כולם להכנס דחוף!

tiki tiki

New member
כולם להכנס דחוף!

אני מתלבטת אם לבוא מחר או לא- גם לא נראה שהרבה רוצים בכלל שאני יבוא (וזה לא סתם רוח) אז אני רוצה לדעת מי באמת רוצה כי אחרת אני יבוא ואני סתם ישב בצד ולא יהיה לי מה לעשות- מי שרוצה שאני יבוא שיכתוב....או שיגיד לי בדרך אחרת

מה השטויות האלה?

אם אני הייתי באה למפגש כמובן שהייתי רוצה שאת תבואי, ואני חושבת שבאותה המידה שאני הייתי רוצה שאת תבואי, כך כל מי שבא למפגש, רוצה שתבואי. ולמה לא? אין לך מה להפסיד.... להפך אני חושבת ששמה תהני מאוד
.

tiki tiki

New member
תודה אבל זה לא כזה...

ברור שכולם חושבים כמוך! תודה בכל זאת.....

tamarhp

New member
פחחחח

אלי7, את כזו מצחיקה.. דבר ראשון - לא שואלים אף אחד אם הם רוצים שתבואי. באים וזהו! דבר שני - את חברה בפורום הזה ויש לך זכות לבוא למפגש כמו לכל אחד אחר. דבר שלישי - אנחנו רוצים שתבואי!!! דבר רביעי - רחלי אמורה לחזור עוד מעט הביתה בע"ה, את רוצה שאני אשאל אותה מה היא חושבת? אבל זה בתנאי שלא תתחילי לריב עם מיכל (תסכמי את זה איתה מראש - שתהיו בנפרד). בקיצור, אם את מבטיחה לא לעשות סצנות עם מיכל (ומיכל צריכה להבטיח אותו דבר) - את מוזמנת.

tiki tiki

New member
תמר- בשביל מה

לי לבוא למפגש אם לא סובלים אותי שם?! אפילו אם יש לי זכות- אני לא יבוא כי אני סתם יתקע את עצמי! וגם בשביל ש...........טוב- בכל זאת יש הבדל ענק בין דיבור דרך מחשב לבין דיבורים פנים מול פנים- היחס משתנה!!!

tiki tiki

New member
לא אמרתי

שיש מישהו ספיציפי שלא סובל אותי בפורום- אבל יש כאלה שמעוצבנים עליי או שלא אוהבים אותי במיוחד- אפשר להרגיש בהתנהגות......

r3fl3ct10n

New member
תבואי תבואי...

אחרת עם מי יהיה לי לדבר במפגש? כולם חרידים שם... וילדים שלא מתאים להם לראות המורדים...

mgirl

New member
נפגעתי!

לא שיש לי משהו נגד חרדים, אבל אני לא אוהבת המורדים כי זה סדרת זבל, ואפילו אם לא, זה בכלל לא הסגנון שלי, ואין לזה שום קשר לעובדה שאני דתיה בכלל. אני כיפה סרוגה וגאה בזה.

tamarhp

New member
עוד משהו

את נמצאת פה כמה ימים, אנשים עדיין לא החליטו אם הם אוהבים או לא סובלים אותך, אז אין לך ממה לפחד. זו הזדמנות מצויינת לתת לאנשים לקבוע עליך דעה! (אהמ.. תשתדלי לעשות רושם חיובי.. רושם ראשוני עושים רק פעם אחת..
)

tiki tiki

New member
עובדה!

עובדה ששר** (לא נזכיר שמות בשביל לא לעצבן אף אחד...) רב איתי כבר!

r3fl3ct10n

New member
אני הייתי כותב את זה אחרת...

אבל אני לא רוצה לעצבן מלא אנשים...

lali37

New member
אפאחד לא הבין למי התכוונת!!

וזה שמישהו רב איתך כבר זה אפילו לא אומר שהוא לא סובל אותך! את יודעת כמה פעמים אני והוא רבנו?! ודווקא איתו יש לי קשר טוב מאנשים שבפורום ואנחנו מדברים הרבה... אז יאללה אוהבים אותך בואי!!!

lali37

New member
תקשיבי

נניח ובאמת אנשים לא רוצים שתבואי(למרות שאני לא מבינה למה את חושבת ככה) אז עדיין אין שום סיכוי שסתם תשבי בצד!!! ושלא יהיה לך מה לעשות!!!

tiki tiki

New member
אה יופי-

אז אני ישב כל המפגש ויריב עם **** (לא נזכיר שמות בשביל לא לעצבן)-(ואני באמת לא מתכוונת לעצבן!!!)

למעלה