יש מישהו שמזדהה?

BrEt HaRt 4eVeR

New member
כנסו הזדהות!

מפגרים כל מערכת החינוך הזאת מאריכים לנו שעות עד 8 בערב כאילו זה יועיל שאחרי 2 בצהריים אפילו לפעמים לפני כולם מאבדים ריכוז!!! כאילו אני הולך למכולת ובשביל לקנות לחם וחלב אני אתחיל לחשב למוכר פונקציות וגרפים עם שרטוטים וסרגל!!!! כאילו כשאצא לחפש עבודה בעתיד ישאלו אותי "תביא לנו מיד 3 סיבות שנקט היטלר במדיניות החוץ שלו כלפי היהודים או שלא תתקבל לעבודה!" , אפילו אם העבודה בכלל בתור כימאי או כיוצא בזה!!! כאילו שבצבא המפקד יבוא אליי ויבקש ממני את 3 המוטיבים שהיו בסיפור "העיוורת" או שאני סוגר שבת בבסיס!!! זה רק מראה כמה מערכת ה"חינוך" שלנו פרימיטיבית ומגעילה הם לא מבינים שלנוער יש צרכים היום, רוצים לנשום , רוצים לחיות, לשחק ולהתפתח ולא להיות לחוצים עם הגב לקיר 8 שעות בכל יום!!!

pralja13

New member
המדינה מתחרפנת- הורים תתחילו לחנך

חחחחחחחחחח כמה טמטום בהודעה אחת.. תפסיקו לבכות... לאן הגענו .. אז עכשיו ברור לי למה ילדים חושבים שסכין זה אביזר אופנה.. כי מלחמת העולם השניה פרצה ב-39 .. ו..איקס שווה 4 .... אווווווו אני חיייב לפוצץ מישהו כי אברהם עקד את יצחק.....פשוט נורא..

noyil

New member
../images/Emo45.gif אבל גם ../images/Emo31.gif

עם החלק עם החיה הכלואה, אני לא מזדהה. אך עם החלק שאמרת בו שאנחנו לומדים דברים לא שימושיים, ולא לומדים איך להסתדר במדינה שלנו, את/ה צודק/ת (-:

Dark SpaWn

New member
יש שיבתת תלמידים

בראשון למרץ חצי מיליון יודעים רבע מיליון תלמידים אומרים שאלה אם כן השביתה תבטל הם לא יגיעו אני יודע בית ספר אחד ש90 אחוז מהתלמידים בו שובתים אני בעד שביתה מי שמסכים לא יגיע בראשון למרץ

תפסיקו לשחק אותה

צאו מהבית ספר אם רע לכם!!!! אשמת המורים?! אמשתכם! חיה כלואה? הרגשתם פעם איך זה להיות חיה כלואה שאתם משווים בכלל?? לידיעתכם- גיל 16 נגמר חוק חינוך חובה...צאו החוצה פרסו כנפיים! לא רוצים לעשות בגרות?! אל תעשו עכשיו תעשו אחרי הצבא זה יעלה לכם כסף! אל תזרקו אשמה על המורים, אתם יודעים טוב מאוד למה הם מתנהגים ככה כי 90 אחוז מהיושבים בכיתות המתחסדות שלכם מתייחסים אליהם כמו אל חרא!!! אני לא אומרת שכל המורים טובים (יש כאלה ממש ממש גרועים), לא טוב לכם עם מורה?! תתלוננו עליו, אבל אל תזרקו אשמה! הראש שלכם תקוע בעתיד ולא חושב על הווה, בגלל זה אתם נשארים בבית ספר, מה יהיה בעתיד?! אני אגיד לכם מה יהיה, מה שתרצו!!!! אל תלמדו עכשיו, רובכם כבר עברתם את הגיל שאפשר להכריח אותכם! צאו לעבוד! כשתהיו מוכנים תעשו ת'בגרויות שלכם, אולי אז תרגישו כמו חיות חופשיות...בינתיים אתם לא חיות כלואות אלא מתנהגים כמו חיות (רובכם)

Moor 87

New member
כמה שטויותתתתתתתתת

סליחה אבל זה ממש אינפנטילי לררשום את זה.. ופתאטי...

lucidus

New member
משהו חייב להשתנות פה!

חייבת להיות דיקטטורה אבל רק דיקטטורה אחת - הדיקטטורה של החופש! והיא תבוא! זה יקרה בקרוב! זה יהיה המפץ הגדול של הנפש! עידן הזהב!

Yaron Livne

New member
נכון נכון נכון!!!! Damm it!!!! אה..

סליחה, כמעט נכון, כי דווקא זה לא קשור לילדים האלימים הילדים האלה אלימים כי לא ברור איך בדיוק ההורים שלהם לא לימדו אותם שצריך להיות בצד של הטובים ולא של הרעים. ולא צריך לדבר כדי ללמד את זה זה אמור להיות מין דבר ברור כזה שמעבירים לילד בטלפטיה..

talmidim

New member
כולכם חיות!

כנראה שכמה אנשים לא הבינו את הפתיחה של המכתב, ונעלבו מכך שהשווינו את התלמידים בכיתות לחיות כלואות. אז רצינו להגיד שאין ממה להעלב: התלמידים הם אכן חיות, כולנו חיות, האדם הוא חיה, עם חושים פחות מפותחים משל הרבה חיות אחרות אמנם - אבל עדיין חיה. אין שום דבר מעליב בלהיות חיה, להיפך. ובעניין ה"כלואות": מי שנשללת ממנו הזכות להחליט אם להיות במקום מסוים או לצאת ממנו (כמו כלוב, תא בכלא או כיתה) הוא מישהו כלוא. וכליאה של מישהו רק בשל גילו הצעיר או בשל העובדה שנולד עם מקור וללא יכולת להתנגד - היא הפלייתית, גזענית, אלימה, כוחנית, לא מוסרית.

למעלה