כאן נמחקה הודעה

אליזד

New member
ולמה אתה לא חוסם את הטינופת?

זה בשם חופש הביטוי? אז לפחות עזוב אותו לנפשו, היה רדום קצת, תן לו להרדם שוב.

חדה

New member
אליזד, טינופת זה לשון נקבה:)

למה אתם אוהבים לדבר רק בלשון זכר? אבל מה, טינופת דווקא יצא בלשון נקבה. אגב, מי לימד אותך לדבר ככה?........ אויש שכחתי שנכנסתי לפורום יוצאים בשאלה. "את נכנסת לפורום יוצאים בשאלה ומשכנעת אותם לדבר בלשון נקיה?!" זה כמו שתכנסי לפורום חוזרים בתשובה ותשכנעי אותם כמה מותר לקלל. חדה, שלא מקללת, לא שונאת, לא מתחמקת משאלות, לא מפחדת לענות, לא נבהלת מתגובות, לא מטאטא נושאים מתחת לשטיח, ולא מדברת לנקבה בלשון זכר. תודה על היחס.

justchip

New member
אם את בחורה אז בכלל

איך את מעיזה לדבר עם בחורים? אינך יודעת שאת מחטיאה את הרבים, גורמת ליצריהם להשתולל ובכלל מי יודע מה יהיו תוצאות הדבר, אני בטוחה שיש פה כבר כמה שגרמת להם למחשבות טומאה ויותר מכך. איך תישאי חטא זה על נפשך? הלא תיבושי לפתות כך בני קודש בעצם כתיבתך? מה יחשוב על כך אביך שבשמים וחמור מכך מורתך שבסמינר? בושי והיכלמי!

justchip

New member
בודאי שאסור, לא לימדו אותך בסמינר

בפרט לא אם אלו שפה, בגלל עברם הדתי והחרדי יש להם חסכים חמורים שרק עצם המחשבה על כך שהם מדברים עם בחורה יכול לגרום להם לתופעות פיסיולוגיות בלתי רצויות. כמובן שלא תרצי לשאת באחריות לעוון שכזה ולכן למען שלמות נשמתך והצלת הבחורים פה מאבדון עלי להפציר בך לא לכתוב פה יותר. שמרי נשמתך הטהורה פן יהיה מאוחר!

מחממנוע

New member
והיא בכלל גרר חוסיד

והוראיה, שהוא "לא מטאטא" כלשונו הקוהו"ט והחדה אוי טטע

בנילה 1

New member
ההלכה

אוסרת להנות מגופה של אשה זרה, אוסרת לשמוע קול של אשה שרה ולרבים מן הדעות רק בתנאי שראה אותה אי-פעם, שמה יזכר בה.. התורה אינה אוסרת להתכתב עם בנים, וכלל לא ברור שאוסרת לדבר איתם.. אזי, חבריה, תרגעו ואל תעלו לי עלהעצבים כמו שיש רבים מן החרדים העושים.. ממציאים הלכות כגיוונם.. באחד ממאורעות השיעמום שלי לפני חמש שנים עיצבן אותי ראש הישיבה שלי (דאז) בכך שהחליט משום מה שההלכה אוסרת להניח את קערת המרק החם על גבי הנילון החד-פעמי משום בישול. אני שהתעצבנתי הצעתע את שירותי לפניה אל הרב אלישיב למען יורה דעה. ראש הישיבה, בחיוכו, נהנה מן הענין ואמר "נחיה ונראה מה יאמר". יום למחרת הייתי בבית ברחוב חנן (סימטה צרה בשכונת מאה שערים) ושאלתי את הרב.. אתם יודעים מה הייתה התשובה? הוא גיחך בקול על אלו הממציאים הלכות.. לא האמנתי שכאן בפורום יוצאים בשאלה יזכירו לי אותם.. אז בבקשה..

uri80

New member
בנילה, מחבת"ים לא רצויים כאן.

גם אם חלקם הם ניקים שלך, אתה יודע...

בנילה 1

New member
אורי 80

אין לי שם ניק נוסף בפורום זה! אני מצהיר על כך! אין בכוונתי להסתיר את דעותי ומה מהם שאני חושב שמוטב לא לאומרם לא אומר ולא אחפש שם ניק אחר בכדי לזרוע אנדרלמוסיה! כך נהגתי, כך אנהג! ואם יש מי שנכנס ועושה שטויות.. תקרא לזה מחב"ת או בכל שם אחר אין זה אומר שזה אני

בנילה 1

New member
אני חושב שהסברתי

מה ארע שם. אני לא זוכר באיזה קטע, אבל בוודאי ראית את דברי ההסבר שלי. {אם דפקו אותי מהצד השני אין זה אומר שצריכים לדפוק אותי כאן} (אגב, לא ייתכן שאני אטעה ב'מושגים' כפי שהוא טעה, הוא הראה חוסר ידיעה אבסולוטית ואיני מתכווין לומר כאן במה הוא טעה כיוון שלא באתי לכאן לעורר התפלספות בנושאי דת ואין בכוונתי לשכנע אדם כאן במה שאני חושב, בה בעת שברור לי שמי שכאן לא מעונין בזה ואני מאמין גדול בבחירה חופשית ותראה את הדברים לפי הדעות שאני משמיע בכל עת, איני מסתיר אותם..).

ישנו פתגם שאומר ...

"ענה לכסיל כאוילתו" אז אני ינסה לרדת לרמה שלך ... לדעתי אתה עושה כאן עבודה מסיונרית . ואני לא יתפלא אם אשמע שאתה שתול של אגודה כלשהי . אתה מגיב מתוך אינטרסים אישיים ולא מתוך אוביקטיביות ... ואני מהרהר שמא פשוט כשאין לך מה לענות אתה מיד עונה תשובה מטופשת בנוסח: "לך תלמד דף גמרא או שנים " הייתי ממליץ לך לנסות להיות קצת יותר מקורי (אם אתה יכול ... כמובן. )

uri80

New member
אלטע זאכן חמודי, למקרה שלא הבנת

הפורום הוא פורום תמיכה ל"יוצאים בשאלה". לא למחבת"ים משועממים, לא לבטלנים שבמקום ללמוד בישיבה מבזבזים את זמננו, ובגדול לא ליצורים כמוך. אתה ושכמותך כותבים כאן בחסד, לא בזכות. יש לכם מספיק מקומות ברחבי הרשת האינסופית לפרוש בה את משנתכם, אל תעשו את זה כאן. המקום הזה הוא שלנו. לא שלכם. כבר עייף וסבלנותי לטיפוסים כמוך בשעה זו קצרה. אם תמשיך כך, תחסם. ראה הוזהרת.

ערב טוב יקירי

אני פתוח ומוכן לשאלות . מובן ששום דבר כאן לא אישי חלילה . קבל נא את דברי בפפורציות הנכונות.

שוב ערב טוב יקירי

מעולם עוד לא יצא לי לריב עם בן אדם טרם הכרתי אותו. ובודאי שאיני מעונין חלילה שזו תהיה הפעם הראשונה רק תמהתי על חוסר השויון וסתימת הפיות, תוך שלילת חוסר הביטוי בצורה הדוחה ביותר והלא על כך כבר נאמר איש באמונתו יחיה .

uri80

New member
התכוונת "צדיק באמונתו יחיה"(חבקוק ב

כבר לא מלמדים מחב"תים מתחילים קצת תנ"ך בימינו? כנראה שתגובתי הקודמת לא היתה מספיק ברורה. כן, יש כאן בהחלט חוסר שוויון בסיסי. יש יוצאים בשאלה שעבורם נועד הפורום, ויש אתכם-המחב"תים. המקום הזה לא נועד עבורכם. חד וחלק. אתם יכולים לכתוב כאן כל עוד אתם לא מציקים יותר מדי, אבל ברגע שאתם מתרבים לכם באופן תקופתי אתם נחסמים ומופנים לפורומים אחרים-שם מקומכם. ממליץ לך בחום לפנות לפורום "אתאיזם ודת" שם אוהבים אנשים מסוגך. להתראות.

אחד אפס. ....

תודה על התיקון וסליחה על הטעות . אני כן חושב שאדם שטועה ומתקנים אותו צריך להודות לו . אלא אם כן חושבים שהוא ... הטועה ואז צריך לתקן אותו על אותו משקל אבל בטח שלא לבעוט בו . והלא על זה כבר נאמר וגר זאב עם כבש ....

מחממנוע

New member
איש באמונתו יחיה

יש למשל, אנשים שמתקשרים עם הארי הקדוש ומטטרון , אני בינתיים רק מתקשר למתט (אלה שעובדים אתי יבינו)

barr1969

New member
התכוונת לפרופורציות חלילה?

נגמרו השאלות, אתה מוזמן לסגור הבסטה וללכת.

למעלה