כוח סוס!!

The Horse Lover

New member
זה לא ממש נכון...

יש הרבה סוסים שנהנים מהעבודה ואוהבים לקפוץ עם רוכב... ההגדרה היא יותר כזאת- זה לא בטבע של הסוס לקפוץ עם רוכב, אבל זה לא אומר שהוא לא אוהב את זה... כמו שיש הרבה דברים שהאדם עושה שלא בטבע שלו ויש אנשים שנהנים מהם ועושים ויש כאלה שלא... גם בטבע של כלבים זה לא להיות בתחרויות אבל חלק מהם נהנים מזה. הסוס לא שונה מהם...

אני לא מסכימה איתך...

לדעתי זה ממש לא נכון אולי בחווה שלך ניראה לך שהסוסים לא אוהבים שרוכבים אליהם אבל לדעתי אין להם שום בעיה אים זה אים היתה להם בעיה הם היו מראים היתנגדות ותאמין לי הסוס מודע לכח שלו אבל ביגלל שהוא רגיל לבני אדם והוא יודע שבני האדם דואגים לו הוא לא יעיף אף אחד למרות שהוא יודע שהוא יכול (רק אים הוא מפחד הוא אולי יעיף) ובקשר להשוואה שלך בין סוס לחמור החמור עוצר אולי כי הוא אצלן ועקשן

fliperit

New member
מסכימה...ואני אתן דוגמא מאוד מוכרת.

לרכב על סוס- זה לא בטבע של האדם (כי אם זה היה, אז זה גם היה בטבע של הסוס!)...וכווווולם פה נהנים מהז!!!

זה אולי נכון ללפני כמה מאות שנים...

אבל דברים השתנו יש מחקרים שמוכיחים שבלי האדם הסוסים היו נכחדים כבר מזמן... הסוסים הפכו להיות תלויים באדם וככה היחס והרצונות והכל חוץ מזה שכבר מאז שהרביעו באופן מלאכותי דברים השתנו כי זה לא היה אמור להיות ככה, שילובים כאלה של גזעים לא היו אמורים להיות. ולכו תדעו אולי סוסים יראו אחרת בסוף... לא יודעת זה כבר אבולוציה אבל אין ספק שדברים השתנו סוסים לא מכירים דבר אחר חוץ ממה שהאדם נותן להם אה ויש לי חתולה חדשה, אין קשר אבל היא בובבהה

TauraMan

New member
איזה מתוק זהה ../images/Emo9.gif חתולההה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

horses23

New member
חבר'ה להמ אתם נראים כועסים??

יש פה כאלה שנשמעים כועסים!! כול אדם באומנתו יחיה! כולכם צודקים!! אני טועה וגם אתם! אני צודקת וגם אתם!!

צודקתתתת

גלושש זאת מאיה... תתחדשיייי מאמיי אני אוהבת אותךךך ואם כבר אז אני מנצלשת כי שבוע הבא בולל תהיהי לי גורת כלבים בת שבועיים מסוג דקללל איזה מתוקהה היאא אני ישים תמונות שיהיו!!!

חחח לאללה היא כזאתיי בובהה

היוםם אח שלי ואבא הלכו לבחור אחתת
כזאת בונבוןןן והיא מזהה קטנהה פיצי שלייי

למעלה