כולם להכנס דחוף!

אתה חמוד...

אבל אתה בכלל לא במועדון...
תצטרף אגב, זה שאני מגיעה- היה אמור להיות סוד.. אז שששש

מוצארט

New member
חמוד? בלה בלה בלה...

ו-שששששששששששששששש, אפ'חד לא אמור לדעת שעדיין לא הצטרפתי... תביאי את טפסי הרישום למועדון מחר! אל תשכחי!

המממ טפסי רישום?.. ../images/Emo4.gif

אתה בפנים! מה אתה רוצה להיות בדיוק? חוצממנשיא/מנכ"ל/סמנכ"ל או כל דבר אחר שתפוס... סתכל בכרסיט שלי תראה מה תפוס

tiki tiki

New member
תודה....

לכל מי שרשם- למרות שהגיוני שכנפגש דברים ישתנו- תמיד זה ככה..... נראה לי שאני בכל זאת יבוא- למרות שיש סיכוי של שינוי לפי מצבי הרוח שלי (ויש הרבה והם מתחלפים מהר) הרבה ממכם כתבו שזה שטויות מה שרשמתי ושזה לא יכול להיות אבל תאמינו לי שזה כן! ואניממש לא רוצה להיות ב'ברוגז' עם אף אחד כי זה ממש מעצבן -ואני יודעת מה זה ברוגז !!! (רחלי תבין....) טוב אז תודה על התמיכה והכל- אם באמת התכוונתם למה שרשמתם אז אני מקווה שאני יבוא.... (ליעד- תודה על כל הלבבות....) ועוד דבר: אנשים- תכנסו לצ'אט!!!!!!!!!!!!!! אלישבע

tiki tiki

New member
כל מי שחושב שכתבתי שטויות להכנס!

שום דבר ממה שכתבתי זה שטויות- אני בן אדם שצריך לדעת שאני לא ידפק בסוף ולמרות שגליה אומרת שזה שטויות ושלמה שאני ידפק זה לא שטויות! לאנשים יש דעות קדומות- יופי קודם לאופי! וגליה- למרות שלך יש מן עולם שהמצאת שבו כל האנשים מתחשבים באופי לפני היופי- זה לא קיים! כשבנאדם רואה מישהו הוא קודם רואה את הקליפה ואם הוא מחליט שהוא אוהב את הקליפה אז הוא מנסה להכיר את אותו מישהו- אם הוא לא אוהב את החיצוניות- הוא ישלח אותו לעזאזל בלי להגיד כלום- למרות שיש אנשים שהם דוקא חכמים ועושים את ההיפך- רוב האנשים חושבים בסדר ההפוך ממה שנכון- קודם חיצוניות ואז פנימיות- אדם לא ינסה להכיר את הפנימיות של מישהו בלי לאהוב את החיצוניות- אם תפגש/י מישהו שדומה לקוף עם קרניים וחדק- את/ה לא תרצה/י להתקרב אליו אפילו! לא כל שכן לדבר איתו ולנסות להכיר אותו מקרוב! מי יתקבל בחברה יותר טוב- החתיך המטומטם או המכוער הגאון?! ברור שהחתיך!!!! אז אל תזבלו לי בשכל שמה שאני כותבת זה שטויות! אני הגיונית לגמרי ואפילו שרוב הילדים הולכים למפגש ככה- לי יש בטחון עצמי נמוך (כמו שכתבתי כבר) ואני חייבת לדעת לפני שאני לא יתפדח! אז אל תכתבו לי שזה שטויות ושאני סתם מזבלת בשכל!!!

lali37

New member
שאלה:

מה הקשר בין זה לבין זה שאוהבים אותך בפורום או לא?! הרי בפורום לא אוהבים אותך לפי המראה אלא לפי האופי כי אין לאנשים בפורום מושג איך את נראית!!!! ודבר נוסף החיצוניות אכן גורמת לך לרצות להכיר או לא להכיר בןאדם אבל החיצוניות לא כוללת רק מראה אלא גם התנהגות למשל האם הבןאדם קולני ושמים לב אליו והוא כזה שדודש צומי (אבל לא יותר מדי) אתה תרצה להכיר אותו ולעומת זאת אדם שקט שלא מרגישים לא תרצה להכיר....

tiki tiki

New member
הקשר הוא...

שכמה מהאנשים אמרו שאין לי שום סיבה לשאול קודם אם רוצים שאני יבוא ושאין לי שום סיבה לחשוש מהמפגש הזה....... אני לא יוסיף עוד כלום- מי שצריך להבין הבין.

אני חושבת ש" העולם שהמצאתי"

הוא כן קיים, אולי לא כולם, אבל יש בו הרבה,אני חושבת ש"העולם" שאת בנית לעצמך הוא קיים אך אינו נכון, משהו בו השתבש וצריך לתקן זאת, לא להצדיקאת התופעה, אלא להילחם בה, אחרת מזה שווה? אולי גם ניכנע ללחץ החברתי? הלחץ החברתי הורס אותנו! וכמו שכבר אמרתי לך, אם מדובר ב2 ילדים בשכבה אחד חתיך ומטומטם ואחד מוכער וגאון, אולי החתיך יהיה מקובל בחברה, אך יכבדו אותו? כמה יכבדו אותו? אולי הוא חתיך אבל עדיין יתנהגו אליו כאל טיפש, כי בכך וכך דברים הוא לא מבין(או לא מנסה), אבל את המכוער הגאון יעריכו במידת מה( או לא), אבל יידעו שהוא..... אני לא יודעת אם הבנתאותי נכון במה שכתבתי כאן, אני משערת ש-לא, גי את חושבת ההפך הגמור ממני. מה שאני יכולה להגיד לך זה שאת הבטחון הזה שלך את חייבת להעלות!

The Albor

New member
לחץ חברתי ......

גליה,לחץ חברתי גם יכול להיות דבר טוב. זה לא כמו שהגננת הייתה אומרת : "אם כולם היו קופצים מהגג היית קופץ?" זו שאלה טיפשית. אבל הלחץ החברתי בונה את האדם. לחברה יש חוקים. אם אדם שונה הוא יהיה שונה מהחברה והכלל. אי אפשר להגיד "תתעלם מהם" כי עדיין אתה עדיין בחברה עם מוסכמות חברתיות.לפעמים צריך לפעול ע"פ הלחץ החברתי. אין ברירה.

ואני מדגישה-

לפעמים בהחלט לא תמיד... נכון יש מקומות שבהם הלחץ החברתי - הוא לטובה, ולוואי בכל המקומות יהיה כך, אבל זה לא כך, ומה שאני התכוונתי זה ללחץ חברתי שלילי.

The Albor

New member
.............

לחץ חברתי שלילי אצלך יכול להיות לחץ חיובי מצד אחר. הכל מוסכמות החברה והכלל. לטוב ולרע.

tamarhp

New member
יש הבדל

בין לחץ חברתי לבין מוסכמות חברתית. לחץ חברתי הכוונה שהפרט עושה את מה שהכלל עושה אך ורק בגלל שהם הרוב, משום שהוא נגרר אחריהם, גם אם לפעמים זה נוגד את רצונותיו ודעותיו.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה פשוט שטויות, ואת סתם מזבלת בשכל!!!!!!! סתם.... לי מותר לרדת עלייך, אנחנו חברות...

מתוקה...

את בכלל לא תקועה גם אלישבע ממש לא תקועה אז תפסיקו כבר עם הביטחון עצמי הנמוך הזה זה רק אשליה...

The Albor

New member
שמעי לי תיקי תיקי.......

אל תלכי. הכל שטויות. תישארי בבית תתבטלי ותשמעי שירים של טאטו. אם את מרגישה טיפה ספק מלבוא אל תלכי. Albor.

למעלה