יש משהו מעבר לסקס ?

גלי10

New member
פשוט פשוט

מאוד
וגם אמיתי [עליו השלום]

גלי10

New member
../images/Emo6.gif

אני יכולה גם לצייר את זה
וגם לכתוב גלי, לוֹבעיה ביכלל

גלי10

New member
נו , מלשות

גם "סקס אחר" נגמר לפעמים...
ואז , לך חפש ת'אתמולים

מזמן הפסקתי לחפש את האתמול

וממש ממש מתאפק לא לנסות לחפש את המחר כי הכי פשוט לי בהווה ברגע שמתחיל לחשוב על האתמול ועל המחר יוצא לי מסובך כמו השרשור הזה

גלי10

New member
טוב

אז אם כבר הזכרת ת'שירשור , נזכרתי גמני שבעצם יש לו נושא ולהלן דעתי: כן ולא. אי אפשר במקביל? חייבים קודם ביצה ואחורי זה תרנגולת , או הפוך? זה - בשביל ההתחלה.[של השאלה] כן , כי הקשר הגופני והמשיכה המטריפה הזותי חייבים להתקיים . לא , כי הם באמת לא עומדים בפני עצמם. ובשביל ההמשך? כשנגיע לגשר , נעבור אך פחולמיקרה , יחס וקשר בין איש-אישה (או סוג אחר של קשר בין שניים/שלושה ) לויכוליות מבוסס על פרמטר אחד. לומשנה מי התחיל , המיטה או המַטֶה , הפרמטר השני חייב ליצטרף אליו. אין קסמים . איך יסדרו שם את עולמם האישי הפרטי ואת סדר היום? עולמם הפרטי - זה חלק מהאישיות , את זה מביאים למערכת כבר מהתחלה , הנתון הזה ידוע פחותויותר מראש ויש לשער שהוא חלק מעבודת ה"מטֶה". וסדר היום ? זה כבר פרט שולי טכני וספציצי לכל משתמש במערכת . רצוי לדעת לשלב בחוכמה בין סדרי היום של הזוגַיים . האמת? זה קשה ולמי ששכח - דברי ההודעה המקורית: "האם עדיין תמיד "הספה המשותפת קודמת לשפה המשותפת" כל הזמן אנחנו קוראים/כותבים בשרשור על אהבה ועל זוגיות אבל תכלס ? הוא רוצה מיידי היא רוצה לראות שזה מעבר לזה ולפעמים להפך אבל ברגע שיש סקס מתחילה מערכת ו... ? איפה העולם הפרטי של כל אחד בא לידי ביטוי ? איפה הזוגיות משתלבת בכל הסדר יום ? פרימאטים מושלמים שכמונו " {מזה פרימאטים?
} גלי , קודם ענתה אחורי זה הזכירה ת'שאלה

הסקס הוא רק תחליף

הסקס הוא רק תחליף מי שיודע אהבה מהי מבין שהסקס הוא רק צורך הרי למה תמיד אומרים גמרתי היה ונגמר ......

לדעתי הוא לא תחליף לכלום הוא אמצעי

ביטוי וכמו שאמרת הוא אכן צורך מה גם שאהבה זה גם צורך , לא ? כמו זוגיות וכמו כל דבר אחר שאנחנו צריכים

היי פשוט אמיתי../images/Emo20.gif

לא אצל כל אחת הספה היא משותפת .לפני השפה!!! ומעבר לשפה אנו תמיד בודקים מי מולנו בדרך כזו או אחרת.וכל אחד מאיתנו יודע יותר טוב מכל אדם מה נחוץ לו ומה צריך ורוצה הוא באמת. השאר תלוי בבחירה שלנו פשוט אמיתי. וכשהבחירה שלנו נכונה ,הזוגיות משתלבת נהדר, אז בהצלחה בבחירה נכונה פשוט ואמיתי

למעלה