כחול וכתום

יוהוווו חינמים!

אוף, כמה שאני אוהבת לקבל חינמים. וכמה הרבה שיש פה! הייתי היום בקניון וכל שנה יש שם יום מיוחד לעיתון TEEN PEOPLE וזה אומר שמחלקים לטינאייג'רים שקיות מלאות ב"הפתעות" (קרמים לשיער, ליפ גלוסים, מסטיקים, קופונים, טטוז, מדבקות, חולצות, אודמים, תיקים, ממתקים ושטויות). היה לי כיף
וגם חילקו ממתקים
בגלל שיצאה ופלה חדשה של הרשי
מזכיר לי שלפני יומיים יצא סוג חדש של אמאנדאמים - גדולים במיוחד. אני עדיין מחפשת בחנויות
בייס מאפיצ'ו, לא מרוצה במיוחד. היא הייתה אמורה להיות מלאה בפרטים, אבל יצא ככה כי הבייס קטן. זו אמורה להיות ילדה קטנה עם שמלת "טבע". מבינים מה ה"טבע" פה? שיער - חשבתי על קוקיות ופוני, אבל נראה מה יצא לי. אני לא אוהבת לצייר שיער

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמותי ../images/Emo99.gif.

בדרך תצליל מתחת לשרוולים
.

הצללת על? ../images/Emo2.gif

פעם ראשונה שאת מעירה לי על זה
בד"כ אני לא שוכחת
תודה על המחמאות
עשיתן לי את הלילה (נו, לילה עכשיו
) ובדרך - נעמה, בבלס? חשבתי לעשות לה שתי קוקיות גבוהות קופצניות (זכרונות מיסודי?
הייתי הולכת עם קוקיה קופצנית אחת
בצד ימין)

../images/Emo11.gifשתקי.

זה מהמם
מה לא מרוצה
זה מדהים,הלוואי עליי
לדעתי תעשי לה את השיער בצבע חום,ועם קוקיות כאלה עגולות,
מקווה שהבנת..

super cat

New member
../images/Emo26.gifאוווף למה הלכתי לישון../images/Emo36.gif

דולי לדמבו בייס מקיטרון רווג' לא מרוצה ממנה

2ofir

New member
../images/Emo99.gifמאוד יפה!

קודם כל, נורא הישתפרת! בשיער מאחורה תעשי שיהיה כהה יותרף כי שם יש צל ולא אור ולדעתי יוסיף פוני:) בחולצה החזה נורא קטן ופחות מוצלל מכל הקפלים,תגדילי אותו, ותורידי איזה קפל בחולצה. במכניים גם הייתי ממליצה לעשות רק בסוף הרבה קפלים, ולמעלה בין לבין קטנים איזה שזה מתכווץ[גאד אני לא יודעת להסביר]. ותוסיפי עוד גוון, והצללות סימטריות מדי, שחקי איתם אל תעשי הכל יותר מדי סימטרי:) אה בנעל תגדילי קצת תסוליה, זהו זה דולי נורא יפה, הישתפרת!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש השתפרת
תדגישי צד אחורי בשיער ומציעה לבחור בפלטה פחות זוהרת לחולצה ^^

שליייי ^^ ../images/Emo41.gif

עבדתי עליהן נורא קשה, ואני נורא גאה בהן. הסגולה היא אוקטביה, האמצעית היא שינראין, ואני לא זוכרת איך קוראים לירוקה
.. נמנמ.. בייס אנג'ל דסט.

ame noire

New member
בייס מגוויניבר

עשיתי אותה די מזמן, היא מבוססת על תמונה שראיתי... דווקא אהבתי אותה... (חוץ מהשיער...)

ame noire

New member
Thanks!../images/Emo13.gif

כן קפלים זה יפה (זה למה שאני כמעט תמיד שמלות
)

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo99.gif

יש לך סגנון ממש ייחודי
הקפלי, השמלה והכובע פשוט יצאים מן הכלל! בשיער כדאי להדגיש את הברק ואם צריך להוסיף גוון בהיר. נסי לעשות את הלמטה פחות גושי. אם התכוונת שיהיו שם כמו בקבוקים מאוזנים כאלו, נו
אני יודעת למה התכוונת, של הגברות הזה
אבל אם לא מצליח לך אפשר תלתלים או משו
מוכשרתמוכשרת

ame noire

New member
תודה../images/Emo9.gif באמת-

ניסיתי לשפר, אך לא בדיוק עובד- אז ניסיתי סגנון שיער אחר, אהבתי אותו... טוב יותר?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif כככככככןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

והנוצההההההעעאעאעאעאע
מוכשרת

Cool Simsit

New member
הנה דולי שלי!

שמתי אותה בשדח"ם הקודם אבל לא הגבתם! זה שלי ושל חברה שלי (shani20033) אני עשיתי נעליים וקווי מתאר של הבגדים והיא את השאר!! בייס מפינקלנד

למעלה