"כאילו חברים" - שאלה

R a c h e li

New member
כרגע....

באמצע עבודת גמר....
מאמינה שאסיים בהצלחה את הדוקטורט......לחברות.... טרה לה לה.....

IRAME

New member
לא טעית אבל החוכמה זה להבחין בין

כל אלו שבאמת אמיתיים ואלה שרק עושים את עצמם חברים שלך. אני אומרת שחברות נבדקת במעשים ולא מילים

אירנה אין לך מושג כמה זה נכון..

דיבורים זה רק החלק הקטן שגם חשוב. לדעת להעניק ולקבל זה החשוב ביותר. אני יודע שאני מעניק יותר לחבר מיסטר איקס אך ברגע שאני מבקש דבר מסוים. ישר החבר נרתם למסימה. וזה מה שחשוב לי ביותר.

IRAME

New member
מאוד נדיר היום למצוא חבר אמיתי

אני מאמינה שזה אושר גדול כשיש לך חבר אמיתי נ.ב. השם הוא אירה

צודקת מאוד ואותם תמיד אני מחפש

את החבר האמיתי. את החברה האמיתית. בכול תחום אירה גם בעבודה. גם בבילוים. גם בשפת הים. גם בריקודים. וכאשר אני מצליח זה באמת אושר גדול עבורי.

יש הרבה סוגי חברויות..תמיד יש מניע

יש הרבה סוגים, רחלי, המון אפשרויות של חברויות.. זה נאיבי, רחלי, לחשוב שזה חינם, לשם שמים, ללא חוב.. כל חברות, רחלי.. מזו של ילדי הגן..ועד נישואין וקשרי הרוח של זן היא אף פעם לא בלי מניע תמיד חפשי אותו בצד.. אז בכל חברות וקשר יש מניע, אם חומרי, או רגשי, או ססטוסי, או חברתי, או פסיכולוגי, או תלותי או...כל מה שתרצי חוץ מנטול אינטרסים.. אז אין מדד אחיד לחברות, בדרך כלל זה התאמה של הצרכים (האינטרסים).. אומרים יש רק חברות אחת, אהבה אחת, שהיא נטולת פניות ואינטרסים - אהבה של אמא

אנשים מתאכזבים מאנשים

והופכים זאת ישר לכולם.כי אם לי אין,אז חיה כזו אין...רק שלא ממש,או בכלל לא מדויק.גם זה בלשון המעטה...כשחבר מאכזב זה לגמרי אישי.ללא שום השפעה או הכוונה של ערכה של המילה.לא המילון טעה...חפשי לך חדשים,זאת המלצתי החמה,נכונה לך ועל-פי קריאה לרבים אחרים.כי יש חברים שזה כל מה שהם.שום "ציטוטים" של המין האנושי,או שאר פסיכולוגיה בגרוש של אנשים שבחרו לא נכון,לא תפגע בהם או בערכם, בכלל...

ע פ ר ל ה

New member
חברת ילדות

לי יש חברה מאז כיתה א'.חברות נפש כבר 34 שנים.אני ספר פתוח עבורה. 34 שנים,אתם קולטים מה אני אומרת? חברים ברוב המקרים הם כמו "דלת מסתובבת"... יש גם את החברים הווירטואליים שהם מהסוג הכי מודרני ועכשווי.שעות של שיחות ארוכות עם זר,השתפכות של הנפש. יש הרבה פלוסים בחברות הווירטואלית,והפלוס הגדול הוא: שבלחיצת כפתור אחת אפשר ל "נפנף" אותו.
רעה שכמותי סתם סתם...

יערית

New member
וגם לי יש אחת כזו

וואלה 34 שנה שהיא סובלת אותי...אבל סובלת מאהבה, אהבה לילדה אישה מהסוג שלא פוגשים בכל מקום, היא מיוחדת ויקרה לי

החברים זה לדעת לתת וגם לא לקבל

חברים זה לדעת להעניק מכל הלב חברים זה לדעת לעזור כאשר חבר בצרה.. חברים זה לדעת לכבד ולוותר אחד לשני.. חברים זה לדעת לקרוא מבט של חבר בבעייה.. חברים זה לדעת לפרגן אחד לשני תמיד..

woman39

New member
יפה מה שכתבת אבל

לא כל החברים הסובבים אותך הם כאלה. לרוב תמצא/י חברים רק לאינטרסים ולא ליותר מכך והם לרוב אלו שנפגעים ומשחקים במשחקי גן ילדים. חבר/ה אמיתי המעריך את עצמו ובעל כל המאפיינים שצויינו בתשובות למעלה לא מתנהג ויורד לרמות שכאלה. תמצאי לך את החברים המתאימים לך, ללא אינטרסים ומכל הלב. תעברי הלאה.

salgpx1

New member
אני חייבת אומופט ממש טוב לבני

שיש לו המון הלרגיות להרבה מאכלים האם מישהו מכיר או מכירה ? לא ליפול על סתם מיהו מאזור המרכז?

mich37

New member
חברים

חלי יקרה. חברות נמדדת באט צרה. חברות אמיתית ללא קשר לכמות מפגשים .חברים הם אלה החושבים מחשבות של צמיחה. כאלה שבאמת מפרגנים אחד לשני. ולא הכאילו.חברות חלי זה מה שאני מרגיש אלייך. מי פגע בך כפרה. בוקר טוב

מייקי31

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif רחלי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בהזדמנות זו אני מכריזה קבל עם ופורום אני חברה שלך מיכל

למעלה