יש !!!!! LHC מגיעה מחר !!!

שרון

אני מאד מחבברת את סיוון. ומאד מעריכה אותה. ורואה בה מן "קולגה למייפל". אני יכולה לעשות איתה דיונים שאני לא יכולה לעשות עם כל אחד. אבל אני לא מוכנה !!! שאחרי כל ההשקעה שלי בפורום והמסירות שלי ב 100 % לקוראים כאן, יפילו עלי אחריות להסתרת מידע בזדון. סורי. יש לי גבולות אדומים. ולכל אחד כאן יש אחריות אישית על עצמו בנוגע לכמה זמן הוא רוצה להשקיע בללמוד את המשחק. אחרי שהכנתי קוסמת שרק בדרגה 80 היה לה MG אני יודעת שחובה להשקיע בללמוד ולקרוא. אין לי יותר זמן מלסיוון. ועכשיו לא רק זה שהאשימו אותי בעיניין הנקודות של הגילדה, ניצלו את ההזדמנות להאשים אותי רטרואקטיבית על טבעת..... אני מעכשיו אשמור את מה שאני יודעת לעצמי ואז אפח'ד לא יבוא אלי לעולם בטענות. אין שכל, אין דאגות.

צ ל י ל 8

New member
זה לא הפתרון סמדר לשבור את הכלים

וכבר אמרתי שאת צודקת בנוגע לעובדה שרובנו (אני נזהרת מלהגיד כולנו) לא טורחים לקרוא הכל ומצפים לכפית בפה. אני מודה, גם אני כזאת. אבל את לא צריכה להרגיש כאילו כל העול נפל על הכתפיים שלך. אני מבינה את הכעס שלך. בסך הכל כל אחד אכן אחראי למצוא את מה שמתאים לו ו"ללמוד" כמו שכתבת. אל תקחי את זה קיצוני מדי
ואגב, סחתיין על הקוסמת בלי ה-MG. רק אלוהים יודע איך הגעת לרמה 80 בלי זה

sapir aloud555

New member
אני מצטערת אם אשמע חצופה

אבל את צריכה לזכור שזה רק משחק. את מודעת לכך שלהגיע לרמה גבוהה צריך בעקרון לעשות 2 דברים - לא למות, ולהרוג מפלצות? כל מה שצריך לעשות זה לבזבז יותר שעות מהחיים שלך מאחרים. זה הכל. זה אמור להיות כיף, והעברת זמן. אל תקחי קשה.

מה את קופצת ומה זה קשור בכלל?

וזה די ברור מה שכתבת. לא?! לא צריך לתקוע את אותם משפטים בכל דיון בלי קשר.... כבר הבנו שזה רק משחק.... וזה ברור שכל מה שדרוש כדי להרוג דרגות זה להרוג מפלצות....ורצוי לא למות.....

sapir aloud555

New member
why so mad tho?

אני לא תוקעת את אותם משפטים בלי קשר. הכתיבה שלך מאוד רגישה כרגע, קל מאוד להבחין בזה. פשוט רוב ההודעות שלך מתנשאות. את עוזרת מאוד, זה ברור, אבל מאחורי הקלעים את רומזת לשחקנים אחרים שהם לא מבינים (נובים), וש"לוקח המון זמן לעלות רמות, ועוד xyz רמות את/ה תבינ/י את הכאב." זה פשוט לא נשמע טוב. מצטערת להגיד לך.

GינGית

New member
פייר אני לא יכולה לא לענות לך אבל את ממש

חצופה !!!! הודעות של סמדר מתנשאות ?

Don Nirtin

New member
הייתי ממליץ לסגור את הפורום ולהירגע../images/Emo267.gif

כרגע כל ההודעות שלך.... אה. לא נוחות לקריאה
ואני עם ספיר במה שאמרה.

מעולם לא התנשאתי

ומעולם לא זילזלתי במישהו בדרגה נמוכה ממני ! יש לי 70 חברים במשחק (חלקם חברים טובים שלי כבר 4 שנים) וכולם דרגות נמוכות ממני ! ואת כולם אני מאד אוהבת. מחלקם אני לומדת המון כי הם הרבה יותר חכמים ממני במה שקשור למשחק. יש להם יותר זמן ממה שלי יש כדי לקרוא ולהחכים. רק לפני יומיים כתבתי כאן ש 7 פעמים ניסיתי להרוג את הבוס מכשפה וחבר הצליח בניסיון ראשון. אני מאילו שבכייף מספרת על פשלות שלה ופדיחות. אני גם בכייף שמה כאן תמונות שלי מתה..... עם מיקי התחברתי כשהיא בדדרגה 78 או 80 לדעתי ואני 100 דרגות גבוהה ממנה ובכל זאת אנחנו חברות טובות. דרגה גבוהה לא משחקת אצלי תפקיד בכלל. אני משתתפת פעילה בפורום ועוזרת כאן לכולם למרות שאתם לא בסרבר שלי ובדרגות נמוכות ממני. זה פשוט לא משנה לי. אבל מי שבא לו להוציא החוצה את כל רגשי הנחיתות שלו כאן במקום על ספת הפסיכולוג - אז על הכייפאק. ומי שעינו צרה ומקנא שיטפל בעצמו.....כי קנאה גורמת לרוע.

Hasselblad

New member
פעם אחרונה שאני אומרת את זה

אני מבקשת לא להגיב בנושא הזה יותר! כל הודעה נוספת תימחק! רוצים להמשיך לדון בזה עברו לערוצים פרטיים!. מי שרוצה לדון איתי בנושא מוזמן לפנות אלי במסר. ההודעה הזאת לא תקפה רק לשירשור הזה אלא לפורום.

מ י ל ר

New member
סבבה, אני אדע את התשובה גם ככה היום

אחרי הפאץ' אני פשוט אבדוק את הטבעת

Don Nirtin

New member
חבריקוס!!!!!!!!!! אני מתרגם ברגעים אלה../images/Emo267.gif

נא לחכות בסבלנות לכל ההסברים הרלוונטים!!!!!!!! אה וכן, אין יותר 7TH MARKET. הו יס.

למעלה