יש לי שאלה...

נשית~37

New member
יומרני מבחינתי..

זה לחשוב שאני מסוגלת להציל מישהו....אבל זה לא עומד בסתירה עם הנכונות לעזור ולא לעמוד מנגד...

sahr12

New member
אז את סתם חסרת ביטחון עצמי...:)

כל אחד-ת מאיתנו בשלב מסויים בחייו...הוא יומרני.

נשית~37

New member
עודף בטחון עצמי..

גם מעיד על חוסר. יש בי יומרה בתחומים אחרים...

sahr12

New member
לא אמרתי עודף.......

אפשר להיות מאוזן...המצב האולטימטיבי...הפכת פלספנית אה??? ארכימדס של שנות ה2000........חחחחחחחחח

נשית~37

New member
בטח אפשר...

אבל כמה אנשים מאוזנים אתה מכיר חוץ ממך? חחחחחחחחחחח

sahr12

New member
די,די...אני לא מתיימר לחשוב שאני...

מאוזן....אני רק עירני...דואג שבים הרגשות יהיה גם אי של שפיות... ובאוקיינוס השפיות..יהיו איים של רגשות...ולומד לשחות... להשתזף מידי פעם....לשים כובע...להיזהר ממערבולות...לשחות קרוב למעקה...ואז גם אני נהנה....וגם המציל רגוע... Y...Y איזה מים קריםםםםםם......בררררררר.... נהיה לי קטן מהקור.....חחחחח

נשית~37

New member
זה איזון מושלם...

אבל תסכים איתי שיש ימים שהאיזון מופר.....שהמעקה פתאום נראה רחוק מידי...שהגלים סוערים מידי....

sahr12

New member
המעקה לעולם לא זז.....

רק הגלים משתנים...והסחף....אז אם תקשיבי להוראות המציל... לעולם לא תצטרכי שיצילו אותך...(אפילו ממך).....חחחחח.... יאללה המים עשו אותי רעבבבבבבב...... בתאבון לכולנו..לשוחים,לטובעים..ולמשתזפים....

נשית~37

New member
לא אמרתי שהמעקה זז...

אמרתי רק נראה נכון....וההשקפה שלך נכונה ביסודה, אבל יש ימים שהמציל לא נראה בטחח עין או בהישג יד...זה הכל. הרי אם היינו מאוזנים כל יום כל שעה כל דקה...היינו רובוטים. אבל אנחנו אנשושים עם לב חם ורגיש וישנם ימים שהם לא מאוזנים (במיוחד אצלי חחחח), אם נדע לקבל גם את הימים הלא מאוזנים האלה...ולחכות עד יעבור זעם או עד שהמציל יגיע מארוחת הצהריים (חחחחחחח) אז יצאנו גדולים.... בתאבון יא...:)))

מו שיקו

New member
אבל נשית

אם לא היית חושבת שאת יכולה להציל אז לא היית מנסה קודם את בודקת עם עצמך עד כמה זה חשוב לך להציל אחר כך בודקת אם את מסוגלת-אם הבדיקה היא עניינית ,נקיה, בלי פוזות של כבוד ושאר חרבאלאנה,אז אין פה שום גישה יומרנית

נשית~37

New member
אני

אדם שאוהב לעזור...לא בהרכח חושבת האם כדאי לי לעזור או לא. על אחת כמה וכמה כשמדובר בחבר או חברה קרובים...העזרה תגיע ללא היסוס קל שבקלים...פול דרייב, במטרה לעזור. אבל בתכלס...אני צנועה מכדי לחשבו ש-א-נ-י היא הגורם להצלחת העזרה. זהו..

מו שיקו

New member
אם אין בך

את הביטחון (לא היומרה) שאת יכולה להציל אז אולי עדיף לא לנסות אנשים שזקוקים להצלה, הינם שבירים ונתונים להשפעות, לכן זה חייב להיות בינגו,אחרת התוצאה עלולה להיות הפוכה

שימו לב ל- "אפילו ממך"

וגם אם לא הרגשת כבר כלום, אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך, להציל אותך, אפילו ממך. היא קיבלה החלטה, או שהגיעה לנקודה בחיים, בשל משקעי עבר או מבנה אישיותי והוא, לא ברור אם ממניעים אלטרואיסטיים או אגואיסטיים (או שכן?)- יציל אותה?

למעלה