כולם להכנס דחוף!

ל-מ-ה?????

אדרבא, אני הייתי הולכת, להתנסות, לראות מזה, לראות איך אני משתלבת? אחרת איך אני אדע??? להישאר עם ההתלבטות הזו כ"כ הרבה זמן? למה להישאר בבית?? לפי דעתי צריך להתנסות ולא להגיד לא מלכתחילה, זה מראה על חולשה.

tiki tiki

New member
לגליה ולאלבור-

א. טאטו?! איזה טעם מעפן!!!!! ב. אני אמרתי שהעולם שקיים הוא נכון?! אני לא אמרתי דבר כזה אני אמרתי בדיוק ההיפך- אמרתי לך בצ'אט- אנשים כמוך לא קיימים הרבה-0 אנשים שיודעים להבדיל בין טוב לרע- רוב האנשים הם טיפשים והם מתחילים להכיר בנאדם מהיופי שלו ולא מהאופי- אני אמרתי שזה טוב?! חס וחלילה - אם אמרתי דבר כזה תהרגי אותי (לא ברצינות)- אם אמרתי- לא שמתי לב.

The Albor

New member
מסכים.

אין מה להגיד היופי זה הגורם הראשוני שהאדם רואה. לא משנה מה האופי, אם האדם מכוער יש כאלה שלא התקרבו אליו. למה את חושבת אנשים מסתובבים שעות מול המראה מנסים למצוא את הטוב שבהם הכוונה יופי? זה מה שקובע על זה העולם בנוי. לטוב ולרע.

חצי מסכימה

נכון ההיבט הראשוני הוא החיצוני, אבל לא היופי זה העיקר , מה עם ההתנהגות? האופי של הבנאדם? "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" וזה לא שהרוב הולכים לפי זה, אני מודעת לכך ש-לא, וכמו שאת אמרת- אנשים עומדים שעות מול המראה כדי להיראות יפה וכו'... אבל חוץ מהיופי יש עוד צדדים בבנאדם, ואני חושבת שהם מאוד חיוניים לו, ושהיופי זה אחד הגורמים הפחות חשובים באדם.

tamarhp

New member
אבל שימו לב!!

את אלישבע, באופי, אנחנו מכירים פה מעל גבי הפורום והצ'אט, לפני שאנחנו מכירים את היופי שלה (אלי7, יש לך שיער יפה!) כך שאין ש-ו-ם סיבה שמישהו לא ירצה להתקרב אליך בגלל איך שאת נראית! זה גם מה שאמרתי פה למישהו/י מסויימ/ת (טוב, אני אגיד בלשון שזכר ותבינו שאולי זו גם נקבה) שניסה להכין אותי מראש, שאני לא אתאכזב במפגש כשאני אראה אותו (או אותה). למה שאני אתאכזב? למה שהמראה שלו/ה ישנה לי משהו? אני מכירה פה את האנשים בפורום וכולם פה נפלאים, אין שום סיבה שאני אתרחק ממישהו בגלל מראה חיצוני!

tiki tiki

New member
בקשר לבטחון

זה לא כזה קל להעלות בטחון עצמי-יכול להיות שאת גם לא מבינה למה אני מתכוונת- זה לא כמו פחד במה או משהו כזה.........כי אני משחקת ואין לי שום בעיה להופיע על במה וזה גם לא שיש לי בעיה ללכת ולדבר עם אנשים - הקטע הוא שאני לא מעריכה את עצמי ממש....אני יו8דעת שאני צריכה להעלות וזה לא כזה קל- יכול להיות שאם הייתי חיה בסביבה של עולם כמו שאת הזכרת- היה לי יותר בטחון עצמי אבל כרגע זה בלתי אפשרי!

The Albor

New member
מצטער שאני מתערב אבל...

את לא הולכת למפגש בגלל חוסר ביטחון עצמי?.

tiki tiki

New member
א.מי אמר שאני לא הולכת?

ב. אם אני לא ילך למפגש זה יהיה קשור איכשהו לחוסר ביטחון עצמי אבל לא ישירות

The Albor

New member
ישירות או לא ישירות.......

למה את לא רוצה ללכת למפגש הזה?

tiki tiki

New member
שוב- מי אמר שאני לא רוצה...

ואם אני לא ילך זה בגלל שאני ירגיש שלא יהיה לי מה לעשות שם- שכל הילדים שם ישימו לב לעצמם ואני בסוף יתקע לבד בצד (עם רחלי....סתם...) או שאני לא ירגיש טוב

The Albor

New member
אם את לא רוצה ללכת......

אז אל תלכי. ואם את רוצה תלכי. מה יותר פשוט מזה? סתם סתם.............הבנתי את הקטע. יש יותר סיבוכים. ואם את מפחדת להיות לבד- אני בטוח שגליה תשמח לבוא ולארח לך חברה. נכון?

lali37

New member
טיקי ככה:

אני לא הולכת להכנס לויכוח אם מה שאמרת נכון רק רציתי להגיד שזה לא משנה כי אנחנו מכירים אותך (בערך) אז אנחנו כבר יודעים אם אנחנו רוצים להכיר אותך או לא ולכן זה בכלל לא משנה איך את נראית כי זה לא יהיה הרושם הראשוני שלך עלינו!!! אז תרגעי תיקחי את עצמך בידיים ובואי!!!! (או שאת מתה-וזה עבד על ליעד!!!)

טיקי....

בס"ד אני רוצה שתבואי! אני יודע על עוד כמה שרוצים שתבואי.... ואם את רוצה להנות אז תפסיקי להקשיב לכל מיני מלכלכים ותבואי, תאמיני לי שלא תצטערי...

אלישבע!

ברור שאנחנו רוצים שתבואי!!!!!! אני אהיה שם מחר ואני ממש אשמח אם תהיי,למרות שלא ממש יצא לי לדבר איתך אישית. חסר לך שאני לא אראה אותך שם מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור?

אוקיי,הנה תגובתי לעניין

סליחה חמודה,אבל אם לא תבואי אח"כ תצטערי על זה שנים. ת'כלס לאט לאט תביני שלא הייתה לך סיבה שלא לבוא ואני מבטיחה לך אישית-אם תרגישי תקועה את מוזמנת, תמיד יש לי ספר בתיק וכל מיני דפים לקישקוש, ויש מספיק אנשים שישמחו לדבר איתך אחד על אחד אז אם ההתלבטות היא רק באם תשתלבי- בואי וזהו. את חלק מאיתנו

מוצארט

New member
דפים לקישקוש???

מגניב! תביאי גם טושים זוהרים בשבילי, ואם יש צבעי פנדה - מה טוב!

למעלה