולצה... ועוד קל אחד בשרוול שכדאי לך לא לחבר אותו שם(פס אדום) והציצי לא מוסיף לו XD חחח זהו ככה הוא ממש נחמד!!! תסדרי לי אותו טוב

Stinki Winki

New member
ווד יו לייק סאם טי, סיר?../images/Emo140.gif../images/Emo96.gif

דולי חדשה, מה שנקרא- maiden!!
בייס מבאבל פיקסלס לשעבר (אני לא יודעת לבטא את שמו הנוכחי
) השראה מהתחרות שהייתה בהיימ נו סאקורה, ומאחת הדוליז של גילי.
מרוצה.
וניסיתי דברים חדשים

אנבלייי

New member
ואוווווווווווו ../images/Emo23.gif

מדהיםמדהיםמדהים
הייתי מגיבה תגובה ארוכה אבל אני לא יכולה, שני רודפת אחריי
מדהיםםם!!

super cat

New member
../images/Emo99.gifמדהימה../images/Emo99.gif

היא ממש מדהימה ואהבתי סגנון

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

יס!
איי ווד לייק א קאפ אוף פאקינ' טי!!11
|תה|
מה? זה כמו תה
הדולי מדהימה
אמרו הכל
אני רק מציעה להצליל את קווי המתאר של הנעליים ^.^ [ראי קובץ. נעל שמאלית [שלנו]] מקווה שזה בסדר שהדגמתי על הדולי
מוכשרת ^.^

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo99.gif

התחרה של הלבן נראית קשורה מדי לחולצה. תעשי איזה הפרדה עם קו מוצלל.^^ הסוליה מתחת קצת עקומה. שימי לב לקווים הרגילים ותעגלי קצת שמאלה.

למעלה