יש למי להצביע!

EverMan

New member
גם הרפוקבלינים וגם הדמוקרטים

הם ליברלים. אין קשר. וחירות היא המפלגה הליברלית.

La Gamba

New member
דמוקרטיה ליברלית זה רע

שאני אסביר למה? או שאתם מוכנים לגור בארה"ב ולהבין?

Moledet972

New member
בארצות הברית זו החברה אולי שרעה.

אם החברה רוצה דמוקרטיה ליברלית, אז היא זו שאשמה. במאה שעברה חיו לא רעה עם השיטה.

La Gamba

New member
יותר מדי חופש

הינו סכנה לממשל. כי הוא מאפשר את החופש הזה לכולם. אפילו לאלה שרוצים להפילו. כמו אלה באירופה אשר תומכים במפלגות המוסלמיות הקיצוניות לשלטון. ואינם מבינים שמצען הוא להרוס את הדמוקרטיה.

Moledet972

New member
טוב - צריך להביא את האזרחים

המתאימים, ואז לא תהינה בעיות כאלו. בכל מקרה - דמוקרטיה ליברלית היא בדרך כלל מתכוונת לכלכלה חופשית. אני חושב שגם בסוציאליזם אמור להיות(לא לדעת ענבר) חופש ביטוי כמו בליברליזם.

EverMan

New member
אני תומך לחלוטין סרגיי הדמגוג

בחופש דיבור. אני לא תומך בחופש הפצת השנאה. תלמד כבר אזרחות. חופש הביטוי מוגבל בדברים שגובלים בהסתה - שאתה ממשיך וממשיך לעסוק בה.

Moledet972

New member
כמובן - רק לא הסתה. אבל לפי

ה"דמוקרטיה" שלך, אתה הוא זה שקובע מה היא "הסתה". האם הקריקטורה הזו שאני מצרף היא הסתה מבחינתך?

EverMan

New member
היא מעיקה , אבל היא לא מסיתה.

למעשה , היא קצת מסיתה כי היא מנסה לרמוז שמצנע הולך למדינות ערב ובוגד בכך בעם שלו. אבל לא משנה. לפי הדמוקרטיה שלי , יש ערכים בל יעברו. כמו חופש השם הטוב , חופש הכבוד , חופש החירות , חופש השוויון. על כל אלו - אתה לא שמעת מעולם ולא קיימת. תלמד מהי דמוקרטיה. ואז תחזור. דמוקרטיה היא יותר מסוג משטר.

Moledet972

New member
כשתלמד מהי דמוקרטיה, תבין

שיש המוני דברים שאפשר לבטאם. ו"פושעי אוסלו לדין" אינו הקיצוני שבהם.

EverMan

New member
אני את המבחן הזה באזרחות כבר עברתי

אני יודע מספיק טוב מהי דמוקרטיה , ולהבדל ממך גם הפנמתי את זה. אסור לבטא אפילו בדמוקרטיה הכי קיצונית והכי ליברלית משפטים מסיתים ו/או שפוגעים בזכות אדם כלשהי.

Moledet972

New member
לצלם לך מבחן עם ציון סביר שלי?

אין לי נכשל באזרחות(95 במבחן ו100 בבוחן. אומנם לא ציון גבוה, אבל סביר).

EverMan

New member
כמו שאמרתי

יש הבדל מהותי בין להבין לבין להפנים. אתה לא מפנים. אתה לא מבין את הערכים של הדמוקרטיה , אתה יודע אותם , אבל לא מבין אותם.

yoavl1

New member
מה זה קשור לציון???

עתם זה שאתה אומר פושעי אוסלו, זה מראה שחרצת את פסק דינם, ללא משפט וזה אסור בדמוקרטיות אפילות הכי עלובות!! מה לא ברור לך?

Moledet972

New member
יואב. עצם זה שאתה אומר שטויות כאלה

זה מראה שאתה הוא זה שאינו מודע לחוק בישראל. "פושעי אוסלו לדין" זו סיסמא לגיטימית בכל מדינה דמוקרטית כמעט, ובמיוחד בישראל. ישנם דברים עוד יותר קיצוניים שאף הם לגיטימיים. זה שאתה לא אוהב אותם, זה לא אומר שהם מנוגדים לחוק.

yoavl1

New member
אוקיי, סרגיי יקר....אתה רוצה הסבר

עם ניקוד? כשאתה אומר פושעי אוסלו, אתה לא חושב שפסקת כבר את דינם? פושע = אשם. מה לא מובן לך?

EverMan

New member
גם החוק בישראל לא רואה זאת

בעין יפה. הסיסמא לא חוקית - והקונספט עצמו עובר על חוקים רבים עוד יותר. להגיד שמישהו הוא פושע ולדרוש העמדתו לדין - זו עבירה על החוק. בעיקר שלא רשום שם להעמידו לדין בבית משפט !!

.המוסד

New member
הליכוד כעקרון בעד הפרטה

וכן הליכוד צמח בעיקר מגח"ל שזה כמדומני "גוש חרות-ליברלים" והפרטה טובה לכולם, לא רק לעשירים

La Gamba

New member
כמה בעיות...

עם הרוב אני מסכים, אך טענתי היחידה היא שאני לא יודע איפה הם יפסיקו... רק ש... 1)"כדי שהכסף ילך לחינוך ספורט ומדע ולא למקוואות" לפי דעתיף יש מקום להוסיף, שכשירות לציבור, זה צריך להיות "גם" למקוואות. 2) "כדי שלא ישלחו פקחים לחנויות שפתוחות בשבת ויקנסו אותם" אני מן הסתם הסברתי למה אני תומך בשמירה על הסטטוס קוו הקיים. ולא מבין מה רע לכם לא לעשות "שופינג" יום אחד. (אני תומך בפתיחת מקומות בילוי והסעה ציבורית)... 3) לא הבנתי על מה אתה מדבר... "כדי שעם ישראל ינהל את ישראל ולא שני רבנים בבני ברק", זו גם נראית לי סטגימה. היא הורסת את שאר ההודעה....

למעלה