יש !!!!! LHC מגיעה מחר !!!

יש !!!!! LHC מגיעה מחר !!!

Dear Maplers, AfterShock has hit Maple World! To prepare for this earth shattering occassion, we will need to perform a game update on March 9th, 2011. The update will last approximately 7 hours. - When - Pacific: 10:00 PM - 5:00 AM Wednesday, March 9th, 2011 Eastern: 1:00 AM - 8:00 AM Thursday March 10th, 2011 - What - All game worlds will be unavailable NOTE: World transfers will be processed during this game update. Here is what's coming with AfterShock: * New Content. Von Leon, Ultimate Explorers, and plenty more. * EXP coupons are BACK!!! You wanted it, you got it - check out our new Ruby and Sapphire EXP coupons. * New Events. Evolving Ring 2 and our new Spring Flowers event. We hope you enjoy AfterShock as much as we do!

מ י ל ר

New member
מה?! עוד טבעת?!?!

רשום שם שיש טבעת כמו שקיבלנו אחרי ה-bb! או שאני טועה?? פאק הפאץ של ליון היום :0 מעניין אם המשחק יחזור היום לפני 10 בלילה :d

צ ל י ל 8

New member
ובעברית ../images/Emo13.gif

יש מחר פאץ'. הפאץ' אמור להיות 7 שעות (ואני בספק מאוד רב אם זה ייארך ככה) משעה 8 בווקר עד 15 בצהרים. ומה יהיה: 1. טירת האריה 2. קופונים חדשים של ניסיון EXP 3. איוונט חדש - Evolving Ring 2 (באסה באסה באסה, אני לא בבית במשך יומיים ולכן לא תהיה לי טבעת מקסימלית
). תהנו

מ י ל ר

New member
אהה מחר!

ותודה על התרגום יש למישהו מושג מה יהיה הסטטים של הטבעת? הפעם אני אכין 3 טבעות אם יהיה לי כוח (אני צריך 2 לקוסם ולהאמין גם ככה) ואחת אני אמכור.

שרון

רואה אייך אני זוכרת יפה את השם ?
תני למישהו שאת סומכת עליו להתחבר לך.... זה מה שאני עשיתי כשהייתי בגרמניה עם הילדות כשהיה האיוונט הקודם. מיקי התחברה לי לדמות אחת וחבר התחבר לדמות אחרת וקיבלתי ל 2 הדמויות העיקריות שלי טבעות מלאות. אם את רוצה אני מוכנה להתחבר לך..... יש לי 3 מחשבים בבית.... אין לי בעיה "לנוח" שעה על אחד מהם בשבילך.....

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

אני יוצאת לסוף שבוע לצימר
אז לא אהיה בבית שישי-שבת. אני מניחה שהבן שלי יוכל לעשות לעצמו ביום שישי ובמוצ"ש, אז זה רק לחשבון העיקרי שלי של ה-BM. אתקשר אלייך ואתן לך את הפרטים. (אגב, אפשר לעשות את זה עם 2 חשבונות של שם משתמש אחד, נכון?)

נשמע אחלה

אני אתחבר לך לטבעת ואת תמליצי לי על צימר.... דיל? לא יודעת לגבי 2 דמויות באותו חשבון - נראה לי שאפשר אבל לא סגורה על זה....

Hasselblad

New member
פעם קודמת היה אפשר בכל דמות!!!

מכירה אנשים שעשו איזה 10 טבעות!!!!

Hasselblad

New member
יוווו תהני שרון!!

סופשבוע בצימור זה תענוג! ואם באמת זה צימור טוב אני גם אשמח להמלצה.

צ ל י ל 8

New member
אגב, האם יהיה אפשר להחזיק את 2 הטבעות

ביחד? (גם את זו שהיתה אחרי ה-BB וגם את הנוכחית)

Hasselblad

New member
משום מה גם אני מנחשת שלא

מה שכן כל איוונט יש טבעת... באסה לכל העשרות טבעות זומבי שיש לי

צ ל י ל 8

New member
עדיין אנשים קונים אותם.

בכל זאת אפשר להחזיק רק טבעת משודרגת אחת, אבל אפשר להחזיק עוד כמה טבעות זומבי למיכסה מלאה.

אוף לא תהיה לי טבעת):

אני לא בבית למשך חודש! ואני לא יכולה להסביר לאמא שלי מה עושים, כי אני לא זוכרת את המיקום האחרון שלי והיא סתם תסתבך שם

Hasselblad

New member
תעשי מה שסמדר אמרה לשרון

אין אף אחד שאת סומכת עליו ב 100%?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo124.gif בגלל שבפעם הקודמת אנשים פספסו - שימו

אם אתם רוצים טבעת מושלמת של מקסימום ימים, אתם חייבים להיכנס גם מחר או ביום שישי עד השעה 10 בבוקר כדי שזה ייחשב לכם יום ראשון של הטבעת. (עד 10 בבוקר למחרת כי זה 12 בלילה אצל נקסון ואז מסתיים יום) לא לשכוח

Hasselblad

New member
לפי מה שהיה האיוונט הקודם

צריך להתחבר פעם ביום לדבר עם גאגא להמתין שעה ואז משתדרגת הטבעת. כל יום שידרוג אחד. אם מפספסים יום מפספסים שידרוג.

למעלה