יש משהו מעבר לסקס ?

t o t a l

New member
הללויה

וזאת נקודה שמאוד חשובה בעיני מיכוון שהרבה מאוד טועים וסוברים אחרת. הרבה סוברים [בטעות] שקשר שמתחיל בסקס לא יגיע למקומות נוספים. לא יניב איכפתיות וקרבה נפשית ואהבה.

צא מנקודת הנחה שעברת את מחסום הסקס

מה הלאה ? עוד כיבוש ? אולי זה כבר עניין של שלב התפתחותי ותאמין לי אבל באמת מכל הלב שגם אם זיונים זה קודם כל תכלס זה ממש לא הכל... אין ספק שבראשית יש את המשיכה אבל ויש אבל

t o t a l

New member
סקס זה פאסה !!!

סקס זה פאסה במיליון מובנים ואני האחרון שצריך לספר לו את זה. יחד עם זאת..... 1. מה פרוש מחסום. מי מחסום מה מחסום. מי שסקס זה מחסום עבורו מלכתחילה לא מעניין אותי. 2. ולשאלתך..... אם היא מעניינת אשאר. אם לא אלך. נורא פשוט. וכפי שכבר ציינתי... לא הכרתי אישה אחת מעניינת, שחשבה על סקס כמחסום. לא אהבתי מעולם חסודות, שמרניות, ושחקניות. 3. ועל מה שאתה קורא כיבוש, אני יכול לכתוב טורים שלמים. אולי בהזדמנות אחרת.

ערסlight

New member
יש

אחרי הסקס, אחרי שנרגעים קצת, אחרי שנוצרת איזוהי אינטימיות... יש סקס הרבה יותר טוב.

ועכשיו

כשנרגעים קצת, ונוצרת איזושהי אינטימיות, והסקס הרבה יותר טוב - זו לו התחלה של המלה הזו שנקראת מערכת יחסים? ומי יודע, אולי אפילו גם הזוגיות בדרך. שומו שמים. וכל זאת אחרי שהתחילו בסקס!!! לא יאומן.

גלי10

New member
תראה , תשמע

ערסון...

זה כבר לא "סקס". זה לעשות .. א.ה.ב.ה!
) בסקס, אין את המבט במזוגג הזה בעיניים, אין את הרגשת הנתינה, אין את הפתיחות הנדרשת על מנת להגיע לרמות סיפוק צרופות.... אין, פשוט אין. וזה בהחלט הרבה יותר טוב.

תמצית למה שאנחנו "הגברים" מחפשים

חחחח כבר בגיל הזה... זה כל מה שמענין אותנו. אבל טיפה ברצינות יותר. אנחנו באמת פרימאטים. אבל אתה כנראה נמצא בשלב כזה כרגע שהכל נראה לך קצת...מממ... אפילו לא ממש מוצא את ההגדרה לזה. אני אגדיר את זה הכי פשוט שיש: כשזה זה אז זה זה. נשמע אולי פשטני ואולי לא ממש אמין, אבל בהחלט מאמין בתמציתיות הזו. מנסיוני הדל, כשאתה יותר מידי שואל עצמך שאלות אז זה לא זה. ומנסיוני היותר דל... כשאתה עם האדם המתאים אז פתאום יש לך את התשובות לכללללל השאלות הממש לא מסובכות. ובהחלט הספה המשותפת אינה השפה המשותפת. ויש המון מעבר לסקס. כי כשיש רק סקס זה נגמר מהר מאוד. ולא חושב שסקס לא חשוב (גבר או לא גבר? חחחח) אבל זה ממש לא "הפואנטה".

כן, אנחנו פרימאטים, אם חשבת אחרת

ומבחינת השינוי בגנים בינינו לבין הקופים, השוני הוא, בגדול - פחות מאחוז אחד! זה אומר שמבחינת הטבע, אנחנו עדיין על העצים, מחפשים להרביע כל מה שזז כדי להפיץ את הזרע שלנו. מה השתנה? לא הרבה, חוץ מכך שלפעמים התדמית של איך שזה נשמע, לא מוצאת חן בעינינו. אה, וגם קיבלנו מקלדת, כדי שנוכל לכתוב את זה.

פחות מאחוז אחד...בגנטיקה זה עולם

ומלואו. אל תזלזל באחוז קטן. שאל את המשקיע באופציות או את המשקיע במטבע חוץ. שאל את הזוג שקיבל תשובה של מי שפיר ושם גילו "רק" גן אחד יותר מידי... הכל כמובן בקלילות ובכייף... אנחנו שונים מאוד מהקופים, לפחות רוצה להאמין בכך. וגם קיבלנו מקלדת, נכון, תחשוב כמה עברנו מאז שירדנו מהעץ ועד שקבלנו את "המקלדת"

מבחינת הטבע

ומבחינה אבולוציונית, כמות זמן של משהו כמו 000 100 שנה אפילו לא נחשבת מספקת לשינוי אמיתי. כל אחד מהעידנים (קרטיקון או דבון, למשל) שבהם אפשר היה למצוא דינוזאורים, אגב, נמשך כמה עשרות מליוני שנים, לצורך ההשוואה. כדי שיהיו הבדלים משמעותיים יותר, צריכות לעבור תקופות הרבה יותר ממושכות, ומי יודע, אולי בסופו של דבר הגזע האנושי יהיה רק אפיזודה מבחינת הקופים?
עד עכשיו, עם כל הבעיות שלו, לא בטוח שהוא מוצלח כל כך.. אגב, מבחינה חברתית ומבחינות אחרות, הקופים הרבה יותר מפותחים ממה שרובנו חושב, כך שאל תזלזל.

פברואר68

New member
אוהבת את מה שאתה כותב .............

אולי אני מאלה השמרניות ? לא נראה לי ... תמיד חשבתי על עצמי חופשיה בשיחה זורמת כזו וקלילה ..... מאז שנכנסתי לפורום ואני קוראת וכותבת אני מבינה שאולי יחסית לאלה הכותבים כאן במידה מסויימת אולי אני כן מהשמרניות? מה זה בעצם ? אני מאלה שחשובה להן קודם השפה ...שתתפתח תקשורת התענינות של זה בזו וזו בזה .....ברור שאחר כך הסקס מעולה ..... ברור שכשיש רצון והדדיות בלהיפגש עוד ....מתרחשים עוד דברים של "ביחד "......זוגיות ....שנבנת אט אט

Rinattt

New member
מוזר שבגילך אתה עוד שואל...

כאילו דאאא? יש כאלו שהיחסים בניהם זה סקס נטו ובלי קשר לספה ולשיחות מעבר, יש כאלו שהיחסים בניהם התחילו בסקס והסתיימו בספה, יש כאלו שהתחילו בספה ונסתיימו בסקס, ויש את אלו שאצלהם זה סקס, ספה, סקס, ספה וכו', והם חיים באושר ועושר עד עצם היום ההוא...
< ואיך הם מגיעים לכך זו כבר שאלה אחרת > ואני מאמצת את תשובתה של הקוראת בתותים
כשזה זה זה פשוט זורם בצורה הכי יפה שיש, וכשלא אז זה נעלם ומתפוגג לו.

למעלה