הרובריקה של החתימה שלך..זה חוקי לגמרי. לדעתי זה סתם ניצול ציני של הפורום שלנו לצרכים פירסומיים. בעוד אנו כאן כדי לשוחח, להעלות דיעות ואולי תוך כדי גם כדי להכיר בן או בת זוג חמוד/ה.
אולי באמת כדאי שתחליפי את לניק למשהו אחר..כבר היה לנו בעבר "שאול ובהיו" שאמנם היה חמוד...אבל בעצם פירסם את דפי זהב..אז כדי להיות יותר אותנטית אולי משהו כזה...
בחתימה. ואני בכלל זוכרת שכתבתי משהו על חיים ומוות ביד הלשון והמקלדת..... לא זכור לי בכלל משהו על אוכל ביקשתי ממנו שיכתוב לי מה רשום שם והוא התעלם מבקשתי לצערי אין לי שום עסק שאני יכולה לפרסם בגלוי או סתם בהחבא וביחוד לא שוקו כי שוקו היחידי שאני מכירה זה הכלב שלי שקוראים לו כך.......
עכשיו בזכותך האדיבה... אותה חלקת אלוקים קטנה שהיתה נקיה וחפה מכל רבב פרסומי עכשיו גם היא הלכה לנו פייפן. אי לכך ראי הודעתי זו אליך כהודעה אחרונה...מעתה ואילך את לא קיימת בשבילי אלא אם כן תמחקי את הבדיחה הכל כך גרועה ולא מוצלחה.
מה זה בכלל דפדפן שאתה כותב עליו...... כבר הסברתי שאין לי שום דבר לפרסם אז כתוב לאט כדי שהבין מהר ותסביר לי מה כתוב שם..... ובבקשה לא ביקשתי להכנס לחברתכם, כדי שתכתוב לי דבר נורא מעליב "מעתה ואילך את לא קיימת בשבילי"...... אודה לך באם תסביר לי בדיוק על מה התרעומת
בןבן, אין מדובר בפרסומת לשוקו או לאחר אלא מבצע אשר מאפשר לגולשים לבחור פרס שבו היו רוצים לזכות וה'מחיר' של ההצטרפות הוא בצירוף אייקון הפרס לחתימה של הגולש או לעמוד אישי באתר של הגולש.
אם קוראים לו מבצע, או אייקון.. בשבילי זה אותו הדבר. אין לי בעיה כאשר אנשים אוספים קופונים אצלם במקרר כדי לזכות בפרס אבל כשהם מביאים את זה לכאן...אני לא אוהב את זה.