יש לי שאלה...

מו שיקו

New member
בוודאי שלהפריע

יש בחירות הרסניות, יש השפעות קטלניות אנשים לא תמיד רואים את התמונה המלאה,את ההשלכות לא תמיד מבינים את המשמעויות

נשית~37

New member
וכאחד שלא רואה את התמונה המלאה..

ובאים לך מהצד ומסובבים עבורך את הזווית...מה תחשוב? שהוא צודק? או אתה? במצבים נפשיים מסויימים קשה לאנשים לראות את ההגיון שמביאים להם חברים מהצד..

חוכמה..

לא קשורה כאן לעניין לפי דעתי, אלא היכולת והרצון לראות את הנושא גם מזויות אחרות...

לפעמים

אנחנו נמצאים בקבעון או תחושה שמה שאנחנו עושים הוא הכי טוב (לנו ולסביבה) וברגע שמקבלים "סטירת לחי" מאחד שאכפת לו אנחנו מתאזנים בחזרה.

מו שיקו

New member
נכון

ואני חייב לזוז עכשיו כי אם אני אאחר לטיסה אז גם אלוהים לא יוכל להציל אותי.........

מקסיקני

New member
קליאו אז בואי שניה......./images/Emo11.gif

קבלי כיפכוף אחד קטן ...אבל בחיבה וחברווווות....סתם כי אכפת לי ממך..חחח

../images/Emo46.gif

תזהר, אני נותת בחזרה...

לדעתי...

"וגם אם לא הרגשת כבר כלום, אפילו לא את עצמך" אדם לא תמיד יכול לעמוד בפני הסערות הרגשיות אותן מביאים החיים בפנינו...וכאשר הרגש מושתק או חסום הוא גורם לקהות, לריחוק ולחוסר יכולת תיפקוד. בזמן כזה אנו צריכים את האחד מ"בחוץ" שיעודד , יכוון יחליש את הכאב , יאזן ובקיצור "יציל" . כשהסערה הרגשית תחלוף ,היא תנהל את דרכה בבהירות... יום נעים לכולם...

שמח שירדת לסוף דעתו...

של ארצי. אבל לא חושב שלהתערבות חיצונית יש יכולת "להציל" מפני סערה\קהות רגשית.

נשית~37

New member
לא יכולת פשוט להגיד...

גב´ נשית את צודקת חחחחחח כ"כ התאמצתי לענות...

giulietta

New member
אניגמה

לא מצליחה להבין את הדטרמיניזם והפאסימיות שלך. נכון שאי אפשר לעזור לאדם שלא רוצה לעזור לעצמו, אבל לא בזה מדובר, לא?

giulietta

New member
כמו שאמרתי קודם

בני האדם הם יצורים שרדניים . הם לא מחפשים ליפול. הם נופלים כי הם עייפים, מיואשים, כי אין להם כלים...אם יבוא מישהו וירים אותם, רובם ישמחו על התמיכה. הסיסמה "להכיר את הבעיה" זה חצי פתרון, יפה בתור סיסמא. רובינו יודעים להגדיר מצוין את הבעיות שלנו ובכל זאת אנחנו סוחבים אותן שנים. לפעמים מישהו עם ידע מקצועי או חכמת חיים או אהבה גדולה יכול בהחלט להוציא אותנו מן הבוץ.

לא יודע...

אין פה דטרמיניזם ופסימיות, רק חושב שהנכתב כתוב בצורה מתנשאת משהו, כאילו הוא יודע טוב יותר מה טוב בשבילה. אבל התפתח דיון מעניין...

למעלה