כוחו של גבר

טובי66

New member
ben 911 אתה יכול להבהיר את דבריך????

בדבר השוקו????? ועוד לפתוח את היום עם שוקו......

ben 911

New member
לא חשוב טובי, זכותך לפרסם מה שאת רוצה בתוך

הרובריקה של החתימה שלך..זה חוקי לגמרי. לדעתי זה סתם ניצול ציני של הפורום שלנו לצרכים פירסומיים. בעוד אנו כאן כדי לשוחח, להעלות דיעות ואולי תוך כדי גם כדי להכיר בן או בת זוג חמוד/ה.

טובי66

New member
בחתימה שלי יש משהו על שוקו?

לא זכור לי אז תסלח לי אם אבקש ממך לרשום בדיוק מה מופיע שם אם לא קשה לך......

טובי66

New member
אתה רוצה שאני הביא לך גולש בגלי הים

כמו במערכון? או גולש לאכול?

טובי..עיצה ידידודית..על מנת להסיר ספק

אולי באמת כדאי שתחליפי את לניק למשהו אחר..כבר היה לנו בעבר "שאול ובהיו" שאמנם היה חמוד...אבל בעצם פירסם את דפי זהב..אז כדי להיות יותר אותנטית אולי משהו כזה...

בן..הצילווווו...נגמרו לי כל הסביונים...

ללכת על זה...לא ללכת על
זה..ללכת על זה..
.לא ללכת על זה....
ללכת על זה..לא ללכת על זה..
ללכת על זה..לא ללכת על זה..
וכן הלאה...וכן הלאה.. וכן הלאה..

ben 911

New member
תגידי את השתגעת? ../images/Emo199.gif

הערת אותי עם הצעקות שלך.. מרוב שרעפי שינה חשבתי שכתבת "נגמרו לי כל הסבונים".
לרגע חשבתי שאת...
על מה בדיוק את רוצה ללכת?

על המים..נו באמת בן? שבוע אתה מדבר על חליפות

וחתונות..ואני מרגישה שאוטוט נגמר לי החופש הגדול...ואתה שואל על מה ללכת?....

טובי66

New member
ערדניקית המקורית, בן כתב לי משהו על שוקו

בחתימה. ואני בכלל זוכרת שכתבתי משהו על חיים ומוות ביד הלשון והמקלדת..... לא זכור לי בכלל משהו על אוכל ביקשתי ממנו שיכתוב לי מה רשום שם והוא התעלם מבקשתי לצערי אין לי שום עסק שאני יכולה לפרסם בגלוי או סתם בהחבא וביחוד לא שוקו כי שוקו היחידי שאני מכירה זה הכלב שלי שקוראים לו כך.......

ben 911

New member
גב' טובי, לא דיי שאנו "מוצפים" בפרסומות מעל..

מהצדדים ובתחתית דף הדפדפן...
עכשיו בזכותך האדיבה... אותה חלקת אלוקים קטנה שהיתה נקיה וחפה מכל רבב פרסומי עכשיו גם היא הלכה לנו פייפן. אי לכך ראי הודעתי זו אליך כהודעה אחרונה...מעתה ואילך את לא קיימת בשבילי אלא אם כן תמחקי את הבדיחה הכל כך גרועה ולא מוצלחה.

טובי66

New member
בן לפני שתאשים אותי במשהו על לא עוול בכפי

מה זה בכלל דפדפן שאתה כותב עליו...... כבר הסברתי שאין לי שום דבר לפרסם אז כתוב לאט כדי שהבין מהר ותסביר לי מה כתוב שם..... ובבקשה לא ביקשתי להכנס לחברתכם, כדי שתכתוב לי דבר נורא מעליב "מעתה ואילך את לא קיימת בשבילי"...... אודה לך באם תסביר לי בדיוק על מה התרעומת

s h o o s h a

New member
חוששני שנפלה כאן טעות גדולה

בןבן, אין מדובר בפרסומת לשוקו או לאחר אלא מבצע אשר מאפשר לגולשים לבחור פרס שבו היו רוצים לזכות וה'מחיר' של ההצטרפות הוא בצירוף אייקון הפרס לחתימה של הגולש או לעמוד אישי באתר של הגולש.

טובי66

New member
טוב שיצא מישהו ומצדיק אותי........

אני לא מפרסמת אף אחד ולא מובן לי על מה כל הכעס והמהומה והנה יצאה מישהי שקלטה את התרגיל השיווקי של השוקו הנדון

ben 911

New member
שוש, מה זה משנה איך או כיצד קוראים לילד?

אם קוראים לו מבצע, או אייקון.. בשבילי זה אותו הדבר. אין לי בעיה כאשר אנשים אוספים קופונים אצלם במקרר כדי לזכות בפרס אבל כשהם מביאים את זה לכאן...אני לא אוהב את זה.

טובי66

New member
בן, אתה טועה, אני לא תכננתי לפרסם אף אחד.

אבל אתה לא חייב לקבל את ההסבר שלי מפני שאינני יודעת אייך מוחקים את הדבר הזה של השוקו תהיה קצת יותר גמיש

טובי../images/Emo6.gifגבר כזה מצאתי במועדון לילה ב-1969,

אבל את יודעת שג(ד)ברים טובים מהר מתים, אהה ותודה לך
ואל תברחי מפה כדי שתמיד תחמיאי לי,

למעלה