הולך על הבגדים מי מביא פלסטלינה??
מ מוצארט New member 30/6/03 #78 תשמעי... אני לא ממש זוכר שקניתי או מכרתי פרארי... אבל אם את רוצה מכונית כזאת, אני אקנה לך, אין לי בעיה.
תשמעי... אני לא ממש זוכר שקניתי או מכרתי פרארי... אבל אם את רוצה מכונית כזאת, אני אקנה לך, אין לי בעיה.
פ פרארי אדומה New member 30/6/03 #80 אף אחד לא מכר אותי ולא ימכור אותי.. ואני מכונמית שקשה להצגה... במיוחד אדומה!!!
R r3fl3ct10n New member 30/6/03 #86 טיקי!!!!! תבואייייייייייי אל תקשיבי לכל מני מלמולים<שיעול>מישהו שמתחיל בA...<שיעול> באמת אני חושב שכולם רוצים שתבואי ואת בכלל לא תרגישי תקועה.. ותאמיני לי-אם כולם יתחילו לאיים על חייך אז את תבואי אם תרצי ואם לא..
טיקי!!!!! תבואייייייייייי אל תקשיבי לכל מני מלמולים<שיעול>מישהו שמתחיל בA...<שיעול> באמת אני חושב שכולם רוצים שתבואי ואת בכלל לא תרגישי תקועה.. ותאמיני לי-אם כולם יתחילו לאיים על חייך אז את תבואי אם תרצי ואם לא..
L lali37 New member 30/6/03 #90 פתחת שרשור כדי לראות אם רוצים שתבואי נכון?! אז התגובות מוכיחת לך ש כ - ן - ! - ! - ! אז את באה!!!!!
א אפרת 3 נקודות New member 30/6/03 #91 אנשים תהנו !!!! ב"ה גם אני רוצה לבוא !!!!!! אבל יש לי משהו יותר חשוב !!!!!!!!!