כוחו של גבר

פרסלי..אני מוחה בתוקף על חוסר האופטימיות שלך

תגידי מה עובר עליך לאחרונה???מה זה "דברים טובים שנגמרים"? שהייתי קטנה "דבר טוב" היה ממתק....ככה כשהייתי באה מביה"ס הייתי שואלת את אמא שלי .".יש משו טוב?" .....אז אמא שלי בהייתה עונה.."את חיה, יש לך הורים, יש לך מה לאכול, לא מספיק טוב?"
.......ותחשבי ששם למעלה כמו שבן מבטיח שם...יותר טוב...טוב אנחנו לא צריכים 72 בתולות..אבל אולי שם יחכו לנו 72 בתולים.מסוקסים ..ואז שם בעזרת השם..סוף סוף נראה להם מאיפוא הדג [סליחה] משתין...זה לכשעצמו עבורי נותן תקווה ואופטימיות...

ש ר ה לה

New member
אוווף איתכם... כמה רעש אתם עושים..ואני חשבתי

ואני חשבתי שהרעמים ששמעתי זה אולי עוד קצת גשם כדי להרטיב את האדמה הגוועת..., אז תסבירו לי בבקשה, איך אתם מתפקדים ביום אחרי שלא ישנתם בלילה? אגב, הרעמים והגשם זה לא היה חלום או דמיון. זה היה לגמרי אמיתי. החוץ עכשיו שטוף ונקי ממש תענוג.... לך חברתי שוש, קבלי
גדול. אמנם אני לא גבר, אבל אני יודעת לחבק...., ושאלה לכולכן,הגעגוע של האלמנות מבינינו לבעל שהלך,כל כך מובן לנו ויש לנו המון המון סימפטיה והשתתפות בצער (אמיתיים ומכל הלב), השאלה שלי היא לאלו מאיתנו שהתגרשו או נפרדו, האם גם אתם חשים לעתים געגוע? אני יודעת שבמקרה הפרטי שלי, אפשר לומר שהתמזל מזלי, כי חיבוק כבר לא אקבל ממנו לעולם (כן, חסר לי החיבוק אבל לא שלו), אבל אוזן קשבת ועזרה בעת הצורך אקבל. אגב, אוזן קשבת זה רק למקרים של עזרה פיזית. שיחות נפש זה ממש לא התחום שלו... ואני יש לי דווקא משהו עם שיחות נפש..... ביום בו אמצא גם את הזרועות המחבקות ביחד עם שיחות הנפש,אדע שאני כבר מסודרת....

ואאוו..כמה שאלות בשרשור אחד יש לי 15 דקות

עד היציאה לעבודה אז אענה...הלכתי לישון ב10PM התעוררתי ב4AM כך שצברתי 6 שעות שינה...ב4.45 AM ניסיתי שוב להירדם וזה התמשך עד 6AM אז אל דאגה יקירתי יש אנרגיות מספיק... ובאשר לגעגוע..מהX בטח שלא...הספקתי לשכוח...מהבן זוג שאתו הייתי ארבע שני באמת באמת התגעגעתי לחיבוק..אבל זה היה עד יום שישי...כאשר פגשתי "חבקן" סידרתי....וכאשר באותו מעמד פגשתי באמת במקרה את ההוא שעשה משחקים ילדותיים בלהתנשק צרפתית עם המועמדת החדשה לשיברון לב....וזה היה כל כך פאטתי...אז אני מתמקדת בעתיד לבוא...

../images/Emo51.gifשרל'ה <../images/Emo24.gif>ערדי,

אני יודעת שאני נשמעת זקנה טרחנית שמיללת,בדרך כלל אני לא כזו, אבל כולם אומרים שאני חייבת להתבכיין קצת, אחרת אתפוצץ, אז תחילת השבוע היה לי קשה מהדאגה לבתי שנסעה לסין, יש מצבים שהוא כ,כ חסר לי ,למה שהוא היה דאגן סידרתי(מזה הוא גם מת), הוא היה נוהג לאמר בערבית "אילא פת מת"(לא יודעת אם כתבתי נכון) כלומר "מה שעבר מת", אבל זה לא נכון
אז לכל חברותיי וחבריי הפנויים ,אני מאחלת זיווגים מתאימים וכייפים

ben 911

New member
שוש פרסלי יקירתי. ../images/Emo140.gif

את יודעת שאני איתך לאורך כל הדרך.
ואם חשקה נפשך טיפה להתבכיין..אזי אני מושיט את הכתף הפרטית שלי לטובת העניין.
מכאן אאחל לבתך שתסע לשלום ותחזור בשלום.
אגב אתמונה אשר צירפת קודם לא עשתה לי את זה.
בצד שמאל בגלל הקוקו טועים לחשוב שזאת אישה, אבל אחרי שהיבטתי היטב מסתבר לי ללא ספק שזה בכלל גבר. דוקא הימני יותר נשי. עכשיו אני מבולבל לגמרי בגללך.

../images/Emo23.gifבן,טוב לי שאתה פה,ותגיד,,,,,

וזו התמונה,, עושה לך משו? אם לא אביא עוד

יקרה שלי...בשביל זה בדיוק אנחנו כאן..

שיהיה למי להתבכיין בכל שעה ביממה..שיהיה את מי לשתף שאנו עצובים, מתגעגעים, דואגים, אוהבים, נאהבים, מתחבקים, מתנשקים, וכ"ו וכ"ו וכ"ו....ותפסיקי לבלבל את לא זקנה..ולא טרחנית..ומותר ..בקשר לבת...עוד שבוע תרגישי יותר טוב...גם לי היה כך כשהבן נסע לתיאילנד....מה לעשות? פעם הם היו נוסעים מקסימום לאילת..היום...קבלי
מכל הלב...דרך אגב מה דעתך קצת "לרדת אל העם" ולבוא לביקור בערד ??יש רכבת מחיפה דוגרי לבאר שבע..ומבאר שבע כבר זה כלום..יאללה נראה אותך באה..

טובי66

New member
שוש פרסלי, מה עם הבת שלך בסין? היא יצרה

קשר? סיפרה מה קורה איתה? תכתבי מהר.....

טובי,אני אני מדברת המון בנייד עם בתי,

בתי היחידה(31)וחברתי היקרה לא חלמה בכלל על סין, היא שקועה בחובות כבדים במשכנתא,גם קשה לה היה לעזוב את שני ילדיה הקטנים, סיפור הנסיעה לסין באה לה כפרס (כולל הכל, אפילו דמי כיס) ממקום עבודתה "במגה", היא מכרה הכי הרבה כרטיסי you ,, היא נסעה השבוע ,ביום שני ל-9 ימים (לא בעיתוי מוצלח) עם קבוצה של 42 חבר'ה רובם צמרת מגה, היא מדווחת שהכל נפלא ,והעיקר שהיא נשמעת מבסוטה, פעם ראשונה שהיא נוסעת לחו"ל,

גאיה ק

New member
ביתי היחידה וחברתי היקרה

כמה מרגש לשמוע,שוש. רק נחת ממנה ומשפחתה ושתחזור כבר

נו שוש...כולה תשעה ימים חשבתי כבר כדי להשתקע.

לא תספיקי להגיד ..גנן גידל דגן בגן דגן גדול גדל בגן...והיא כבר תשוב...

ערדי../images/Emo6.gif או שאני אגיד דייג דג דג בדגה,

בן יאהב עם מה שהתחלת ומה שאני ממשיכה, על דגנים ועל ודגים

מוטק..התכוונתי לגנן..ודגן...ובן התכוון לדגני

בוקר...יעני קורנפלקס, או שוגי, או כריות, או ברנפלקס, ..רק שלא יאשימו אותי בפרסומות..

טובי66

New member
שוש פרסלי היקרה, אין דבר כזה סתם ככה,

נכון שהבת שלך עבדה קשה עבור הנסיעה הזאת לסין. אבל כנראה שהיה מגיע לה. ומישהו אי שם עזר לה לצאת קצת מהבעיות של המשכנתא וגידול הילדים. ונתן לה חופשה חלומית מחוץ לארצינו........ אני מקווה שתהנה ובעזרת השם תחזור עם המון חוויות וסיפורים מרגשים. ושרק את הטוב והיפה תראה מי מטפל עכשיו בשני הילדים. את????

טובי הטובה,זה הכל בא מאהבה,

"מגה" לא הבטיחה לה פרס לסין,(המנהל הראשי מתכוון לקדם אותה בגדול) זה הצליח לה כי אוהבת אנשים והלקוחות עוד יותר אוהבים אותה,יש לה כריזמה (לא כמוני חננה)כן יש לה גם מכל המשפחה המון אהבה,בעלה מטפל יופי בילדים ובבית ,ואני כרגיל עוזרת(גם כספית) מתי שצריך,לוקחת ומחזירה את הילד מהגן כשהם בעבודה,יש לה מזל וגם לי
ששני ילדיה 9 ו-6 מעריצים את אביהם,

טובי66

New member
שוש פרסלי, כנראה שאת לימדת אותה

אייך להיות אוהבת, כלפי הלקוחות וכלפי משפחתה בגלל זה הילדים מעריצים את אביהם. יותר מכל אהבתי כשכתבת הבת שלי והחברה שלי.... מה שלעולם לא אוכל להגיד על ילדיי.... שאותם אני אוהבת מאוד אבל הם לא החברים שלי.

למעלה