במקרה במקרה במקרה
בדיוק דיברתי עם אור על נושא דיכוי המין הנשי. "נכון, בתורה לא חסרים מקומות שבהן נשים לא יוצאות הכי איך להגיד, כמו שמגיע להן? אבל יש כ"כ הרבה מקומות שהתורה עושה מעל ומעבר בשביל האישה, ומעבר לזה, אנשים ששואלים כדי לשאול ולא כדי לדעת, מתעלמים מהעובדה שהעידן היה עידן פטריארכלי, זו הייתה התקופה, לא בגלל שהדתות הכתיבו, הדתות נכתבו בהתאם לתקופה. ולכן באמת היום המון דברים שונים בדת היהודית. אולי לא מספיק, אבל זה אכן זז." התכוונתי להמשיך בתשובה. התחלתי לחשוב על דוגמאות, רציתי לפתוח ספרים כדי שאוכל לצטט לך את המפרשים ולהסביר את כוונותיהם. התכוונתי לקחת את הבמה ולהציג את היהדות באור שאני רואה אותה. התכוונתי באמת ובתמים להגיד לך מה יפה בעיניי ביהדות. אילו דברים אני נהנתי לקיים, ועדיין נהנת לקיים. אבל אז ארדן, אז הבנתי שזה לא ממש מעניין אותך. אתה לא מבקש ממני לעשות זאת כי אתה באמת רוצה להבין, אתה רוצה לראות איפה תוכל לפסול. אני מצטערת, אבל אני עונה לאנשים ששואלים בשביל לקבל תשובה. לא לאנשים ששואלים רק כדי לשאול. אם אתה באמת רוצה להבין, אם אתה באמת רוצה לראות, אתה יותר ממוזמן להתדיין איתי על זה באיי סי, אבל אם באמת תרצה לדעת ולהבין, אתה תצטרך לחיות(או לפחות לנסות) את היהדות.