כאן נמחקה הודעה

אנוסה

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

אנוסה

New member
חיים אחרים

חיים אחרים ,אמרתי...לא מקומות אחרים ובמחשבה שניה גם מקומות אחרים. החברה החרדית היא חברה מגעילה ואני חיה בתוכה סולדת וסובלת. וחולמת..על האפשרות להתנתק,לעזוב, לחיות כמו שאני מאמינה שצריך. וכמו שאני יודעת שיהיה לי טוב. למה רק חולמת?טוב,יש לי הרבה מה להפסיד..בינתיים לא היה לי האומץ.

חדה

New member
האמת שזה נשמע עצוב

שאת חייה סובלת וסולדת,חשוב שתשמחי שמה שאת עושה. חשוב שלפני שאת חייה כחרדית תדעי למה את צריכה. אבל מה לעשות שאלה שנולדו חרדים, חיים ככה כי" מצוות אנשים מלומדה" כי ככה הנחילו להם, ולא לכל דבר שמחנכים אותם זה נעשה בצורה הנכונה והמושקעת. אז בהמשך החיים יש בילבול. המשך החיים מחפשים חיים אחרים שחושבים שככה יהיה טוב יותר.

admor

New member
ברוכה הבאה

חברה לזוז קצת, לעשות מקום, לא לעמוד במעבר,אוווו עכשו יש מקום. אז תספרי קצת על עצמך זה הברוכה הבאה המסורתית כאן. הפעם נראה לי שאת אמורה לא להרבות בפרטים כי אוזנים לכותל. אבל הבעל יודע? מה איתו הוא צדיק? המון בהצלחה.

אנוסה

New member
נכון,אזניים לכותל

ולכן אני לא ארבה בפרטים. גם כך האור החזק בעיניים אחרי שנים במרתף האנוסים גורם לי למצמץ... לגבי הבעל הוא יותר מרגיש מאשר יודע בודאות. והוא בכיוון הפוך לחלוטין ..."צדיק" אם תרצה..

מתלבט13

New member
הבעל "מרגיש"

ולא איכפת לו? או שכבר יש על זה מהומות? (אם את יכולה לענות כאן)

בנילה 1

New member
לפני שתבחרי

דרך חדשה, תצטרכי לבחור מה את עושה עם בעל ישן ואם ילדים ישנים או חדשים.. יהיו אשר יהיו.. את עצמך ואת חייך תוכלו לעצב כהבנתך, אבל את ילדייך אל תשלכי למים יהיה המחיר אשר יהיה.. זכרי את הדברים.. לא תרצח הינו גם עברה מוסרית

אנוסה

New member
כבר הזכרתי ואמרתי

הילדים מעל לכל מבחינתי. אני לא עושה כלום בינתיים רק בגללם.

בנילה 1

New member
הצעתי

תעלי את הנושא לדיון עם בעלך, גם אם הדבר יהיה קשה מאוד. תדרשי דיון עם בעלי מקצוע ותסכימי להכניס גם איש מקצוע חרדי, אבל בתנאי שיהיה כזה אחד שמבין.. ולא אחד שכל ענינו אינטרסנטיות. אולי תתפלאי לשמוע, אבל יש כאלו. אל תפקירי את הצד שלך ושבין אנשי המקצוע יהיו אנשים שיענו על דרישותייך. לפי דעתי, לא כדאי להתעסק בעניין חיצונית לפני החלטה פנימית ולא כדאי להתבייש לעלות את הנושא בשקט בפני אנשים שתוכלי להיעזר בהם. אבל זכרי, כמעט ולא שיך לשמור על כל הרצונות, גם הבחירה בדרך החיים האחרת, גם הרצון למען הילדים וגם השאיפה להישאר מאוחדת עם בעלך.. בוודאי לא אם תעשי צעדים חד-צדדים! בחרי בדרך אשר תבחרי ובהצלחה

שלג84

New member
ברוכה הבאה

מקוה שיהיה לך פה (ובכלל...) רק טוב

boaZone

New member
בקצב הזה של האנוסות נצטרך לפתוח

את המרכז לתמיכה לנפגעי תקיפה דתית... ברוכה הבאה. אם תפשפשי בעבר תמצאי שאת לא לבד בקלחת, ואף את סיפוריהן/ם של אלו שעעשו את הצעדים הקשים והמתבקשים. הרבה הצלחה ואושר. בית זה איפה שהלב.

אנוסה

New member
ואני דוקא התרשמתי

שרב האנשים פה עשו את הצעד בגיל צעיר שאז זה הרבה יותר קל.אין מחויבויות של משפחה וילדים. אני אשמח לשמע ממכם על מקרים דומים לשלי,כאלה שיצאו החוצה וכאלה שעדיין "אנוסים".

urmey

New member
עשיתי את הצעד עם עצמי לפני 4-5

שנים. בפומבי לפני כ-8 חדשים. עפו גיצים וזיקוקים ובטח עוד ימשיכו לעוף כשנתקל בעוד הר אבל בסה"כ זורם להפתעתי. הייתי בטוחה שיהיה הרבה יותר נורא....

אנוסה

New member
אורמי

תוכלי לספר קצת יותר? האם יצאת מהמגזר החרדי? נשואה? איך הגיב הבעל? אצלי לפחות ברור לי שלא רק גיצים יעופו אלא דליקה רצינית תפרץ ...

למעלה