יש לי שאלה...

Flame

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo39.gif

אני שואלת את עצמי את השאלה הזאת שבוע... האם אפשר לקחת למישהו את הכוחות לתקופה כלשהי? כלומר לקחת ואחרי זה להחזיר. שלכם להבה

nepthys

New member
אני חושבת שהיא פשוט התכוונה

לדבר הכי בסיסי - אנרגיית חיים. הדבר עליו ערפדות מבוססת, וגם חלק מהכישוף שנועד להזיק לאחרים.. (אולי תענה על השאלה של מאגיה קרבית? גם אני סקרנית, בחיים לא שמעתי את המונח הזה, וכבר הוא נשמע לי רע)

Black-Sphere

New member
הממם...

יכול להיות שהיא התכוונה למשל לתכונה של לראות הילות או כל מיני דברים כאלה.... לא שמעתי על המושג הזה עד שקראתי כמוך אותו פה, הוא זר לי, והוא נראה לי מצוץ מן האצבע. לא נתקלתי בשום אזכור על הדבר, מעולם. זה נשמעלי כמו מישהו שדיברתי איתו והוא אמר לי שהוא קוסם-לוחם... בחייאת... תפרידו בדי אנד די!

nepthys

New member
אתה זוכר את "מכשפה אמיתית"?

ואת ה"מאגיה אדומה" שהיא אמרה שסבתא שלה המציאה, וזה בעצם נלקח מרומח הדרקון.. זה נראה לי אותו הדבר בדיוק.

MGP

New member
ממש לא!

מאגיה קרבית לא קיימת! כי לא קוראים לה מאגיה קרבית זה שם שטיפוסים כמוני המציאו קוראים לזה באיזשהו שם אחר. ולא נפרה כמו שאמרתי מקדם.

MGP

New member
גם אני רוצה לדעת...

כי אני לומד מאגיה קרבית (רק התחלתי יותר נכון לא התחלתי) ואני עדיין לא יודע מה זה.

nepthys

New member
הראשי תבות NAPRA

הם שם של מגזין ביקורות על ספרים, נדמה לי.. לא גיליתי מה משמעותן עדיין..

nepthys

New member
ממי אתה לומד?

תביא אותו לכאן (נעשה בו לינץ´?).. ואיך אתה לא יודע מה זה אם אתה לומד את זה? עכשיו זה בכלל נשמע לי רעיון רע..

shabaz

New member
יש כזה דבר מאגיה קרבית

אבל אין לי מושג מזה. ושהיא התכוונה לקיחת כוחות היא לא התכוונה לערפדי אנרגיה...היא התכוונה שממש יקחו לך אותם, "יתקנו" אותם (במקרה הספציפי הזה) ויחזירו אותם לבעליהם החוקיים ושטויות. שבז

MGP

New member
מהסיבות האילו:

אני לא יודע מה זה כי בינתיים מלמדים אותי שטויות שאני יצטרך כמו חוקים ומה אסור ומה מותר ורק אחרי זה נתחיל מאגיה קרבית! ואחד מהמורים פה והשני משום מה לא נמצא בשום פורום אם אתם רוצים אני ינסה (אני בטוח שאני יכשל) להביא אותו.

MGP

New member
העוזר הנחמד

אפשר לומר כי השני לא ממש נחמד אבל גם הוא גבר! כן, למה הפתיע אותך? כולם פה אתם הפורום היחיד שיש בו הודעות עם מאה תגובות ומעלה.

Black-Sphere

New member
אם אחד המורים פה, מי הוא?

למרות שאני חושב שאני יודע, יש רק מורה אחד בפורום הזה (שאני יודע שהוא מורה)

MGP

New member
עכשיו יתחילו ניחושים?

כי יש אנשים שיודעים מי המורה שלי וזה שבפורום זה אחד שעוזר לו ומגלה לי דברים שהמורה לא אפשר לומר שיש לי שני מורים אבל אחד ראשי והשני עוזר לו והשני פה! אבל למה זה משנה לכם מי הם?

למעלה