יש לי שאלה

באסת אותי פעמיים היום!

גם הגיל שלךוגם שאתה ביסקסואל

עוד מעט גם אתה תתחיל להיות בי....

ואז יהיה לך שנאה עצמית לעצמך? בכל מקרה אם זה גורם לך להרגיש טוב על לרדת עלי אז תמשיך...

חח...אתה מותק של ילד!! באמת!!

ותכף אני בורח מכאן, אני באמת מתחיל להתבלבל פה!! פשוט ברחתי מפורום הומואים (זהות מינית) חשבתי שכאן תהיינה קצת בנות להשקיט את המצפון, אבל כאן יותר גרוע.

J u s t m o i

New member
יש משו במה שאתה אומר...

אבל להחליט שלא שווה לקחת סיכון זו מחשבה שגויה... אם הבנאדם לא יכול לרסן את עצמו ולשלוט בחשק שלו לאישה או לגבר אז לא עדיף להיות איתו מלכתחילה... באותה מידה הומו לסבית או סטרייט יכולים לעשות את אותו הדבר והסיכוי לא בדיוק כפול- תזכור שכל אדם הוא שונה...

או!! סופסוף מישהו רציני פה!!!

למי שלא הבין למה הסיכון כפול אז וב: הפשטה של הדברים: זוג יוצא לפאב, האחד הוא הומו השני ביסקסואל. בפאב יש 10 גברים 10 נשים, ההומו עלול להתאהב ב-1 מתוך 10 הביסקסואל עלול להתאהב ב-1 מותך 20 סיכון כפול בדיוק!!! מובן!! מסקנה: חבר'ה תזהרו!! מסוכן לצאת עם ביסקסואליים!!

J u s t m o i

New member
אמממ...

החיים הם לא מתמטיקה חמוד, זה לא "מה הסיכוי שתקח כדור לבן בסלסלה של כדורים?" אם הבנאדם נאמן הוא יהיה נאמן, גם אם הוא ימשך לבעלי חיים
אם הוא לא נאמן וצריך סיפוק מגברים ונשים- הוא לא בנוי לקשר והוא רק מחפש התפרקות, ואין מה להיות איתו בקשר

חמוד! אתה בחור רציני אה?!

הכל בקטע של צחוקים! נראה לך מביסקסואלים מעניינים אותי בכלל?!

../images/Emo8.gifאני כן הייתי רציני!

סתם...אני כ"כ מבולבל, שאני לא יודע למה כתבתי ת'שאלה הזו בכלל. רציני, לא רציני, לא יודע, אין לי מושג!! תודה על התגובה, בכל אופן החכמתי ממנה!

למעלה