כוח סוס!!

horses23

New member
כוח סוס!!../images/Emo2.gif

ראיתי את ההודעה על הווסטרן והיה מישהו שהראה קפיצה ואמר: אני בטוח שהסוס נהנה יותר בקפיצה מאשר בווסרן! אז תבינו אחד ולתמיד!!!!! סוס לא אוהב שרוכבים עליו, סוס לא אוהב לקפוץ ולעשות מיכשולים!! סוס היא חיה פיראית מקומה בטבע והמקום שלה אינו בחווה! אתם חושבים שסוס אוהב ששמים עליו אוכף, ששמים ראשייה, שעולים עליו??!?! אם אתם חושבים ככה אתם טועים ובגדול!! הסוס לא מודע לכוח שיש לו! אם הסוס היה יודע כאנחנו אהינו עולים עליו הוא היה מעיף אותנו כיבינימט!! מכייוון והסוס לא מודע לכוחו העצום הוא כלו בתוך אורווה ואנחנו שולטים עליו! אז תבינו: סוס לא אוהב את קפיצות שאנחנו עושים לו הוא לא אוהב שיש מישהו על גבו הוא אוהב להיות חופשי כמו המוסטנג! אז עכשיו שאתם מבינים אני יכולה להגיד או משהו! תאמינו לי: סוס היא החיה האהובה עלי מגיל 3 הכרתי אותה!! היא חיה נפלאה באמת היא אבל היא טיפה ממש טיפה טיפשה, אם הסוס היה טיפה יותר חכם הוא היה מבין את זה שהוא חזק וכוחו גדול משלנו! וחמור הוא יותר חכם מסוס! כחו לדוגמא: רכבתם פעם על חמור?? נגיד שכן! נכון יש לו קטע שהוא פתאום עוצר וזהו?? אז אם חמור עוצר והוא עייף הוא לא ימשיך עד שיעגור כוחות! סוס ירוץ ירוץ ירוץ ירוץ ירוץ עד שיטמוטט!! אבל שלא תחשבו זה לא משנה את אהבת חיי לסוסים!!! סוזן וווגה סוסותי על תכחו את זה אישית לא דיברתי עלייכם!!!חחח... אבל סוס היא החיה הכי יפה הכי מתוקה הכי חזקה ואצלי היא עדייך הכי חכמה! למרות שכל מה שאמרתי נכון! אני חקרתי בעצמי וחלק אבא שלי סיפר לי! זהו!! בה ביי

מתנוטי

New member
אני לא סגור

על זה אבל יכול מוד להיות שהחוש עדר של הסוס הרבה יותר חזק ובגלל זה אנחנונ מסוגלים לשלוט עליו.... אני לא יודע אם בטבע חמור חי בעדר או לא אבל בטוח שחוש העדר שלו חלש משל סוס.... את יכולה להגיד אותו דבר על כלב.... את ראית פעם רוטוויילר מאולף.... הוא יותר חזק מהבעלים שלו אבל הוא מקשיב להם כי הם המנהיגים.... ומאותה סיבה סוס אוהב אותנו ומקשיב לנו...

horses23

New member
אתה צודק אבל..

אני מתכוונת שהסוס לא מודע לכוח שיש לו! אם היה מודע לכך הוא היה מעיף אותי אותך ואת כולם כיבינימט!

עדימ

New member
קיראי את הודעתי ותיראי שכתבתי כי

הסוס של היוםאינוסוס פרא הוא לא יודע מה זה לחיות ללא בני אדם רוכבים וכו'. קיראי לעומק את כל הודעתי ותביני. סליחה אם זה נראה מזלזל או מתנשא אבל את אומרת אם לסבתא היו גלגלים. מקווה שהבנת את כוונתי

horses23

New member
אוייש אני מצטערת שלא הבנתי אותך טוב

אבל את גם לא קראת לעומק!! אמרתי ש: אם סוס היה מודע לכוחותיו העצומים לא היינו יכולים לרכב עליו אז מכייוון שהוא לא מכיר את העולם שמחוץ לחווה הוא לא מודע לכוחו העצום לזה התכוונתי!! אז את גם צודקת וגם אני! אני צודקת?

עדימ

New member
כמו שאמרתי-לו לסבתא היו גל גלגלים

אבל נראה לי שדי הבנו כעת אחת את השניה.

עדימ

New member
לא מסכימה מכמה סיבות

א הסוס של היום מבויית כבר הרבה מאוד זמן הוא לא סוס הפרא והוא לא מכיר ויודע מה זה חופש מוחלט ללא בני אדם. ב. תסתכלי על סוס ברכיבה טיפולית. תראי שהסוס מתחבר לרוכב ונותן מעצמו(אני יודעת שלא כולם מאה אחוז ככה אבל רובם). וזה בעיני סוג של חוכמה. ראית פעם חמור טיפולי? כי אני לא! בנוסף לכך הצעד של הסוס הוא הקרוב ביותר לצעד של בני האדם. זו עוד סיבה להשתמש בהם לרכיבה טיפולית. כך גם בעבודת הדרסג' הסוס לומד לבצע דברים שאנו מבקשים ממנו(לחץ הרפיה וכו') משתמע מכל מה שאני אומרת שסוס אינה חיה טיפשה שכן לו היתה כזו לא יכולנו לעשות את כלל מה שתארתי כאן. מי שחושב שסוס זו חיה טיפשה כנרה לא הבין את יופיה וחוכמתה ורגישותה עד הסוף. אנשים כמו גיורא שקדי למשל.

horses23

New member
נכון אבל....

סוס היא חיה טובה אני לא אמרתי שלא היא אמינה והכל! אני רק אמרתי שהוא לא אוהב שרוכבים עליו ואם הוא היה מודע לכוח שיש לו הוא לא היה נותן שיגעו בו!!

ה צ י ף

New member
סוס לא ירוץ ירוץ ירוץ עד שיטמוטט כי

הוא טיפש בגלל שבאיזה שהוא שלב מערכת העצבים שלו מינתתקת או משהו כזה ואז הוא לא מרגיש כאב וממשיך לרוץ בלי להרגיש ואז הוא מיטמוטט אבל לוקך לזה הרבה זמן של גלופ עצבני

עדימ

New member
לא דיברנו כאן על ריצה למוות

דיברנו על האם סוס חיה טיפשה או חכמה. ובהודעתך התקשתי להבין מה הקשר בין הריצה הזאת לבין חוכמה.

ה צ י ף

New member
אני יודע אבל הסברתי לו למה חמור עוצ

עוצר עד שיעגור כוחות וסוס לא

horses23

New member
לא התכוונתי שהסוס ימות חס וחלילה!!

התכוונתי שסוס יכול לרוץ עד שיעבד את כוחותיו יפול ויחכה! חמוד שהוא מרגיש טיפה עייף הוא עוצר וזהו!!

ה צ י ף

New member
סוס כן ירוץ למוות חס וחלילה לא עליה

עליהם חח אבל הוא יכול לרוץ ויפול וימות לא סתם יפול חח אבל כמו שכבר אמרתי זה רק אחרי הרבה זמן של גלופ עצבני ביותר..

horses23

New member
זו לא פנטזיה!!!

טוב זו לא בעיה שלי שאתה לא מאמין! כל אדם באמונתו יחיה!

horses23

New member
ולא התכוונתי שהוא לא אוהב לקפוץ../images/Emo46.gif

לא התכוונתי שהוא לא אוהב לקפוץ בכלל!!! התכוונתי שהוא לא אוהב לעשות את הקפיצה שאנחנו הרוכבים קופצים איתו! ויש לי אתר סוסים הוא שלי תיכנסו: www.susim2.tipo.co.il בבקשה פליייייייייייז כנסווו!!

למעלה