כאבים בבוהן שמאל

RenEl

New member
כאבים בבוהן שמאל

הי, לאחרונה התחילו לי כאבים בשורש הבוהן השמאלית (בין הבוהן לשורש כף היד). זה כואב במיוחד כשאני מותח אותה (יוצר זווית של 90 מעלות בינה לבין האצבע). מישהו מכם חווה את זה מתישהו? תודה מראש

avidiamond

New member
לא טוב

או שאתה תופס את המקל חזק מידי או שאתה מנגן חזק מידי עם מקל כבד או שאתה לא מתחמם וישר מפציץ או שאתה מכה ומסובב את המפרק החוצה מידי תתפלל שזה לא הגיד שמזיז את הבוהן-יש 3 גידים שמזיזים את הבוהן-שתיים קטנים ואחד גדול, שמנגנים החוצה מידי וחזק הגיד הקטן יתחכך באחד הגדולים,תיווצר דלקת והם ידבקו מה שאומר שכל פעם שתזיז את הבוהן תסבול ברמות קשות ביותר אם בכלל תצליח להזיז אותו. 1-אל תנגן 2-לך לרופא שמתמחה שדלקות גידים ומפרקים 3-לך למורה שמתמחה באחיזות ותקבל חוות דעת

../images/Emo7.gif לי יש דלקת בגידים......

זה פשוט נורא ואיום אני כבר שבועיים לא מנגן ולוקח כדורים ולא רואה את הסוף זה פשוט אסון,אני שבור. ביטלתי בגלל זה קניית מערכת חדשה. זה קרה לי כשתרגלתי רולים על הפד(בבית,ללא פיקוח מורה) זו תופעה נפוצה אצל מתופפים? קרה גם לכם? אם כן איך התמודדתם וכמה זמן לקח לכם לחזור לעניינים???

DRUMMERIT15

New member
הכל מתחיל מבסיס חזק.

אחיזה זה לא צחוק, זה א"ב בנגינה! יכול להיות שהמורה שלך לימד אותך להחזיק מקל לא נכון, או שאתה לא אוחז נכון... לגבי התמודדות יש פה אנשים שכבר לא מנגנים מ'ס שנים בגלל דלקות גידים ויש כאלה שחוזרים לעניינים די מהר.. תדפדף קצת במאמרים ותסתכל אם אתה אוחז כמו שצריך, אם לא אז תוודא שזה לא המורה שלך שלימד אותך לאחוז לא נכון..אם כן, הייתי מציעה להחליף מורה.. בהצלחה

avidiamond

New member
חרא בלבן

בטח נתנו לך אטופן אם זה לא יעזור יצטרכו להזריק לך קורטיזון שזה יפתור את הבעיה לזמן מוגבל -תלוי אם תחזור להחזיק לא נכון שוב מה גם שזה לא טוב ללב בכלל וזה גם מחליש את הגיד מאוד וככה הוא יותר פגיע, יוסי בוזין באמת מומחה וגם אני יכול לפתור לך את הבעיה בדקה

לכדורים שאני לוקח קוראים אביטרן....

בכל אופן יש לי תור לפיזיוטרפיסט(פרטי,לא דרך הקופה שלקחתי קודם) שנחשב לתותח בתחומו והבנתי שיש לו רקע בתופים אז אני מקווה לקבל מידע ספציפי,כך או כך אני מתגייס לקרבי עוד חודש אז לא יהיה לי הרבה זמן לנגן.אבל ממש הבהלתם אותי עכשיו(שנים לא לנגן?????????..אז איך אני אקים להקה ואכבוש את העולם?? למורה שלי קוראים אסף פורמן והוא מורה תותח ואני ממש מחזיק ממנו(במיוחד אחרי המורה הקודם שהיה לי שאני לא אזכיר את שמו) , נראה לי שהתנועה הלא נכונה היא פשוט טלפון שבור,כנראה זכרתי לא נכון את ההנחיות שלו. בקשר ליוסי בוזין- הבנאדם הפנה אותי לקבל הנחיות ,זאת אומרת שגם אם מדובר בבוזין הוא לא יפיק מכך תועלת חומרית,אז אין פה עניין של מניעים נסתרים.

avidiamond

New member
?

מה טלפון שבור? מורה אמור להעיר לך כל שנייה ולהבהיר לך מאה פעם בשיעור איך להחזיק אם אתה מחזיק לא נכון מורה אמור לדעת שאם לא תחזיק טוב יהיו לך דלקות ואז תדפק כל החיים מורה מקבל כסף לא רק ללמד פארא דידל אלא גם איך להחזיק,לשבת,לנשום,לחשוב ועוד הרבה דברים חוץ מלנגן. לא אומר שהמורה שלך לא טוב חס וחלילה אבל מה טלפון שבור? עכשיו אתה עם דלקת וחבל בכל מקרה אני מקווה שתחלים מהר ואל תלחץ זה יכול לעבור גם תוך חודשיים

urinadir

New member
עצה לדלקת בגידים...

קודם כל גש לרופא וטפל בדלקת עד יעבור זעם..... ועכשיו לעניין המרכזי: שני דברים ראשונים שעליך ללמוד זה 1 החזקת המקל 2 תנועת היד והנחיתה על הפד.... כנראה שלא ביצעת נכון את התנועה וכל ההחזר של עוצמת המכה נכנסה לך חזרה ליד.... כנס אלי לאתר התופים וצפה בסירטון ההדגמה של ה-DVD ללימוד תופים,יש שם קטע קצר של אחיזת המקל ותנועת היד, ההסבר המלא נמצא בדיוידי אם בא לך לקנות אותו... בהצלחה והחלמה מהירה-אורי נדיר

כאבים בבוהן שמאל

עיצה חינם בלי כסף.. בקשר לכאבים.. אני מפנה אותך ליוסי בוזין מומחה לטכניקות בצורה כזו שלא תרגיש כאבים בכל מה שנוגע לצורת תיפוף שלך. הוא נמצא בחנות תופים בדיזינגוף 82 שנקראת בוזין דראם. אני ממליץ בחום לגשת אליו.

WinterZ

New member
בוזין.. לפרסם את עצמך? מילא

אבל לפחות תחליף ניקניים... ... עצוב קצת לא ?

BlaMaster

New member
מה יש לך?!?!?!

הוא הפנה אותו בשביל עזרה הוא לא פירסם מוצר... וחוץ מזה אני לא חושב שבוזין יידחפו אם אתה לא בא לקנות... שלוש, למה שהבן אדם יסתיר את עצמו?! אתם באמת חושבים שיוסי בוזין ייגלוש פה בשביל לפרסם את עצמו... באמת בן אדם... חלאס!!!

BlaMaster

New member
גם אם...סו פאקינג וואט...

אם מישהו היה אומר פה שלמשל אבי דאימונד או כל מורה אחר גם טוב בזה אני לא חושב שהיו מתייחסים לזה באותה הצורה.. לא אמרו אם יש לך בעיות באחיזה בוא לבוזין וצא עם סנייר על הדרך, אמרו שהוא יודע לתקן את זה וכאלה כי הוא מתופף ותיק וטוב...

Vdrums

New member
לי אין בעיה עם זה.

לא פעם הפניתי אנשים לעזרא או יוסי מחלילית בשביל לקבל עזרה ועצות בלי קשר לקניה או לא.

Morbid Angel

New member
אתה מפספס את הנקודה

(או שאתה פשוט בוחר להתעלם ממנה) כשבן אדם פרטי ממליץ (או לא ממליץ) על חנות כלשהיא מדובר באקט לגיטימי - לקוח המפנה לקוחות אחרים למקום ממנו הוא יצא מרוצה (או לא מרוצה, בהתאמה). אבל! (וזה אבל גדול) כשבעל החנות (או עובד מטעמו) מפרסם את החנות שלו - בתור "המלצה" פרטית (כביכול) - יש כאן הטעיה ישירה של ציבור הגולשים ו/או חוסר אתיקה בסיסי ו/או הונאה ו/או פרסומת סמויה ו/או כל קיסם נוסף שתרצה להוסיף למדורה זאת ועוד! היה והגיע קונה תמים לאותה חנות (להלן "אני") ובעל החנות ניסה לבצע בו את זממו (להלן "לדפוק אותי בעודף") הדבר אינו מותיר ספק כי בעל החנות הינו נחש חמקמק המותיר את לקוחותיו מוכשים בארס הקומבינה. חולה עליך! - דלוק עליך! מת עליך! - דייט רומנטי ב"סם אש" קליפורניה, לך ולבת זוגתך - עליי!!

WinterZ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בנאדם הרגת אותי!

BlaMaster

New member
תקשיב

אני חושב שאתה מתעלם מנקודה כלשהי... הוא מפרסם את יוסי בוזין כמי שיכול לעזור לו עם האחיזה. ואם הוא מכיר אותו אני לא ראיתי בהודעה שלו שום הכחשה שהוא מכיר אותו או עובד בשבילו. אני יצאתי משם כמה פעמים מרוצה.

תופיסט1

New member
בוזין

בוא נתחיל מזה שבוזין לא סופר אותך או כל מי שחושב כמוך.. בטח לא ביצועיסטית על סט תופים :) ואם כבר.. בשביל הרקורד והידע הכללי.. בוזין הוא הוא המורה שלימד את אבי דיאמונד במשך 5 שנים הלכה למעשה.

למעלה