יש !!!!! LHC מגיעה מחר !!!

שרון....

מה שאני כותבת עכשיו זה בדיוק מה שאת תחשבי עוד 20-30 דרגות..... תאמיני לי..... ולפחות הוסיפו למיקי עוד ערוץ אי זוגי..... לי אין בעיה בכל ערוץ..... ומצידי את יכולה ללכת להרוג את זאקום ב 3 שעות כל עוד את עושה את זה בוינדיה.

צ ל י ל 8

New member
האמת סמדר? אני מבינה אותך לגמרי

ויש בזה היגיון. לפחות האקרים לא יוכלו להחזיק את המפה ליותר משעה. אני כ"כ מתבאסת רק מהמחשבה לעשות לשם את כל הדרך, לחכות בחוץ ובסוף לא להיכנס
אולי צריך לעשות את זה בשישי בבוקר כשהאמריקאים ישנים והישראלים בבית-הספר.... אני די מקובעת במקומות שאליהם אני הולכת. עדיין מרגישה נובית

GינGית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למה את חושבת שסמדר כל כך אוהבת אותי../images/Emo8.gif

זו אחת הסיבות נראה לך שהיא עושה את כל הדרך עד לשם? וגם שישי בבוקר לא עוזר, גם את זה בדקנו

מיקי - חשבתי שזו אהבה הדדית.

כל אחד עושה את התפקיד שלו בצוות.....
אני לא יכולה להשקיע בללכת בעצמי עד לזאקום, אני צריכה לשמור את הכח שלי בשביל להרוג אותו.....

GינGית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צודקת את צריכה לשמור על הכח

שלך, וגם התיק הכבד שלך מכביד בעליות בהרים עם הקרח את צריכה לקנות תיג גב כמו של דורה ואם את לא יודעת איזה תשאלי את הבת הקטנה שלך היא בטוח תדע
חולה עליך

אני יושבת במשרד ומתגלגלת מצחוק

בטח שאני מכירה את התיק גב של דורה.... "תיק גב , תיק גב ....."

צ ל י ל 8

New member
תגידו, אתן ראיתן את הפרק של הפיג'מות שעשו על

דורה? זה אחד הפרקים הקורעים שלהם

מה שהיא אומרת ../images/Emo45.gif

נראה פטץ' כייפי. סוף סוך משהו לדרגות גבוהות !!!!! החשש היחידי שיש לי זה מהאקרים שבשביל הכייף ינתקו אותנו מהמשחק.....

btekx

New member
רגע?

אי אפשר להכנס סולו או אפשר לכנס אבל לא יכול לשאר יותר משעה? אני רוצה לדעת אם מכונאי בעתיד יוכל להכניס רק בשביל להרוג ידיים סולו...

The Geese

New member
מישהו יכול להסביר יותר על הטבעות? לא הבנתי

מזה כלום. חח איזה באסה זה להיות חולה ודווקא אז אין מייפל להעביר את הזמן

ומי שם לב לדבר ההכככייייייי חשוב בפטץ' ????

אין יותר את המנורה המעצבנת שמודיעה של השוק של יום שבת......

מ י ל ר

New member
זה יהיה עוד טבעת שאפשר ללבוש?

או טבעת שאי אפשר ללבוש? :d (למי שיש כבר את הקודמת)

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif סמדר, את האנציקלופדיה המהלכת שלנו למייפל

קחי את זה כמחמאה יקירתי! בסך הכל סיוון הרגישה את הייאוש, אפשר לחשוב, כולה נקודות גיילד
שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעם

למעלה