יש משהו מעבר לסקס ?

גלי10

New member
ומה עם ספא? יש גם? ../images/Emo13.gif

מאוד תורם לדרך הזו - "סקס, ספה, סקס, ספה וכו',"... לדעתי

n o g a1

New member
יש משהו מעבר לסקס

הכל זה ת ק ש ו ר ת. השפה מילולית, שפת גוף ,ריחות , מגע, סקס - הכל. המפגש בין שני פרטים הוא מפגש תקשורתי. מה שקורה בניהם מאותו הרגע שנפגשו הוא משהו שרק הם חווים וכל אחד מהם אחרת , מן הסתם, שני פרטים אינדיוודואלים. השפה,עומק המילים, הקריאה שמעבר לנאמר, העיניים ,המגע הכל חלק מאותו מפגש. סדר העדיפויות , מה נכון לפני מה, איך , כמה , האם צריך במקביל , כיצד ...זה שונה מאדם אחד לאחר. על מנת שהקשר יתפתח צריך בסיס משותף ליצירת אותו מפגש למשהו מקדם, המשותף הזה הוא מעבר למילים , הוא משהו אינטואיטיבי שחשים בבטן. יש משהו מעבר לסקס!

mars4

New member
יכולים להכתב טונות של תיאוריות

לכאן ולכאן. אבל אי אפשר לשנות את העובדות. והעובדה היא שאצל כל אחד זה עובד אחרת ואין כאן שום דבר שקשור לטוב או לא טוב. רק מה שמתאים. כשאני רוצה אישה באמת, יש המון דברים שמענינים אותי בה מעבר לסקס. הסקס הכי טוב שהיה לי זה עם נשים שהרגשתי אליהם חיבור ריגשי. ואת זה לא הצלחתי אף פעם להשיג בפגישה אחת. ועובדה ,שלי לא יצא מעולם לפתח קשר רציני עם מי ששכבתי בפגישה הראשונה.

מסכים איתך אבל פה אני שואל שאלה

ולא באמת מצפה לתשובה כי לא מחפש לדעת את המקרה הפרטי שלך או שלי אבל אם זה ככה למה כאלו שיודעים את זה עדיין לבד ?

שלי 9

New member
כי הסיבות ללבד לא קשורות בהכרח

רק למתי ואחרי איזו פגישה הגענו לשלב ה"בילויים המיטתיים"..כפי שכינתה זאת הבחורה מהשרשור הקודם.. מן הסתם יש עוד פרמטרים הקשורים במציאת בן זוג:, חיבור רגשי, חיבור אינטלקטואלי, התאמה בין אישית, מסוגלות זוגית דומה, אה כן.., וגם קצת מזל

mars4

New member
../images/Emo45.gif מסכים לכל מילה . מותר

האדם מן הבהמה. וזו התשובה גם לך. פשוט ואמיתי...

אלה43

New member
כי ליצור חיבור ריגשי

דורש יותר מאשר ליצור חיבור פיסי. נפגשנו, נמשכנו, הגענו למיטה...זה פשוט אם אין בעיה עם סקס בשביל הכייף ואין סיבה שתהיה בעייה. להיפתח ריגשית, לשתף ולהישתתף זו אופרה אחרת. היא דורשת סבלנות. לגעת בנפש קשה מלגעת בגוף. מנגנוני ההגנה הריגשיים שלנו אני מאמינה רבים מהפיסיים. ובעודנו מחפשים את אותו/ה אחד/ת שיגע בליבנו, שנחפוץ בחברתו לערטל נפשותינו, להתחבר איתו נפש וגוף...עדיין בודדים אנחנו

אם ככה אולי חלקנו "נכים ריגשית" ?

לא יודע כמה זמן את בעניינים אבל אם תסתכלי סביב תראי שהמון המון אנרגיה בוזבזה ועדיין אחוז גדול מאד נמצא לבד, זה הגיוני ?

אלה43

New member
לא הכל מוסבר דרך ההגיון

וזו לא נכות ריגשית. ועדיין קשה יותר לגעת בפנימיותו של אדם מאשר בחיצוניותו, או בגופו. סקס שמתלווה אליו חיבור ריגשי הוא לא רק מענג, הוא קסום. אך לא תמיד מוצאים את הדרך לנפשו של אדם. רבים השערים, רבים המנעולים והמפתחות. זו אינה נכות ריגשית. רק שלא בידי כל אחד המפתח הנכון לנפשו של זה או אחר.. גם סבלנות וסובלנות נחוצים במסע הריגשי.

מחפש הגיון?

לא תמצא. כלום בחיים שלנו הוא לא הגיוני, הכל נעשה מכורח המציאות ואנחנו שם איתה. האחוז הזה מתחלק לו לכמה נישות: כאלה שנכים ריגשית ופוחדים להכנס למערכת, כאלה שבחרו להשאר לבד, והשאר עדיין בחיפושים אחריי הנכסף... אני רוצה להאמין, שהסיבה העיקרית היא, שהאחוז הזה שעדיין לבד, היא רק עיניין של טיימינג ובחירה נכונה, מתוך ניסיון כושל בעבר ותו לא. שכן, הריי לא תקפוץ על כל אישה שתזדמן לה בדרכך וכבר תבנה איתה מערכת, ולו רק שלא להשתייך לנישה הזו. כאן, זו תהיה בחירה שגויה, כי המערכת שתווצר ותבנה לה תהיה מושתת על ברירת מחדל של "לא להיות לבד", וזו, נקודת החולשה של רובנו, כאן אנחנו טועים, לא מעט אנשים מכניסים את עצמם למערכת כזו או אחרת, רק על מנת למלא את ה"חלל" הזה, ולהרגיש שייכות או זוגיות. אנחנו לא מבזבזים שום אנרגיה, רק מנסים ומתנסים בדרך אל הזוגיות.

יערית

New member
אין משהו מעבר לסקס

הכל מתחיל מסקס ונגמר בסקס! בראש!הסקס בראש משלב בתוכו המון ריגושים,חוויות,עולמות,מגע וצבעים. אי אפשר למצוא תבנית אחת שמתאימה לכולם,בסופו של דבר, אחרי זמן מה שאנחנו יחד,השפה המשותפת והתיקשורת{אם היא טובה} מתבטאת בין הסדינים ומעליהם-סקס זה לא הפעולה של שפיכה ואורגזמה, בשבילי זה כמו כלים שלובים.

אצלי דווקא לא ! כי כלים שלובים גורם

לחשוש מאובדן הזהות האישית שלי ומעדיף להתממשק בדו-קיום ולשמור על אוטונומיה ברמה סבירה

זוגיות... חברות ושונה בניהם....

וזו התיאוריה שלי - חברות - מבוססת על אמון, יושר, חבר בשעת אמת, חבר שתמיד אבל תמיד יימצא לצידך בשמחות ויותר מכך בכאב... חבר שתחוב בחברתו נוח.. אדם שיכול הוכיח אותך ולא רק להצחיק אותך... אדם שלא ייפחד לומר לך את האמת גם כשהיא כואבת ולעיתים מעליבה... בחברות אמת לא נעלבים - ניבנים - זו חברות אמיתית. אז אולי אתה יכול להצביע על חבר אחד או שניים כאלה בחייך ולעיתים אף לא על אחד... אז שעם כל זה ישנה גם תיקשורת מינית טובה... חיובית... בונה - זו כבר זוגיות מושלמת. אבל אם התחזית בכל החלק הראשון בכדי להגיע לשני - האמת תמיד מתפוצצת לנו בפנים, לשקר אין רגליים... אז בעצם אתה מרגיש שהגעת למטרה... כבשת את היעד ויאללה... ליעד הבא. אז אין זוגיות ואין חברות. לסיכום: סקס הוא הבדיל בין חברות לזוגיות... וזוגיות חייבת להתבסס על שניהם... חברות וסקס.

מצוטטת

New member
כן../images/Emo70.gif

יש, גם סקס אחר
יש..... ויש... וזה גם מישתלב יופי לפעמים כל עוד לא מתחכמים ומיחפשים ורודפים אחורי הנוסחה...... ומתעקשים להוכיח מה/מי בא קודם הביצה או התרנגולת

למעלה