יש לי שאלה

J u s t m o i

New member
חחחחחחחחח../images/Emo3.gif

תן לי כתובת ואני בא

J u s t m o i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לכן המסקנה היא שאתה צריך לעשות את זה בעצמך...

יפה אמרת../images/Emo70.gif

אהבתי את הגישה, זה נכון.. לא תמיד זה בסדר מצד האישה שאתה איתה, אם היא לא יודעת שאתה כזה ובכלל לא מרגיש אליה כלום..

J u s t m o i

New member
טוב לה עם זה?

זה לא "אין שכל-אין דאגות" או "מה שאתה לא יודע לא פוגע בך" תזכור, החברה שלך היא לא חפץ שאפשר לשחק בו, היא בנאדם עם רגשות, ואתה מעמיד את שניכם במצב נורא מסובך, אתם חיים במערכת יחסים שקרית, וזה לא בריא לשניכם... אתה משקר לה בכל יום שעובר- היית רוצה לעשות דבר כזה לבנאדם שאתה מעריך ואוהב?

בדיוק כן!!!!!

אוףףףףף!!!!!!! גם ככה אני מיוסר!!!!! אז אתה רק מעורר את המצפון שלי עוד!!! אתה צודק ואני מודע למצב ואני לא יודע איך אני יוצא ממנו...

J u s t m o i

New member
אני מצטער../images/Emo4.gif

אבל חשוב לי שתבין את המצב... בסופו של דבר אלה החיים שלך, אני לא אומר לך מה לעשות איתם אבל אתה חייב לצאת ממנו... ואני מבטיח לך שאני והפורום נשתדל כמה שאנחנו יכולים כדי לעזור לך לצאת ממנו בצורה הכי קלה שיש

תודה!

האמת שאני פה יותר בקטע של לפרוק מטענים ולשחרר שקרים כי אני מרגיש שהאמת עומדת לי כבר על קצה הלשון והדבר האחרון שאני רוצה זה שבטעות אפלוט את האמת בחיי היום יום. אבל אני בהחלט גם מושפע ונעזר בדברים שלכם. תודה

ברור שנעזרתי!!

אני מחר אומר "ביי" לחברה! ואם יש לה טענות אני מפנה אותה אליכם "J u s t m o i" ו-"לחייך תמיד"

סתם...האמת:

זה כן נתן לי פוש קדימה, אני לא הולך מחר לומר לה "ביי", אבל זה בהחלט קידם אותי בכיוון!

למעלה