כאבים בבוהן שמאל

avidiamond

New member
???

דבל יהרוס טכניקה?זה כמו להגיד שמלט יהרוס את הקיר-דבל יבנה מהירות שזה צד עיקרי בטכניקה 3 דברים מרכיבים בסיס 1טכניקה 2קאורדינצייה 3ריתמיקה זה יעשה לך רק טוב אבל לא לשכוח שטכניקה זה אמצעי ולא מטרה והפואנטה היא לנגן מוזיקלי עם טיים פיל ודינמיקה,מקוריות ותחכום

גרברון

New member
אללק אתה !

לאדע.. פחדתי להתחיל עם זה כי שמעתי מאנשים שזה יכול להרוס לי וזה לאדע אחי.. חחח מצטער על השאלה המפגרת תודה רבה !

GhostDrummer

New member
אני חולק עלייך.

בנאדם שבקושי יודע להשתמש בפדאל אחד רק יחמיר את מצבו אם יתחיל עם דאבל. הוא עוד יותר יזניח את הרגל היחידה ואז גם בסינגל וגם בדאבל הוא ישמע כמו אחד שלא יודע לעשות כלום. אתה לא חושב שצריך קודם כל בסיס איתן עם סינגל?

idan drummer

New member
תומך בדעתך,קודם תמצא את הפדאל לבד

ורק אחרי שאתה יודע להשתלט עליו כמו שצריך תעבור לדאבל. אבל מאחר שכבר יש לך דאבל אין סיבה שלא תשתמש. בגלל זה תחשוב לפני שאתה קונה משהו.

avidiamond

New member
ממש לא

אם התאוריה שלך הייתה נכונה אז גם בידיים היה צריך להתחיל רק מיד ימין רגליים שוות לידיים-אם עובדים על ימין ושמאל למה ברגליים לא? ככל שמחכימים ומקדימים לבנות רגליים שווה ככה מונעים את כל חוסר האיזון ונקודות התורפה שנובעות אחכ משמאל חלשה מה גם שיש דבל מנגנים יותר עם הרגליים וזה משפר אותם יותר מהר אז רע זה לא יכול להיות

NYMets Man

New member
יש הבדל

ידיים יש לך 2 וסביר להניח שאף אחד לא יבקש ממך לנגן רק עם אחת אבל תסכים איתי שלפעמים גם אתה לא יכול לנגן על דאבל, או שאתה צריך לנגן רק על פדאל אחד, או שפשוט מישהו רוצה לראות את היכולת שלך ברגל אחת... זה נורמלי, וזה קורה הרבה יותר מאשר לנגן עם יד אחת ותאמין לי, אני רואה הרבה מתופפים שמתחילים לנגן עם דאבל, ועקב כף הם מנגנים על דאבל כל הזמן... את הדברים הכי בסיסיים שאפשר לעשות עם רגל אחת הם עושים עם דאבל. ואתה מדבר על פיל? אז תחשוב שכל אותם אלה במקום להשתמש בדאבל היו משתמשים רק בפדאל אחד (כי הרי הרגל החזקה שלהם מאוד מאומנת) ואז הם היו יכולים להשתמש ברגל השניה להיי האט (לדוגמא)... זה מוסיף הרבה למוזיקה

avidiamond

New member
נו באמת

זה שאמרתי שצריך לעבוד על דבל זה לא אומר שלא צריך לעבוד על כל אחת בנפרד ושים לב שאמרתי-לנגן מוזיקלי וואריציות רגל שמאל על ההי האט זה חלק מזה אבל זה יותר לכיוון הקאורדינצייה-תלוי בוואריציה ובמהירות,

GhostDrummer

New member
אבל על זה דיברתי...

שכשמתלמדים מקבלים דאבל, הם מזניחים את רגל ימין מהתלהבות וזהו... לא עובדים איתה יותר (מנסיון, רק שאני עברתי לדאבל בשלב מתקדם והטכניקה שלי עם רגל ימין בסדר).

NYMets Man

New member
../images/Emo45.gif

מעטים האנשים שיקבלו דאבל בשנה הראשונה (כשהם עוד מתלהבים מכל הקטע של התיפוף) ואשכרה ימשיכו להתאמן על רגל ימין בנפרד

avidiamond

New member
חבל לך על הזמן

אבל לא יותר מידי,כל תלמיד זה פרח אחר וכל אחד צומח אחרת ובקצב אחר ,צריך בדיוק את כמות המים הנכונה לא יותר מידי ולא פחות מידי אני יכול להציף תלמיד במידע בשנייה ואז הוא יכנס לבלק אווט וזה לא טוב החכמה היא ללמד במינון הנכון את הדבר המתאים ביותר לתלמיד בשלב שהוא נמצא בו מורה טוב מוצא ומחסל את הנקודות תורפה של התלמידים שלו וחוסך להם הרבה זמן וסבל,והכי חשוב מלמד אותם איך לתפוס כוסיות

למעלה