קודם כל ברור שזה הקפה!!!
אז גם אני חשבתי ככה והייתי בדיוק במסלול שלך עם כל קשר שהתחיל, התיאור שלך מאוד מדויק!
ישנן שתי אפשרויות שאת השנייה הבנתי (בעזרת אשת מקצוע) וזמן לא רב אחרי, פגשתי אותו וגם כמעט שנתיים אחרי לא נגמר לנו על מה לדבר.
1. אנחנו נמצאים בתקופה שאנחנו צריכים סיפוק מיידי וריגוש תמידי ומשתעממים מהר. וזה לא באמת משנה כמה מהר רצתם לתוך הקשר.
ומי שמחפש/ת ריגושים על בסיס קבוע, לעולם לא יהיה מסופק ויאבד עניין מהר יחסית.
2. פער בין האישיות שהצגנו בדייט לבין החיים שבשגרה. אני יכולה לתת רק דוגמא מעצמי אבל זה תקף ללא מעט אנשים באופנים שונים.
אני טיפוס מאוד אנרגטי ומשדרת דומיננטיות. מגיעה לדייט עם כל ה"שואו" ושיהיה ברור, זו לא הצגה ואני באמת כזו אבל לא כל הזמן! תכלס ביום יום, בשגרה זה לא ככה. ויותר מזה, אני דווקא נמשכת לגבר דומיננטי.
אז מה היה לנו? אני משדרת X נמשכים אלי גברים Y ומה שאני בעצם מחפשת זה X.
ואז מה קורה? הקשר מתחיל ומגיע שלב שהוא לא מבין לאן נעלם האקשן ואני מצידי מצפה שהוא יתנהג כמו גבר גבר, הצדדים מתוסכלים וכאן זה תחילת הסוף.
אחרי שהבנתי את הדיסוננס הזה בין מה שאני משדרת לבין מי שאני ביום יום, לפני היציאה מהבית הייתי מנסה להוריד טורים ובאופן מודע להתנהג כמה שיותר קרוב למציאות היומיומית שלי.
בדייט הראשון עם הבנזוג, ישבנו על המבורגר וקולה באגדיר שזה הכי נורא לעשות בדייט ראשון כי לאכול המבורגר יותר גדול ממפתח הלסת שלי זה לא אסתטי בעליל והקולה עושה גרעפסים.
הוא היה כ"כ מוקסם מאי ההתאמצות שלי למצוא חן בעיניו שעד היום אנחנו ביחד