כוחו של גבר

כוחו של גבר../images/Emo69.gif

כוחו של גבר אינו נמדד ברוחב הכתפיים שלו, הוא נמדד בכמה נפתחות זרועותיו לרווחה כדי להקיף אותך. כוחו של הגבר אינו בעד כמה עמוק טון דיבורו, אלא במילים העדינות שהוא לוחש. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה חברים יש לו, אלא בכמה חבר הוא עם הסובבים אותו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה נכבד הוא בתפקידו, אלא עד כמה הוא זוכה בכבוד בביתו. כוחו של גבר אינו נמדד בעד כמה חזק הוא יכול להרביץ, אלא כמה רך ומלטף מגעו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמות השיער המקשטת את חזהו, אלא בלב המסתתר בתוככי בית החזה שלו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה נשים היו לו, אלא בשאלה האם הוא יודע באמת לאהוב. כוחו של גבר אינו נמדד עם כמה נשים הוא התענג , אלא לכמה נשים הוא הצליח לגרום עונג.

ben 911

New member
מעולה שוש. ../images/Emo140.gif

תיכף רואים שאישה חכמה כתבה את זה. מעניין שהיא לא הוסיפה דבר חשוב. "לא חשוב מה גודל אשכיו של גבר העיקר שהוא לא מותיר שערות על האסלה" יש לי עוד, אבל אני חושב שהבנתם את הפואנטה.

ben 911

New member
שוש, כאחד הנחשב למתחתן סידרתי..

יש כל הסיכויים שהיינו נשואים בגלגול הקודם.

s h o o s h a

New member
אכן,"מעניין שהיא לא הוסיפה דבר חשוב"

שלא היא כתבה את הדברים אלא מישהו עלום שרבים ברשת כבר ציטטו אותו/ אותה בהזדמנויות שונות.

66Amiram

New member
למה הכל נקשר ליחסו של הגבר לנשים ?

ומה עם עליונותו השכלית , הפיזית , הרוחנית ווכו' ??

תגידי פרסלי...את..בלי גבר..מרגישה פארש?????

אז למה את חושבת שגבר בלי אשה הוא פארש????הא????תאמיני לי הם מסתדרים יפה מאוד גם בלעדינו..כפי שאנו מסתדרות בלעדיהם יפה מאוד..כי כמו שאמרה דודתי ברוניה עליה השלום [נא לקרוא בהיגוי פולני] בשביל כוס חלב לא צריך פרה שלמה....ולא צריך פר שלם בשביל נקניקיה אחת קטנה...[סוף ציטוט].....ולכן נאספה אל עמה[הפולנים] והיא בת 70 בלבד במותה..לבד, לונלי, סוליקו, לווחדא,אליין,....נו...טוב...לא היה לה את מי לקחת אתה לשם..כי אם היה לה [להמשיך לקרוא בהיגוי פולני] "חיא כבר חייתה דואגת לא ללכת לשם לבד"

ערדי,אני מרגישה יותר גרוע מפארש,

רק חבל שהאיש שהיה לי כבר לא יכול לקרוא את זה,כי כשהוא היה חי הוא תמיד היה שואל,אם אני אמות תבכי עליי? הייתי תמיד אומרת קודם תמות ואחר כך אספר לך,

ben 911

New member
שוש אני מבין שאת מתגעגעת. ../images/Emo23.gif

לא חשוב מה היתה מערכת היחסים אז.. בטוח שהיו כמו אצל כל זוג עליות וירידות.. נשאר המון געגוע.

../images/Emo51.gifבן../images/Emo24.gif על ההבנה,

ברור שהיו עליות וירידות,רק שלשלום בלילה חלמתי על אחת מהירידות,

מאמי ..תמלאי את החלל בעוד משהוא

אבל ..פור גוד סייק...שלא ישאל שאלות מטופשות שכאלו...תחיו את הרגע..מה יהיה אחר כך???מה זה חשוב?

טובי66

New member
כוחו של גבר.... שוש, מרגישים שאת חכמה ומיוחדת

תכתבי עוד ואני כל הזמן החמיא לך רק שכחת לספר איפה מוצאים גבר כזה?

טובי66

New member
amiram אני חדשה כאן.....

לא רוצה שאיזה מישהי תכעס עלי כבר על ההתחלה, שחטפתי לה את הגבר שלה...... ואם כן אז יש לי מזל של מתחילים.......

ben 911

New member
הכל טוב ויפה טובי, אבל מסקרן אותי...

מה הקטע שלך בלפתוח את היום.. עם שוקו?

למעלה