יש לי שאלה...

nepthys

New member
שליטה באלמנטים

זה לא להפוך למים, אוויר, אש או אדמה. אין כזה דבר כמו שינוי צורה, זה משהו שמאמינים בו רק בארץ הקטנה שלנו, ורק כי אצלנו יש חוסר השכלה בקשר למאגיה וערבוב מאגיה יחד עם משחקי תפקידים.. שינוי צורה וגם מאגיה אלמנטרית בסיסם בהזדהות - הפיכה רוחנית פסיכולוגיה לחיה או אלמנט. זה עוזר בתהליך הריכוז לכישוף מסויים.

MGP

New member
לא בדיוק.

מה שאת הגדרת זה אלכימיה (את זה אני יודע) ומאגית אלמנטים זה fire magic אז התגובה שלך מיותרת אבל מה אני יודע?

nepthys

New member
אין לך כנראה שום ידע כללי..

לא רק שאתה לא יודע במה אתה עצמך מתעסק, אתה כנראה לא יודע שום דבר על מסורות אחרות..

shabaz

New member
למה לעזאזל

אתם חושבים ששבז זה שם של בת? יא **** אוף פעם אחרונה... עוד פעם אחת כזאת ואני מחליף fucking שם שבז

white-raven

New member
בסדר ילדה מה שאת להגיד

במבטא רוסי כבד של מוכר פיצוחים וצרצרים מסוכרים גרוזינים עם עין אחת :) 0<|=

MGP

New member
גם לא אני. ושבז

אני מצטער משום מה השם שלי מזכיר לי בת.

nepthys

New member
פשוט כי השאלה שלו

באה משיחה שלי איתו - בה הסתבר שהוא קיבל את הרושם ששליטה באלמנטים, כמו אלמנט האש למשל, זה לייצר אש. ותאמינו לי - לא רק שזו שטות, זו גם שטות שמקובלת רק בקהילת עוסקי המאגיה בארץ, מכיוון שבארץ שלנו יש הרבה יותר אידיוטים מבאמריקה, כנראה. השטויות, שכנראה נובעות מעיסוק ביותר מידי משחקי תפקידים, הן בד"כ תאוריות עלובות ללא שום בסיס, בו אדם פשוט טוען שיש לו את היכולות: א. ליצור אש ב. לשנות צורה *פיזית* לחיה. ג. לעשות "טלפורט" - מונח שהוא לחלוטין ממשחקי תפקידים, ופירושו הוא לעבור ממקום אחד לשני אוטומטית - בלי ללכת. בערך כמו בסטאר טרק. הדברים האלו מיוחדים רק לארצנו הקטנה, נובעים אך ורק מאשליות ילדותיות ורצון לשחק בסרט מציאותי.

אלירטי

New member
לפי דעתי האישית והבלעדית:)

1. משחקי תפקידים= איכסה (בוגר בוגר) אין לזה קשר לכלום סתם דרך דפוקה להעביר את הזמן (אפילו שיש הרבה שחולקים על זה) 2. שעוסקים במאגיה ובכישוף יש לשמור על ראש פתוח שאומר שניתן לעשות הכל אבל וזה אבל גדול לא כל אחד יכול לעשות כל דבר. ו וזה אפילו יותר גדול באינטרנט (בניגוד לעיסוק במאגיה בחיים הלא וירטואליים) יש להתייחס למילה של אנשים בספקנות כי הם מאחורי מסך מחשב ואין לך אפילו אפשרות של שפת גוף בטח שלא הוכחה ממשית ליכולת כלשהי. הגישה הזאת פשוט כי קהילה אינטרנטית מבוססת פעמים רבות על שקר (ולכן הכל בעירבון מוגבל) לעומת הגישה הכללית שלי שמתבססת על אמונה בעצמי ובעולם ובכך שהכל אפשרי במידה זו או אחרת. ובקשר לנושאים הממ לעשות אש מכלום לא ממש נראה לי אבל להמיר אנרגיה אחת באחרת למה לא? עד כאן להערב היו איתנו גם מחר:)

nepthys

New member
אני דווקא אוהבת

משחקי תפקידים. דרך מצויינת לפתח דמיון. להמיר אנרגיה - על זה אני בטוחה שג´סטין יגיב.

Justin Angel

New member
בום! טראח! זבנג!

בתור התחלה אני בטוח שבתור הניסיון הנרחב שלך במשחקי תפקידים את באמת יכולה לשפוט אותם לעומק. אה? רגע... אז אין לך ניסיון שעובר שתי פגישות מקסימום? וואו... אני בהלם טוטאלי. (ציניות זאת גם תכונת אופי טובה). ואני אפילו לא נכנס עכשיו לוויכוח על הגשמת אנרגיות.

אלירטי

New member
ציינתי למרות שהדעות חלוקות!:)

ולא הייתי אפילו במפגש אחד הדעה שלי, למרות שלא התכוונתי לפרט אותה בפורום זה, על משחקי תפיקידים נובעת מכך שראיתי מה שזה עושה לרבים מחברי אנשים רגילים רוב הזמן והם אובססביים למשחקים האלה כמו מחלה כן כן משחקי תפקידים זה התמכרות אולי בלי הקטע הגופני אך גרועה בדיוק כמו סם:) והעובדה שנחלצת להגנתם בתקיפות כזו רק מחזקת את טענתי. פשוט אובססיה ובאמת לא צריך לקחת כל הודעה כל כך קשה זה היה פשוט כדי להבהיר שלי אין שום קשר ולא הקך שבקלים לעולם משחקי התפקידים. ולא אמרתי דבר מוחלט בקשר להגשמת אנרגיות אני אשמח לשמוע את הדעה שלך ושל אחרים בנושא ואז להגיב.

Justin Angel

New member
חחח

זה הטיעון הכי מפגר למשהו ששמעתי כבר יום וחצי, ואת צריכה להיות גאה בעצמך כי שמעתי כבר הרבה דברים מפגרים ביום וחצי האחרונים. "והם אובססביים למשחקים האלה " כלומר בניגוד לאובססיביות שנוצרת ללכת למועדונים? או בניגוד לאובססיה לקרוא ספרים? כן כן, מכוני הגמילה ללקרוא ספרים וללכת מועדנים מלאים עד אפס מקום, ובכלל אלא של משחקי תפקידים אין על מה לדבר. ד"א בשביל להעלות טענה של התמכרות פסיכולוגית בלי שתחשב בבל"ת אז אני די בטוח שצריך לפחות תואר ראשון בפסיכולוגיה, ומומלץ תואר שני עם התמקדות במצבי כפייה בין-אישיים. אהה... רגע... אין לך את זה? אז אני מניח שמה שאת אומרת זה כן בבל"ת. "לא צריך לקחת כל הודעה כל כך קשה " מה את מפגרת מוחלטת? אני מדבר ככה תמיד, אין לי שום בעיה להתנהג למטומטמים בגסות רוח ובאלימות מילולית. וברגע זה את נכללת מאוד טוב בקטגוריה הזאת. נ"ב איזה כיף, אנחנו נפגשים אצל קרן וממשיכים למסע לכיוון ילארום. :)

Rensuare

New member
צודק

הדעה שהבעת (לא ג´סטין, אלירטי) בקשר למשחקי תפקידים והטיעון המגוחך של כביכול אובססיביות הינו קשקוש מוחלט. מה שלא אהבת בו הוא שיש אנשים שלוקחים אותו ברצינות רבה מדי? גם כן טיעון, אפשר לטעון את זה על כל דבר, החל ממוזיקה וכלה באוכל. אני אשמח לראות אותך אומרת שאוכל או בריאות זה דבר מגוחך.

אלירטי

New member
אז אסור לי לשנוא משחקי תפקידים?

ואני לתומי חשבתי שזה פורום מאגיה ולא פורים משחקי תפקידים ואה גסט אני טיפשה כי אני שונאת משחקי תפקידים?? טוב נו אם זו ההגדרה לטפשות כנראה שכן. וואגב כן הניסוח שלך ראן היה מעולה אנשים לוקחים את זה ברצינות רבה מדיי!!! וכן מי שאוכל יותר מדי זה לא בריא מי שמצחצח שיניים 70 פעמים ביום? אין לי הסמכה אמנם אבל זה נראה לי קצת לא נורמלי ולכן כן הכל טוב רק במידה והגזמה זה אף פעם לא טוב. וג´סטין באמת אם אתה לא מסכים איתי בנושאי *מאגיה* או הדברים שבנו לעסוק בהם כאן באמת שלא יהרוג אותי הכנויים המללבבים שלך כי שמתי לב שאתה תמיד כזה:) אבל להכנס לוויכוח מטופש ואינפנטילי על משחקי תפקידים?? ואני כאן הטיפשה!?? יתרה מזאת בסך הכל הגבתי לנפטיס שאמרה שאנשים מתלהבים ממשחקי תפקידים וזה מוביל אותם לעיסוק במאגיה ובגלל שאני חדשה רק רציתי לציין ש*לי* אין שום קשר למשחקי תפקידים לי ורק לי אישית והסיבות שאני עוסקת במאגיה לא קשורות אפילו קצת למשחקים הנ"ל קפיש?

למעלה