יש לי שאלה...

nepthys

New member
כדי שנוכל לשמוע מהם

מה זה השטות..הממ... הרעיון הזה מאחורי מאגיה קרבית.

MGP

New member
נכון...

לי אמרו שלא מגיע לי כל כך שיסבירו לי דברים כאלה עדיין (מזלזלים בי) אז אם הוא יצא מפורום דרך הלוחמים או ירצה להגיב פה אז הוא יגיב.

MGP

New member
מבטיח שאני ינסה.

כי אחרי הכל דיי מועצבנים עליי בימים האלה (אני זכאי!) ולא ממש יקשיבו לי אבל ננסה בכל זאת.

נראה לי,רק נראה לי

שאולי הכוונה היא לאחת מאמנוית הלחימה העתיקות האלה ,תמיד יש להן איזה מיתולוגי/גובל במסורת מאגיה ככה שאולי הכוונה היא בסך הכל אומנות לחימה שמערבת גוף-נפש או משהו...

morning star

New member
תורות הלחימה של המזרח הרחוק

הן לרוב רוויות בכמות בלתי נדלית של רוחניות. לדוגמא - הקונג-פו הנלמד במקור במנזר השאולין שבסין. הנזירים היו צריכים ללמוד להגן על עצמם. המסורת מספרת כי קונג-פו-צה (נקרא במערב קונפציוס, שהיה פילוסוף סיני) גר במערה מספר שנים ופיתח את תורת הלחימה הנ"ל. שלך הנווד

shabaz

New member
אממממ....

תשאל אותו אם הוא מוכן ללמד אותי? שם:שבז שם משפחה:קודם שיסכים... סתאם אני מזה מת ללמוד ממורה...כמובן שאני גם לומד לבד (אני לא בטוח שזה מאגיה קרבית... זה יותר בגדר מיסטיקה...כמו קריוקנזיס ושטויות) תודה שבז

shabaz

New member
בבקשה

תנסה בכל זאת... אפילו אם הוא כועס עליך... הוא עדיין המורה שלך. תנסה לפחות...זה כל מה שאני מבקש תודה שבז

Rensuare

New member
תן לי להבין

אתה לומד משהו (מאגיה קרבית, או איך שלא קראת לזה) ואין לך אפילו מושג קלוש מה זה? גם לפי תוכן ההודעה שלך ניכר כי אתה מעריך מאוד את המורים שלך, אז... מה בדיוק קורה כאן?

אלירטי

New member
מאגיה קרבית

במאגיה קרבית נדמה לי שהכוונה היא לכישופים לוחמניים כלומר כאלה שמשתמשים באנרגיות לפגיעה (פיזית ו\או רוחנית) כמו כישופי הגנה מסויימים שמחזירים כל פעולה שנעשית על המכשף ליריב בעוצמה רבה יותר או הכישופים הומפיירים למיניהם שהועלו פה שאיבת אנרגיות מאונס. כל אחד יחליט לעצמו אם הוא מעוניין ללמוד את זה או להאמין בזה (אני חושבת שאין כאן הפרדה בין רוחניות לפיזיות נפט´יס) :) בקשר לכוונה שלה נראה לי שהיא התכוונה פשוט להוציא או יותר נכון לנשל מישהו מהיכולות שלו לזמן מסויים ואז להשיב לו אותן. לא יודעת אם זה אפשרי הממ יכול להיות תלוי אילו יכולות. השאלה היותר חשובה היא למה שמישהו ירצה לקחת משהו רק בשביל להחזיר?!?:)) לילה טוב לכולכם אלירטי

MGP

New member
בהחלט עליתה על נקודה.

למה לקחת משהו בשביל להחזיר? ומאגיה קרבית יש בזה רוחניות גדולה יותר מכל סוג כולל פיסית.

אלירטי

New member
המממ

אני אקח את המילה שלך על זה כי אני לא יודעת ממש למה אתה מתכוון ב"מאגיה קרבית" אני דיברתי על כישוף לוחמני וכמובן שהרוחניות גדולה יותר אבל היא משפיעה על מושא הכישוף בצורה פיזית ישירה בכל זאת "קרבית" לא? אם לא אז אולי סתם לא הבנתי נכון:) תענה במהרה ואגב אני נקבה גאה!! אלירטי:)

shabaz

New member
אמממממ

אז מזה שילטה באלמנטים זה לא מאגיה קרבית? (אל תצעקו...אני באמת לא יודע...אני סה"כ שואל שאני ידע) שבז

אלירטי

New member
אמממממ

לא יודעת לפי ההגדרה שאני נתתי שלא בטוח שהיא נכונה שליטה באלמנטים יכולה לשמש כ"קרבית" אבל זאת לא המטרה היחידה או העיקרית שלה ולכן היא לא מוגדרת כ"קרבית"

MGP

New member
התגובה שלך נכונה.

וגם שבז לא טעתה מאגיה קרבית שגם אני לא יודע בפירוש מה זה זה שילוב בין מאגיה לאנרגיה פיסית. ושם אין את חוק ההחזר (לפחות ממה שאני הבנתי) וזה קיים רק שיש לזה שם אחר.

shabaz

New member
רבאק

אני בן אתם מבינים? אני בן שבז שבמקרה הוא בן

Justin Angel

New member
אתה בטוח?

עד שהבדיקות שהזמנתי עליך לא חוזרות אני ממשיך לסווג אותך כ"א-מיני".

shabaz

New member
אז זה אתה המציץ לי

ולוקח דגימות שתן מהבית שימוש שלי אה? שבז

למעלה