"כאילו חברים" - שאלה

רחלי228

New member
"כאילו חברים" - שאלה

מתחבטת בשאלה שמציקה לי מזה זמן...... מהם מדדים לחברות
חשבתי פעם שחברות זה קשר בין אנשים, ללא תנאים, ללא מניפולציות רגשיות או אולטימטום של "אם.....אז...." כנראה - טעיתי...

vered 37

New member
חברות

אין לי מדדים או קריטריונים לחברות..משפט אחד אומר.. חבר זה מישהו שאוהב אותך בכל ליבו ..אתה יקר לו והוא נותן לך לא בכדי לקבל בחזרה... נתינה עם המון אהבה ופרגון.

ע פ ר ל ה

New member
חברות

המאפיין העיקרי בחברות הוא: הנאמנות היכולת לשמור סוד! מעבר לנאמנות אנחנו מצפים מחברים טובים שיקבלו אותנו כמו שאנחנו. עם חבר או חברה אני רוצה להיות גלויה ופתוחה,לא להעמיד פנים ולהשתחרר ממשחקים.חברות בעיניי זה להיות הוגנים כלפיי,וההיפך.

חבר הוא זה שתרצה ליידך...

בעת צרה אבל גם בעת שימחה ובעצם בכל עת. ושהוא יהיה שם בשבילך כשתזדקק לו, ככה סתם, בלי שתבקש - הוא פשוט יהיה שם כי הוא חבר.

רחלי228

New member
ואם החבר/ה פועל בניגוד לעצתך

אזי זו סיבה לניתוק הקשר? האם יש מקום להפעלת כוחניות בקשר חברי?

עיצה בתוקף תפקידה כעיצה...

היא לייעץ לא להחליט עבור החבר! זכותו לקבל או שלא לקבל את עצתך. אם זאת בקשה זה כבר משהו אחר, ואז צריך לברר למה לא פעל לפי בקשתך. בכל מקרה כוחניות זו לא הדרך שלי. לפעמים דברים לא ניראים אותו דבר כשמסתכלים מהצד השני.

המדד שלי ../images/Emo141.gif

אם אני רוצה שבן אדם יהיה חלק מהחיים שלי, זה עושה אותו לחבר שלי. מה אני יכול לקבל ממנו ומה אני רוצה לתת לו, זה כבר פתוח למו"מ.

שיר34

New member
חבר הוא כזה ש

אפשר להרגיש איתו בבית כזה שמכיל אותך בלי לבקר ובלי לשפוט כזה שאתה יכול לידו לצחוק,לשתף,לכעוס וגם לבכות כזה שיעריך את סגולותיך,יהיה כנה איתך ושתגיד לעצמך שאתה בר מזל שפגשת בו

חבר אמיתי בשבילי זה מי שגם אחרי

שנה שלא דיברנו. מתקשר וממשיכים מהיכן שהפסקנו. בלי השאלות הטפשיות של איפה נעלמת? ולמה לא שומעים ממך. בכל חברויות יש תקופות של עליות וירידות ורק חבר אמיתי יכול להבין...
כל השאר סתם

מייקי31

New member
חבר

חבר זה משהו שמרגישים בתוך הלב. יש לי ארבעה חברים, הכי הגדרה שהצלחתי לחבר היה צליל משותף בפלאפון. עניתי? מיכל

t o t a l

New member
ברור שטעית

חברים הם שני אנשים שכיף להם ביחד. כאן ועכשיו. בלי סופרלטיבים. בלי אמת מוחלטת. בלי ברית דמים. בלי מנטרות. אפילו אהבה היא בחירה של כל יום מחדש אז ברור שגם חברות אינה אולטימטיבית.

למעלה