יש משהו מעבר לסקס ?

חבר שלי סיפר לי..

חבר שלי סיפר לי שהכיר מישהיא באינטרנט, קצת מסנג'ר, שיחת טלפון אחת או שתיים, והופ מצא את עצמו בחדר חשוך מחכה לפגישה איתה.. טלפון אליה, הכוונה קצרה למקום, ותוך 2 דקות הם בעינינים.. ....... גם אחרי , הוא עדיין לא ראה אותה והיא לא ראתה אותו. ...... חבר שלי סיפר לי שמה שקרה אחר כך היה מדהים, כי נוצר סוג של קשר שונה, מאוד מיוחד, בלי שום מתח, בלי "רעשי רקע", שיחות ראשונות ברמות של חברים שמכירים זה את זו לא מעט זמן.. המפגש ההוא, כאילו הקפיץ את שניהם, מעל "שטח אש" היישר למקום "נקי" שבו כבר לא צריך להתחרות, להרשים, לצוד, לכבוש או לא יודע מה.. זה היה פשוט ואמיתי, פשוט מ-ד-ה-י-ם

אתה מדבר על משהו התחלתי

אני לא מדבר על זה בכלל כי באמת לא חשוב הסקס אלא כיצד משלבים שני עולמות זה בזה על כל המורכבות שקיימת

ב ה י ר

New member
סקס, סקס, סקס....

עייפתי משירשורים על סקס... אבל חושבת שזה צורך קיומי כמו אוכל, שינה....ורק אח"כ אפשר להתפנות לדברים אחרים...(או שלא...)

ב ה י ר

New member
או שזה מגיע או שלא...

אנשים עסוקים בשבלונות ושוכחים לזרום ולהנות מהרגע...

סליחה שאני אגדיר את זה כקשקוש

כל הקטע של זרימה אולי טוב למתחילים כמו שבעבר מישהי פה לא הבינה לא אני מגדיר זוגיות כעבודה והיום שהיא כבר בזוגיות היא מבינה אין פה שום זרימה ושום בטיח כי כל הזרימה הזו במקרה הטוב נותנת מענה על הצורך במין שגם ככה הוא זמין אבל אם לא באים מגובשים לגביי שאר הדברים ועם מסוגלות לבניית זוגיות מכל הזרימה הזו נשאר באבקס ....

ב ה י ר

New member
זרימה מחשבתית....

לא להתחיל להעיק בשיחות "תיאום ציפיות" לתת לזמן ולשיחה להוביל ולבחון לאט לאט את "העינינים" כל העיניין הוא לעשות דברים שנהנים מהם, אם לא טוב לך "שם" אל תישאר... "זוגיות" וכל החרטה נימדדת רק בזמן רק שלומדים להכיר, אנשים נוטים לזרז תהליכים להגיע "למטרה" ולא להתמקד בדרך . אין יותר בטוח ומובן מהרגע, תתמקד בו.

בוא י אפשר לך שיש לא מעטים שבכלל

עוד לא הגיעו לכלל גיבוש הציפיות שלהם אז בטח שאין מצב להתחיל בשיחות של תאום ציפיות אם כי הנסיון מלמד לקלוט כל מיני אופציות לבזבוז זמן

mars4

New member
אין בטוח ומובן מהרגע... תתמקד בו

אחלה עצה! "אנשים נוטים לזרז תהליכים להגיע למטרה ולא להתמקד בדרך..." מענין!

mars4

New member
ואני חושב שהדבר היחיד

שראוי לעדות הוא מבחן התוצאה!

למעלה