יש !!!!! LHC מגיעה מחר !!!

מיקי

יש לך זמן גם אחרי הפטץ' להעלות את הסינגוס שלך דרגות. הכל טוב - את יכולה לעשות את זה גם אחרי הפטץ'.

מ י ל ר

New member
ממה שנראה אין מידע

גם אני מסוקרן מה היא תיתן, האם גגה יביא אותה אחרי שיעניש אותנו לעמוד מולו בשעה של שיעמום האם יהיה אפשר לשים גם את הטבעת החדשה וגם את הישנה... אם זה רק לעמוד שעה, אני צריך לעשות ל-3 דמויות, לא יהיה לי עצבים לעשות לדמות הרביעית בשביל למכור..

אני בהחלט מעדיפה

שעה של שיעמום מול גגה שבה אפשר לעשות מלא דברים אחרים מאשר למשל לאמן דמות לדרגה 70 בשביל טבעת.

מ י ל ר

New member
מסכים איתך במקס מזו %

זה פשוט על הפנים, כמה סבלתי בשביל להגיע עם הבאטל מייג׳ לרמה 70... לפחות יש טבעת סלמטק

Hawkgirl

New member
נקווה שלא יהיו כל כך הרבה באגים כמו בטספיה

כי לצערנו הרב לא היה אפשר לדווח, אז לא עזר כלום שהם פתחו את טספיה חחח

צ ל י ל 8

New member
צפו להארכת זמן

ומי יודע... בטח נקבל עוד מתנה כמו דאבלים בגלל פאשלות שלהם

מ י ל ר

New member
וגם רול בק אחרי הסרבק צ'אק!

כי בטח המוכר שיקוים שוב יעשה טעות בחישוב, וכולם ישלמו על זה. "הו אנחנו אלוהי המייפל אנחנו יכולים להחזיר את הזמן אחורה"

Hawkgirl

New member
איזה טעות עם השיקויים? XD

כי בטספיה באמת חלק מהאנשים אמרו שיש איזה גליץ' עם השיקויים, שלא ישאירו אותו אחרי הפאץ'. אני אפילו לא שמתי לב שהיה רול באק בפעם האחרונה עד שראיתי שנעלמה לי החגורה האדומה. אני כזה "WTF? הייתה לי חגורה אדומה.. איך חזרתי לכחול?", ואז נפל האסימון. מזלם שהיה חסר לי רק איזה 100 נקודות X:

Guid

New member
היה גליץ׳ קטן,

מסתבר שהיה שיקוי מסויים שאפשר למכור אותו לחנות ביותר מסוס ממה שהוא עלה... די דימושי xD

הטבעות בול אותו הדבר כמו פעם קודמת.....

מניחה שכל המחשבים בבית יהיו 24/7 על מייפל עד ה 3 באפריל.

GינGית

New member
../images/Emo2.gif כמה ימים צריך לעשות את זה????

אפשר לשים אותה עם הטבעת השניה? את יודעת מה היא נותנת?

הוסיפו זאקום צ'אנל וגם שעון !!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין יותר סולו על זאקום שעה ו 45 דקות ..... אין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שלא יכול להרוג את זאקום ב 50 דקות שלא יבוא ..... שיחכה בסבלנות שיהיה יותר חזק ! חחחחחחח ומי שנעלב מזה שילך לפסיכולוג.
Time Limit on Horntail and Zakum A time limit has been placed on clearing Zakum’s Altar and Horntail’s Cave. This does not affect Chaos Zakum or Chaos Horntail. Zakum’s Altar: 50 minutes Horntail’s Cave: 1 hour 15 minutes More channels for Zakum, Horntail, and Targa/Scarlion Zakum can now be fought in channels 4, 5, 6, and 7. Horntail can now be fought in channels 8 and 9. Targa and Scarlion can now be fought in channels 10, 12, 13, and 14. The channels for Chaos Zakum and Chaos Horntail remain the same.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif חחח סמדר, יא רעה ../images/Emo24.gif

מה אכפת לי אני? אפילו פעם אחת לא ניסיתי להיכנס לזאקום, לא לבד ולא בקבוצה. אני מתייאשת מהצ'נלים הזוגיים האלה. אז לפחות הוסיפו עוד אחד אי זוגי (ולא זה מה שיתן לי את החשק ללכת לשם. הסיפורים שלכם של איך אתם מחכים כ"כ הרבה בחוץ ממש לא מושכים אותי).

למעלה