כאבים בבוהן שמאל

Necromancer1

New member
אני במקומך לא הייתי עושה ניתוח...

הייתי משאיר את זה!!! זה כל כך יפה!!!!!

dudester

New member
לחבר טוב שלי היה את זה

ואין לו שום קשר לתופים, זה די נפוץ. מה שכן אצלו זה היה יותר בעייתי וגם חזר לו כל הזמן, אז אני מקווה שיהיה טוב בשבילך.

dudester

New member
לדעתי לא..

הוא סוג של "שאב" את זה החוצה וזה חזר לו... זה מה שנראה לי. אם זה נחשב הניתוח או לא איני יודע.

V e N o M 2 0

New member
לא אחי....

ניתוח זה שחותכים לי את היד - הרדמה מקומית. מוציאים לך את הג'ולה ותופרים חזרה... מוציאים את זה מהשורש

V e N o M 2 0

New member
***תיקון

חותכים את הג'ולה כאילו לחצי מוציאים ואז תוםרים חזרה....לא את היד חס וחלילה

avidiamond

New member
ג'ולה-הסיבה האמיתית

הג'ולה הזאת זה סחוס- שמנגנים הרבה וחזק מתחיל ייצור מואץ של סחוס בגוף שלמעשה משמש כשימון בין המפרקים שמפסיקים לנגן באותה העוצמה(בהופעות מנגנים יותר חזק בעיקר אם אתה במטאל) הגוף עדיין מייצר סחוס ועד שהוא מתרגל למצב החדש נהיה עודף וזאתי הג'ולה,בטח היית באיזה טור אינטסיבי או משהו כזה. לא צריך ניתוחים-אפשר לעסות אותה הרבה וחזק עם מים חמים או אחרי מקלחת שזה רך יחסית וזה יתמוסס- חשבתם פעם למה סאונה מומלצת לדלקות ובעיות מפרקים?כי היא ממיסה את כל הגודשים בגוף ואם עושים קבוע מונעים גם לעתיד

V e N o M 2 0

New member
אנני אגיד לך...באמת ניגנתי חזק

אבל לאחרונה אני מנגן יחסית רגוע....אבל זה לא קשור...אני אגיד לך מה מוזר....טסתי להודו לארבעה חודשים והמשכתי לנגן שם...והג'ולה נעלמה...ואז שחזרתי לארץ היא חזרה...אני לא חושב שזה רק מהנגינה...זה גם הסחיבה של התופים עצמם....הם נורא כבדים יחסית (שלושה קייסים) אז זה יכול להיות שילוב גם של זה וגם של זה. אני עולה איתם 3 פעמים בשבוע שתי קומות בבית שלי...:)

DiamonDbikeR

New member
אוי ואבוי! כמה שטויות בהודעה אחת!!!

אבי, אתה מתופף ענק לדעתי ואני באמת מעריך אותך, ואת הרצון שלך לעזור ולתרום מהידע שלך. אבל במה שאתה לא יודע עדיף לא לכתוב, כתבת פה תאוריה שלך ואנשים שקוראים אותה מתייחסים לזה כדבר הנכון, בגלל מי שאתה. אז ככה, הגוף ממש ממש לא מייצר סחוס! ההפך הוא הנכון! העצמות שלנו התחילו מרקמות סחוס (סחוס זה רקמה), ורוב הסחוס הזה הופך לעצמות בתהליך שנקרא "תהליך ההתגרמות". התהליך הזה מתחיל לאחר מס' חודשים לאחר ההפריה ונמשך עד הגילאים 18-21 בד"כ, (הוא מואץ בתקופת ההתבגרות). לאחר מכן עדיין נשארות רקמות סחוס בגוף על מנת (כמו שאמרת) "לשמן" תנועה במס' מפרקים בגוף (כמו הברך לדוגמה). זה היה בקצרה הסבר. אני פשוט במגמת חינוך גופני בבית ספר וצרם לי לראות מה שכתבת. עומר

avidiamond

New member
סבב

אז מה זה הג'ולה ולמה יש אותה למתופפים במיוחד? ודרך אגב יכול להיות שאני טועה אבל את ההסבר הזה קיבלתי שהייתי בן 16 מד''ר סלעי שידוע בתור הד''ר בדברים האלו ומומלץ על ידי אנשים כמו בוזין ואה'רלה קמינסקי

DiamonDbikeR

New member
ידעתי שתבין אותי כמו שצריך ולא תנסה

"להחזיר לי" (כמו שרבים אחרים היו עושים) ורק על זה קבל ח"ח! אז כמו שאמרתי, צרם לי לראות שכתבת שהגוף מייצר סחוס אז תיקנתי. לגבי הג'ולה אין לי שמץ של מושג. אני לא מכיר את זה ולא ראיתי את זה מעולם. אתה נשמע לי אחלה גבר! עומר

brass monkey

New member
בקשר לגולה! כולם!

זו רקמת שורש(משורש פרק היד) שנהייתה ככה כתוצאה מלחץ. לא צריך לדאוג זה בד"כ מסתדר (וה"גולה" חוזרת פנימה) לבד. התשובה היא מילה במילה מה שאמא שלי אמרה, שהיא רופאת משפחה במקצועה.

GALAH

New member
גם לי יש את ה"ג'ולה" הזאת

הג'ולה הזאת היא בעצם הצטברות של נוזלים בין הגידים ולא יודעים מה בדיוק גורם לה. זה לא קורה רק ביד, אלא בכל הגוף, אם זה קרה לך ביד אתה צריך להיות שמח כי יש אנשים (נשים לדוגמא) שזה קורה להם בשחלות!!!

גרברון

New member
אבי

אתה יכול לענות לי על השאלה ששאלתי באשכול אחר ? זה הגיע לדף 2 >< ולא ראית וזה תודה

גרברון

New member
אוקיי אז אממ...

"רק לא להרוג אותי >< אממממממממממממממממ כל מקרה אני מנגן משהו כמו 3-4 חודשים עם מורה מצויין ואני מתקדם יפה מאוד עם זה..נהנה מאוד מכל זה ! הקטע שאני מאוד אוהב מטאל ות'סגנון ... ויש לי דאבל פדאל עוד לפני שקניתי ת'מערכת (מצאתי בפוקס מישהו שמוכר דאבל של מאפקס ב300 כי הוא טס לחו"ל אז ישר תפסתי אוטובוס וקניתי ) כל מקרה..אני רוצה להתחיל להתאמן ולדעת לנגן על הדאבל אבל רציתי לדעת אם זה יכול להרוס לי ת'בסיס או ת'טכניקה או משהו כזה אם עדיף לי לחכות זמן מסויים ואז להתחיל להיכנס לתחום הזה תודה <: "

למעלה