כאן נמחקה הודעה

אליזד

New member
מצטער. לא התכוונתי.

אנוסה, אני מצטער, לא התכוונתי בהערה לאורי לפתוח כזה דיון מכוער. חברים, זה נראה טינופת. מישהי אזרה אומץ ופנתה לפורום, יש שרשור שלם תחת הכותרת "שלום אנשים" שהיא פותחת (כך אני מניח) בחיל ורעדה כדי לראות מה הגיבו לה ומי עוד נותן תמיכה ואהבה, ובמקום זה האשכול הוך לשדה קרב מחורבן של ילדם מפגרים (ובתוכם אני שהפכתי לילד מפגר ברגע של הסח הדעת) אז די עם זה. פשוט די. אורי, אם אתה יכול למחוק את החלק הזה יהיה טוב.

אנוסה

New member
תודה אליזד

האמת היא שאנשים מסוגה\ו של חדה הרתיעו אותי זמן רב מלכתב כאן. אבל הנה אני כאן ואני חושבת שהתעלמות היא הכלי היעיל ביותר במקרים כאלה.

admor

New member
רק למען הפרוטקול חדה נחסם הבוקר

אז תרגישי חופשי עד שיגיע המטורף הבא

יודיX3

New member
been there done that

כמנהל "דתיים גאים" אני מתמודד בממוצע עם טרול ליום וחסימה אחת לכמה ימים. יש לי כבר רשימה ארוכה של כוכבים

justchip

New member
מצטערת שנסחפתי

פשוט תוצאות של שעמום בשעות הלילה (האמת הכל האשמה של הינקיס) בכל אופן באמת ברוכה הבאה

אליIPOD

New member
בהצלחה אני מה שנקרא במושגים כאלה

עדיין לא יצאתי מהארון... אגב הילדים לא צריכים לסבול בשום צורה מהענין הזה!

אנוסה

New member
הילדים

הם הסיבה העיקרית לכך שאני עדיין "שם". אני סובלת הרבה כדי שהם לא יסבלו .

סלסרו

New member
האם עדיף שאימם תעמיד פנים

במשך עוד כמה עשורים, כך בכדי שלא יסבלו? לא עדיף להיות כנים, וללמד אותם שעדיף לחיות לפי עקרונות מאשר בשקר, גם אם השכנים יעשו פרצוף?

מתלבט13

New member
להגיד לילדים זו רעידת אדמה

זה יכול להוביל לגירושין. ואפילו לאובדן חזקה על הילדים (אינני יודע מה בדיוק הפסיקה במקרים כאלו, אבל זה לא פשוט). אנוסה מפחדת להיכנס לדינמיקה שיכולה להוביל לבלגן עצום ולהכניס את ילדיה למערבולת. מצד שני, אנוסה, תחשבי גם על החיים שלך. הילדים חשובים, אבל איכות החיים שלך אינה דבר שולי. את בן אדם הזכאי לחיות לא פחות מהילדים. (מאידך, ברור שהילדים בגיל רך ורגישים יותר וכו'). רחוק מאד מלייעץ אבל מקווה שאני מבין.

עדיף

עדיף לסבול ולא לאמלל ילדים חסרי ישע כשהם יהיו בני 16-18, מה שיקרה הרבה לפני "עוד 60-70 שנה" אפשר יהיה להתיר את הרסן עד כדי להתיר את החבילה. ואם צריך לחכות עוד שנתיים, זה גם לא נורא. חשוב לא להינס להריון ולהביא עוד ילדים לתוך התא המשפחתי הכבר בעייתי.

אתה צודק, כמובן

בוא תספר לי איך היא תעבור את שש עשרה השנים הבאות? איך נראה לך ייראו חייה? איך היא תחנך את ילדיה? איזה מסר היא תעביר להם? שמה? שהיא הקריבה את חייה בגללם? ואיך בדיוק היא תמנע הריון? מאיזה רב בדיוק היא תקבל היתר? ואם בעלה לא יסכים בשום פנים? שני הדרכים לא קלות, אבל אצלך הכל כל כך ברור ונהיר! אתה בקלות של אדם שחירותו בידו כותב "עדיף לסבול ולא לאמלל ילדים חסרי ישע" ואיך אתה בטוח כל כך שהם יהיו אומללים אם יחיו עם אמא מאושרת, שאינה צריכה להעמיד פנים?! ואיך אתה בטוח שבעוד 18 שנה יהיה קל יותר? זה יהיה בדיוק בזמן ה"שידוכים" של הילדים. אז לקלקל לילדים?! בקיצור, לתת עצות לאחרים זה נורא קל

מתלבט13

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כאחד שבעצמו נקרע בין העולמות, אני יכול להזדהות עם התחושות שאת מבטאת. קשה קשה קשה מאד. וכמה שאלות שאולי יישמעו קנטרניות. האם את מרגישה בלבך שאת לא מסוגלת להיות דתיה? מהפוסט שלך נשמע שאת בעצם חילוניה והכל רק משחק. מה שאומר שבעצם חצית את הקווים מזמן. ומהי הנקודה המרכזית ש"הורסת" אותך? האם זה המשחק. הגבלות שונות. או שעצם המצב שאת לא דתיה וחיה בבית חרדי הורג אותך? או הסברים אחרים שלא חשבתי עליהם? (אני בעצמי רווק אבל "חרדי" ולא מאמין באלוהים. ואני לא יודע לאן אני הולך. אבל נכון להיום ממש לא מפריעה לי הסתירה כמעט. כאילו הדת כמעט לא מעיקה עלי, רק מעט השקר והעתיד הזוגי. סתם טיפת רקע להבנת ההקשר) הצלחה בכל כיוון. ולמרות הקשיים הכי חשוב זה ליהנות היום מהחיים.

אנוסה

New member
אתה צודק

חציתי את הקווים מזמן בתהליך שעברתי עם עצמי . אתה אומר שהיום הדת לא מעיקה עליך,אבל גם אתה מבין שכשאתה בזוגיות ובן הזוג הוא בכיוון שונה לחלוטין זה מפריע מאד.ובמיוחד בתור אשה שהגבר החרדי הממוצע חושב שהוא רשאי לקבע לה מה היא תעשה ,תלבש,עם מי תתחבר,לאן תצא, איפה תעבד וכו'..גם האופציה של לשלב בין העולמות הופכת לבלתי אפשרית. מה הנקודה המרכזית?זה כל המכלול של חיים בתוך חברה שאתה לא מעריך בלשון המעטה,הצורך "לשחק"את המשחק ,האכזבה מכך שילדי אינם מתחנכים כמו שהייתי רוצה,הקושי ליצור לעצמי את "חלקת האלוהים שלי" בגלל הבעל שכפי שכתבתי למעלה "מרגיש" אבל לא מגלה הבנה

בנילה 1

New member
לפי הדברים

אם אני מבין נכון אין קישור בינך לבעלך ואין רצון המשיך יחד.. אז למה מחכה? קדימה.. אני מבין את הקושי ומאחל בהצלחה בל אשר תפני ושלא ישארו להם צלקות..!

urmey

New member
בנילה היקר.

מה קדימה??????????? אתה נשוי? יש לך ילדים? זה לא משהו פשוט, לחרב עולם ברגע. זה תהליך קשה שצריך לחשוב עליו טוב טוב. אם גירושין "רגילים" קשים, על אחת כמה וכמה גירושין שהופכים את החיים על פיהם. צריך לקחת בחשבון המון מרכיבים... בני כמה הילדים? מה כוחות הבעל? כמה קשה הוא? ייקח לה את הילדים ויותיר אותה שבורה? ואם לא, איך הילדים יתערו בחברה חדשה עם קודים חברתיים ולימודיים שונים בתכלית מהקיים. ילדים הם עם אכזר, תזכר קצת... ומי אמר שהקיים רע להם??? הפזיזות מהשטן (הוא קיים בכלל)??

למעלה