בוא אני אספר לכולכם משהו
בזכות יוסי בוזין אתם מנגנים על מה שאתם מנגנים היום לדוגמא-יוסי היה הראשון שהביא לארץ: היי האטים13''12''בזמן שעוד ניגנו פה על היי האטים15''!!!,סטאקס וכל מה שנוגע למצילות מיוחדות כמו צ'יינות קטנות,פעמונים מיוחדים וכו,סנרים פיקולו,סטים עם טאמים רגולר ולא פאוור סייז שהיה נהוג אז-היום כל המדינה מנגנים על רגולר סייז,רמו,סאביאן,איוט,רמוט היי האט,את הפדלים של קאמקו,מערכות עם 2 בסים,בסים 24'' ועוד מלא מידות מטורפות,הבן אדם כל פעם הסתכן כלכלית כדי שהמדינה הזאת תהיה מעודכנת ולא תהיה כמו חנויות במזרח ארופה,העדיף שיהיה מבחר כמו בח'ול מאשר להתפרנס על בטוח,היום הוא היצרן תופים הישראלי הראשון שמקבל כזה קרדיט בחו'ל שאתם לא מבינים,אני אישית ראיתי איך לני וויט ומרווין סמית'י סמית' רבים על איזה סט בצבע זהב בלוס אנג'לס,תומס לנג שהוא חבר יקר שלי ומורה לשעבר שאל אם נוכל לסדר לו איזה סט מצילות לבית ככה בשושו שמיינל לא יתעצבנו. עכשיו כל זה זה רק על קצה הקרחון יש עוד מלא דוגמאות כמו שבזמנו היה מייבא את סאביאן הם היו שולחים לו מצילות לפני ייצור-פרוטוטייפ עד ישראל כדי לקבל את החוות דעת שלו הhhxלדוגמא. אולי בגלל זה אני מגן עליו למה אתם מזלזלים סתם בבן אדם שנותן את הדם למקצוע 30 שנה ואם יש משהו שאני שונא זה דיסרספקט