יש לי שאלה...

Rensuare

New member
הוכחת בדיוק את מה שאמרתי

ברור שיש אנשים שלוקחים כל דבר בצורה מוגזמת, אבל זו לא סיבה לשנוא כל דבר. אנשי משחקי תפקידים מסויימים משחקים יותר מדי - אני שונא משחקי תפקידים. אנשי בריאות מצחצחים שיניים יותר מדי - אני שונא לצחצח שינים. שמנים אוכלים יותר מדי - אני שונא אוכל. מותר לשנוא, אבל לפחות מתוך סיבה הגיונית.

אלירטי

New member
"שונאת" זה באמת מילה מוגזמת

אבל זה היה ברוח טובה אפילו "בצחוק" בהודעה הראשונית שעצבנה את ג´סטין ואני מניחה גם אותך זה היה חלק קטן מאוד מכלל ההודעה ואפילו לא שווה התייחסות. אני לא שונאת משחקי תפקידים פשוט לא מתעסקת בהם כי אני מוצאת אותם לא מועילים ואף ממכרים (אולי לא במובן םסיכולוגי אלא במובן שאנשים יוותרו על דברים חשובים אפילו נסיעה לחו"ל כדי לשחק) סתם דוגמא ולא התכוונתי לפגוע באף אחד אבל עצם העובדה שמישהו נפגע ו\או לא נפגע אך תקף אותי בעקבות ההודעה רק מראה שזה קצת מוגזם לא היית תוקף מישהו כי הוא לא אוהב שש-בש נכון!?!:) אז למה לתקוף אותי רק כי הצהרתי בפומבי את סלידתי ממשחקי תפקידים?

nepthys

New member
הממ..

משחקי תפקידים זה פשוט פעילות שונה משש בש. אין לי מושג למה, אבל זה שונה..:) וברור שהם יגנו על עצמם, אני חושבת שגם אם תעלי לכאן ותגידי "שש בש זה משחק מרושע וממכר", אז כמה אנשים יעלבו..:) ולא יודעת, אולי את הכרת אנשים שונים משאנחנו הכרנו.. אבל לרובינו, זה פשוט פעילות מהנה, אף אחד לא נראה לי שיוותר על נסיעה לחו"ל בשביל לשבת בבית ולשחק..:)

Rensuare

New member
אם תשימי לב

לא תקפתי אותך בכלל. אמרתי שג´סטין צודק בדבריו. יותר פניתי נגד העיקרון של ה"שנאה" שלך, שלדעתי מאוד לא מבוסס. אבל אם את אומרת ששנאה זו פשוט בחירת מילה מוגזמת, אני מניח שזכותך לא לאהוב משחקי תפקידים (למרות שאני עדיין חושב שהסיבות שלך שגויות). לא נפגעתי כלל, גם לא הייתי נפגע במיוחד אם היית אומרת שכל מי ששיחק משחקי תפקידים אי פעם הוא חמור, פשוט הייתי חושב שאת מדברת שטויות. ולמה לתקוף שווה ערך לשאלה למה להצהיר סלידה כזו בפומבי?

אלירטי

New member
למה להצהיר על סלידה בפומבי?

באמת למה ואולי זאת אכן היתה טעות מצידי בכל מקרה כבר הסברתי את כוונתי והיא היתה בסך הכל לציין שלי ורק לי אין שום קשר למשחקי תפקידים ושאני בהחלט לא מבססת את העיסוק שלי במאגיה על עיסוק קודם במשחקי תפיקידים. סיבה מספיק טובה? אולי כן אולי לא אולי בחירת מילים שגוייה... מקטרת שלום?

Rensuare

New member
מבחינתי לא הייתה מלחמה כלל

ורוב האנשים שמבססים ידע במאגיה על סמך משחקי תפקידים בלבד הם באמת מטומטמים (מאגיה אדומה).

Rensuare

New member
במזרח הרחוק

יש דווקא אמונות ביכולות מאגיות של מאסטרים למינהם (תסלחו לי שאיני זוכר את כולם, יש פשוט יותר מדי אצל הברנשים המלוכסנים) לשנות צורה חיצונית. תורת 24 השינויים, 48, 72 וכדומה.

nepthys

New member
אני יודעת,

גם אצל האינדיאנים. וההודים?.. אבל *כיום* - אין תאוריות שמוכיחות או טוענות שזה קיים. יש מעט אנשים שמאמינים בשינוי צורה לחיה, וזה נחשב לתאוריה שטותית למדי. כלומר, רוב העולם העוסק במאגיה מודע לעובדה שהדברים האלו הם *רוחניים* בלבד.. בני אדם לא יכולים להפוך פיזית לחיה, לעבור ממקום למקום בטלפורט, ולייצר כדורים מאש..

Rensuare

New member
גם אני חושב כך

באמת אין תאוריות מודרניות בנושא. בקשר לזה שרוב העולם העוסק במאגיה מודע לכך, אני כבר לא כל כך בטוח. אני אישית מודע לכל וגם את, אבל אנחנו לא רוב העולם מסתבר.

nepthys

New member
רוב העולם כבר התבגר

והבין שהחלומות האלו נועדו לטלוויזיה.. כמו שאמרתי, רק בישראל קיימת התופעה של אנשים שטוענים לכאלו דברים.. על האינרטנט, לא משנה באילו מקומות חסרי איכות הייתי, לא מצאתי בולשיט כזה..

Rensuare

New member
אני דווקא מצאתי

והטענות האלו לא מגוחכות יותר מצלצולים באוזניים בעקבות נוכחות ערפדית בסביבה, או ריפוי בטכניקת (מיקי) רייקי (רק אם שילמת סכום בעל 4 ספרות כמובן).

nepthys

New member
גם אני לא הבנתי מאיפה לעזאזל

השאלה הזו הגיעה.. רייקי זה עדיין רמה אחת מעל החשיבה שבני אדם מסוגלים להפוך לחיות. מצאת? מוזר.. תוכל לחשוב על דוגמא בשבילי? זה יהיה..מסקרן..:)

Rensuare

New member
אני אשתדל

אבל את לא באמת רוצה לדעת :) הדברים האלו הם ברמת אתרי "אני ערפד רב עוצמה" וכדומה.

Justin Angel

New member
מה?!

זה כבר פשוט מגוחך, איך אתה מעז להראות את הראש שלך ועוד לטעון שיש לך טיפת אם אתה לא יודע מה זה אלמנטים?! במקום שאני אעתיק מהספר, אני פשוט אפנה אותך עליו. תקרא במקשוף בחלק שנקרא אנרגיות בשביל הסבר מפורט. נ"ב "שליטה באלמנטים" = "שימוש באנרגיות"

MGP

New member
קראתי את הפרק.

אבל שוב אני לא טעיתי כי גם אלכימיה מתאימה להגדרה שלה הלא כך?

MGP

New member
אאה זה אמור להיות לשבז?

בכל מקרה אני קראתי את הפרק.

ההה....*פולטת גיחוך *

*שלי שלך קומוניזם....ההה....קומוניזם.יש ל אור הצפון רגש למוזג הזה...ההההה...אהבתי...* *שפיות* טוב,בכל מקרה,הכוונה למשחק תפקידים זה משהו כמו"מבוכים ודרקונים?"...סורי,לא בקיעה בחומר,מישהו יכול לתת לי תימצות? אבל שמעתי שאכן אנשים שמתעסקים בזה נוטים להתעניין בכישוף,לא ממש מסיבות "רוחניות" אבל שיהיה... *יוצאת מהשפיות* ההה....קומוניזם...*

shabaz

New member
זה היה אליי?

נראה לי זה היה לאלירטי או מה שמו... שבז

לא לא,אני פשוט אוהבת את המילה

קומוניזם זה גורם לי לפרצי צחוק בלתי נשלטים .ללא שום קשר עליך,אני עדיין מבקשת הסבר על משחקי תפקידים...

למעלה