כאבים בבוהן שמאל

DRUMMERIT15

New member
לא חושבת שאתה הבנאדם שיכול

להחליט על הביצועים של אנשים כאן על סט תופים, לא בלי ידע מוקדם עליהם או על הנגינה שלהם. מעבר לזה, אני מבינה את הכוונות שלך שהן יפות מאוד, שיהיה בהצלחה ולבריאות

תופיסט1

New member
ביצועים

חלילה אני לא מזלזל באף אחד ביכולות או ברמות. אבל אם הקלפים על השולחן בוזין נותן שיעורים לטובי המתופפים בארץ ואין מתופף בעל שם שלא מקבל מבוזין יעוץ לפני הקלטות או הכוונה או שיעור ולו מנטאלי. הכוונות הן רק טובות :)

avidiamond

New member
בוא אני אספר לכולכם משהו

בזכות יוסי בוזין אתם מנגנים על מה שאתם מנגנים היום לדוגמא-יוסי היה הראשון שהביא לארץ: היי האטים13''12''בזמן שעוד ניגנו פה על היי האטים15''!!!,סטאקס וכל מה שנוגע למצילות מיוחדות כמו צ'יינות קטנות,פעמונים מיוחדים וכו,סנרים פיקולו,סטים עם טאמים רגולר ולא פאוור סייז שהיה נהוג אז-היום כל המדינה מנגנים על רגולר סייז,רמו,סאביאן,איוט,רמוט היי האט,את הפדלים של קאמקו,מערכות עם 2 בסים,בסים 24'' ועוד מלא מידות מטורפות,הבן אדם כל פעם הסתכן כלכלית כדי שהמדינה הזאת תהיה מעודכנת ולא תהיה כמו חנויות במזרח ארופה,העדיף שיהיה מבחר כמו בח'ול מאשר להתפרנס על בטוח,היום הוא היצרן תופים הישראלי הראשון שמקבל כזה קרדיט בחו'ל שאתם לא מבינים,אני אישית ראיתי איך לני וויט ומרווין סמית'י סמית' רבים על איזה סט בצבע זהב בלוס אנג'לס,תומס לנג שהוא חבר יקר שלי ומורה לשעבר שאל אם נוכל לסדר לו איזה סט מצילות לבית ככה בשושו שמיינל לא יתעצבנו. עכשיו כל זה זה רק על קצה הקרחון יש עוד מלא דוגמאות כמו שבזמנו היה מייבא את סאביאן הם היו שולחים לו מצילות לפני ייצור-פרוטוטייפ עד ישראל כדי לקבל את החוות דעת שלו הhhxלדוגמא. אולי בגלל זה אני מגן עליו למה אתם מזלזלים סתם בבן אדם שנותן את הדם למקצוע 30 שנה ואם יש משהו שאני שונא זה דיסרספקט

תופיסט1

New member
מגן על האמת

יש פה כל כך הרבה עוינות וחשדנות לשמה ולחינם. אין מה להגן. קחו למשל את אבי דיאמונד. הוא מורה לתופים ידוע מאוד ובעל שם. הוא היה תלמידו של יוסי בוזין והוא יכול להעיד על אינספור דברים טובים שיוסי בוזין הביא לראשונה לארץ מכל הבחינות וכל מה שקשור בתופים. אז גם אבי דיאמונד מתלקק? גם אבי דיאמונד מגן על יוסי בוזין בקנאות עיוורת? יש פה הרבה מצ'וטטים שאני לא מכיר בכלל ונותנים פירגונים ואומרים דברים על בוזין. כאילו אתם עוינים<במקרה הזה אתה> בצורה עיוורת ואני יכול רק לתאר איזה פרצוף חמוץ אתם עושים מול המראה למשמע השם בוזין וחבל. במקום להנות :)

GhostDrummer

New member
חס וחלילה לא הבנתם אותי נכון.

אני לא מתלונן על יוסי בוזין, חוץ מהחוסר יחס בכניסה אל החנות. אני רק שואל למה אתה מגן עליו כלכך הרבה. גם אני, לא משנה מה חושבים, חושב שיוסי בוזין הוא יצרן תופים מצליח בטירוף ובצדק. שמעתי סטים שלו ויש על מה לדבר. ולא אמרתי שום דבר על ליקוקים.

avidiamond

New member
יאאלה-סולחה!!!

צריך להזמין את כל הפורום לחומוס ולעשות סולחה כמו בפרסומת

תופיסט1

New member
בוזין

אין חנות אחת בארץ שמתעסקת בתופים בכל מה שקשור לשיפוץ שיחזור או השבחה. אין אחד בכל הארץ שבונה עבודות יד וקאסטומים. אז למה לבלבל במח סתם ולא לפרגן? כאילו מה? תוצרת הארץ לא נחשבת? אז לידיעתכם התופים של בוזין עומדים מול כל השמות הכי גדולים שאתם מכירים מבחינת סטנדרט.. בלוס אנג'לס למשל אנשים רבים בשביל להשיג סטים של בוזין.. או סנרים.

תופיסט1

New member
תשובה לוי דראמס

תומר צר לי עליך כי אתה נותן עיצות אחיתופל ועוד ממרחקים.. מעבר לים. זה מראה על האדם שבך שאוהב לחוות דיעה מבלי להתנסות ת'כלס בכלים המדוברים.. מבלי לחוות אותם ומבלי לדעת על מה מדובר בכלל. אתה יכול להישאר מעבר לים עם הדיעות המטופשות שלך ואתן לך עצה חינם.. אם אתה בארה"ב.. כשתראה את התכנית של ג'יי לנו תסתכל טוב על המתופף מרטי סמית'י סמית' וכן בבית שלו יש מערכת תופים של בוזין. תציץ בקטנה.. ואם תגיע ללוס אנג'לס תראה לכמה מתופפים בעלי שם יש סטים מהודרים קאסטומים ועבודת יד של בוזין. במקרה הזה שאתה חווה דיעה מבלי לדעת במה המדובר אעוץ לך לשתוק ולהיות יפה. זה הולם אותך יותר. בקשר לכך שזה"לא בוזין זה מישהו שעובד אצלו" אומר בלי למצמץ באפעפיים.. נניח שאני עובד אצל בוזין. מה זה ישנה בדיוק? את האמת? את האיכות? את העובדות? אתה מדבר שטויות ומשמיץ בלי לדעת על מה. שא ברכה ידידי

WinterZ

New member
אין לי שום דבר נגד בוזין..

לא התנסיתי במוצרים/שירותים שלו ולפי המצב כרגע, זה גם לא הולך להשתנות. אם הבנאדם מגיע לפה בשמו הפרטי ומשתמש בו, סחה אין לי בעיה. אבל כשאתה מגיע למצב שאתה/עובד/סבתא שלך מפרסמים אותך "כאילו שהם לא מכירים אותך" וסתם ממליצים, זה מעצבן אותי. יום טוב מר בחור

תופיסט1

New member
בוזין

שוב פעם אומר בריש גלי ובמוצהר. האחרון שיפרסם את עצמו ועוד בסתר או תחת ניק ניים בדוי זה יוסי בוזין. שנית אני יכול רק להצטער בשבילך שלא התנסית במוצרים של בוזין. שלישית עזוב דיבורים אתה מוזמן לחנות שלו ולראות על מה מדברים.. בלי מילים מיותרות. ת'כלס בשטח. נ.ב פירגון לתוצרת הארץ מעולם לא הזיק אם התוצרת איכותית

תופיסט1

New member
בוזין

ווינטר זד בוא נתחיל מכך שזה לא בוזין. בוא נמשיך בזה שאתה צר עין טיפוסי וחשדן ככל הישראלים שלא יודעים לפרגן. נמשיך הלאה ונאמר שחבל ועצוב שחברה כמוך חושבים שהניק ניים נותן אי אילו שייכות לתוכן ההודעות. בוא נסכם שאני מאחל לך לשאת ברכה ולהצליח בכל מעשה ידיך ואין לי צורך לבוא בניק של אנשים אחרים כדי לפרסם אדם שלטענתך הוא אחר. בכל מקרה ווינטר זד אם אתה בא לחנות של בוזין תתקבל בברכה אני יכול להבטיח לך. ותשובות לכל שאלה שלך גם. יותר מכך.. לא רק תשובות אלא הוכחות בשטח הלכה למעשה שא ברכה

KAB123

New member
אתה מתעקש להתעלם מדבר קטן

וזניח שנקרא אובייקטיביות. מה לעשות, בעולם של היום בנאדם צריך לבדוק את האינטרסים שעומדים מאחורי ממליצים שהם כביכול your average joe. לא היה פה שימוש ביוזר אנונימי, כך שיש בזה עוד איזשהו כבוד, אבל כל עוד לא הכותב לא הציג עצמו כעובד בבוזין, הוא מטעה אנשים. שלא תבין לא נכון, אין לי שום דבר נגד בוזין ושום דבר נגדך. אבל אם יש דבר שאני שונא זה המלצות שבאות מבעלי אינטרסים תחת מעטה סחבקיות. ואל תפנה את התגובה שלך לעניינים של חוסר פרגון וזלזול בתוצרת הארץ. זה זול וזה לא רלוונטי.

תופיסט1

New member
לא מתעלם מכלום בטח לא בעיקשות

אני לא מטעה אף אחד. זה עקרוני לך אם הכותב עובד בבוזין? זה עקרוני לך הזהות? למה שאטעה אנשים? אני מדבר על עובדות ת'כלס בשטח. אם ישנה המלצה לגבי תופים כאלו ואחרים זה מתוך ידע מורחב אחרי אינספור התעמקויות והתנסויות. הסחבקיות לא קשורה לסאונד ידידי.. הסחבקיות לא קשורה לגימורים.. הסחבקיות לא קשורה לטיב ולאיכות. קח הכל בפרופורציות המתאימות. ה"אינטרס" היחיד שיש פה זה לתת לאנשים להנות ממוצרים איכותיים.. לשפר אותם.. לשדרג אותם ללמד ולעזור.

GhostDrummer

New member
אם כבר התגובה הזו...

אני הייתי בבוזין דראם, יכול להיות שהיה ליוסי יום רע. אבל הוא לא התייחס אליי בכלל. נכנסתי ויצאתי ולא הוא ולא העובדים שלו הציעו עזרה..

תופיסט1

New member
יחס

אתה יודע אי אפשר להיות שבלוני או לצפות שמוכרים יתלקקו על לקוחות או יכרכרו סביבם.. שים לב מה רשמת.. לא הציעו עזרה.. כלומר נכנסת לחנות וציפית שיקפצו עליך ויכרכרו סביבך.. אז בוא אחדש לך מעט.. אתה יודע כמה לקוחות נכנסים לחנויות מכל הסוגים ושואלים אותם "צריכים עזרה?" והתשובה לא מאחרת לבוא בתור "לא תודה אני רק מסתכל". מכך אפשר להסיק שאם מישהו צריך עזרה הוא מבקש אותה. ואני לא רואה מצב שבו תפנה לבוזין או לאחד העובדים שלו בבקשת עזרה וידחו אותך או יתעלמו ממך. צא מהבועה הזו. מי שצריך מבקש.

GhostDrummer

New member
כן.. אבל פניתי... ונפנפו אותי מהר.

וחוץ מזה, כשאתה נכנס לחנות בגדים של פוקס, לפחות 3 מוכרים קופצים עלייך ושואלים אותך אם אתה צריך עזרה בלבחור משהו. הלא כך? לא משנה אם אומרים "לא תודה אני רק מסתכל".

V e N o M 2 0

New member
גם לי יש בעיה..שנובעת ממאמץ...

גם מסחיבת תופים (שלושה קייסים עלי) וגם אולי מהתיפוף עצמו...שפעם לא הייתה לי אחיזה נכונה...זה נקרא "Ganglion" בעיקרון עברתי ניתוח....הוציאו לי את ה"ג'ולה" אני עכשיו עם תחבושת לשבוע ובזה נגמר העניין:) לא נראה לי שזה מאחיזה לא נכונה כי זה יחסית נפוץ העניין הזה...

למעלה