חמוד שלי,,, הסכוי שהוא יבגוד לדעתי הוא הכן כפול אבל למה צריך לחשוב על זה אם יש לך בן זוג (אורי?) שהוא איש חזק מבחינת הרגשות שלו כלפייך,, אז למה שהוא יבגוד אני יודע שבחיים יש לפעמים מעידות מאוד כואבות...זו המציאות... ברגע שניגמרת האהבה צריך פשוט ליתוך, ולא לחפש סטוצים מהצד שאתה בקשר... אבל שווה לקחת סיכון, בעצם זה לא סיכון יש אהבה ושניי הצדדים רוצים אז פשוט צריך לממש אותה כמובן עם אמון מלא בין שניי הצדדים... ניסתי לימצוא בישבילך תשובה מלאה ועניינית למרות שהיה לי קשה כי לצאת עם ביסקסואלי זה סיפור באמת טעון... אוהב מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
לצאת עם ביסקסואלי נשמע לי מאוד מרתיע. ואין לי בן זוג אורי! יש לי בת זוג שאני מרגיש בוגד בה! לא ממשית כמובן, אבל רגשית בהחלט כן. תודה על התגובה הרצינית.
מרגיש מגעיל, שקרן, בוגד וצבוע...זה מבחינה ריגשית! פיזית-עד היום הסתדרתי, עכשיו אני מתחיל להרגיש שקשה לי גם עם זה, לנשים אולי יותר קל לשחק אותה מאוהבות, כגבר אני צריך להשקיע הרבה אנרגיות בכדי להעמיד את עצמי מולה...
זה התחיל סתם בשביל לכסות על הנטיה שלי (שלא יחשדו וכו) וממשיך כי אני לא יודע איך לצאת ממערכת היחסים הזו! היא בטוחה שיום אחד אבוא אליה עם טבעת נישואים! קשה לי לפגוע בה ככה פתאום ב"בום" ולומר לה היה נחמד אבל נגמר! בפרט שבשבילי היא ידידה מאוד קרובה ואני מאוד מחבב אותה ומעריך אותה כידידה.
היא משוכנעת שאתה אוהב אותה, והיא אוהבת אותך... ככל שאתה מושך אותה יותר ויותר ככה האכזבה שלך תגדל כשהיא לא תקבל את מה שהיא רוצה... אתה בעצם שם אותה על הליכון-שבו היא הולכת, אבל לא מתקדמת לשום מקום, כשהיא רוצה ללכת ולהתקדם לשלבים אחרים ולמקומות אחרים...
אתה לא יכול להשאיר אותה בבועה שלה שהיא בקשר עם הבנאדם שהיא תתחתן איתו, כשיום בהיר אחד תבוא ותאמר לה שאתה לא נמשך אליה בכלל... אתה צריך לעשות את זה לטובתה, להתגבר על הפחד שיש לך כדי לתת לה להיות מאושרת בעתיד...
ברגע שאחליט סופית שאני רוצה להיות הומו ולצאת מהארון יהיה לי יותר קל לנפץ את הבועה הזו, הבעיה היא שאני עדיין בספק אם זה מה שאני רוצה, אני הומו- זה ברור, אבל אני לא בטוח שאני מוכן לוותר על משפחה וכו', זה לא תהליך פשוט, ברגע שאני יוצא מהארון אין לי דרך חזרה!!
השאלה היא האם ההתלבטות שלך צריכה לבוא על חשבון החברה שלך, שסתם סובלת מזה... ועוד דבר- להקים משפחה "כמו סטרייט"- עם אישה והכל בזמן שאתה הומו זה מתכון לא כ"כ בריא... תחשוב על זה שבתור גבר נשוי תהיה מחויב לאישתך, ובלי שתהיה לך משיכה מינית ורגשית אליה אתה או תבגוד בה או תחיה בדכאון מיני ורגשי, וזה לא יהיה בריא לא לך ולא לאישתך... ואם אפשר לשאול שאלה קצת אישית- אתה עושה איתה סקס למרות שאתה הומו? אתה לא חייב לענות עליה, כמובן
כי ממילא אני אלמוני כאן! כן! אני עושה איתה סקס ולשאלה הבאה שתתבקש התשובה היא: זה אכן לא קל ולא נעים! (אבל זו רק תחושה שלי ואני משתדל להסתיר זאת) ולגבי הקמת משפחה, נכון זה מתכון שנועד לכישלון, חשבתי על זה הרבה, זו באמת דילמה קשה מאוד וכבר עכשיו אני בדיכאון מהיחסים הרגשיים והמיניים שלי כלפי החברה שאני באמת מחבב.
אתה שם לב למצב שבו אתה מעמיד אותך ואותה? אתה משלה אותה שאתה סטרייט, שאתה אוהב אותה ושאתה נהנה מהמין ואתה סובל ברמות מטורפות- אתה מתוסכל מינית, לא מקבל את מה שאתה רוצה מסקס, אתה נותן אהבה למישי שאתה לא באמת אוהב, ואתה לא מקבל אהבה ממי שאתה כן רוצה לקבל ממנו אהבה- שזה גבר... ובנוסף- אתה בדכאון מזה אתה לא חושב שזה פשוט...חבל? חבל לעשות את זה לשניכם...