יש לי שאלה עליכם

h a p k i d o

New member
חחחחח אם קשה לך לקרוא את ההודעות

שלי אז הבעיה אצלך ולא אצלי...ההודעות ה-כ-י---מ-ו-ב-נ-ו-ת---ב-א-ר--ץ--!!!!!

מה יש להגיד כשאין מה לומר?

ולא, לא רק אני מתקשה לקרוא אותך, ואם תקרא את הפורום תראה שגם אחרים מקבלים לפעמים את ההמלצה הזו (לבדוק איות בעזרת WORD), ומאותן סיבות. אם אתה רוצה שלא יקראו אותך, ולא יתייחסו אליך, למה אתה כותב?

hajy

New member
שמע גם לי אין משהו נגדך, אבל.......

אתה משתמש בהודעות שלך ביותר מידי סימני פיסוק וסימני קריאה ולכן כקוראים את ההודעה מקבלים מין מסר שלילי שאתה כועס על כולם. בבקשה, תחשוב על זה ולפני שאתה שולח את ההודעה תקרא אותה...

hajy

New member
תראה.....

כשילד לומד משהו חדש שניראה לו מגניב ובעיקר ילד היפראקטיבי יהיה לו דחף גדול מאוד לנסות את מה שהוא למד על חבריו ולפעמים הוא גם לא מודע לכוחו. זאת בעצם בעיה שגם לי יש, אני משתדל לא לריב עם ילדים מכות אבל לדוגמא לא מזמן הייתה לי תחרות בקונג פו, ממש התרגשתי לילה לפני התחרות קראתי לאח שלי שיבוא קצת להיתאמן איתי ( אני בן 14 והוא בן 11). תוך שניה הוא שכב על הריצפה ובכה בגלל בעיטה חזקה מידי שנתתי לו לרגל בלי להיות מודע לכךשהיא חזקה. הייתי ממש נלהב לקראת התחרות ולא עשיתי את זה מתוך רצון לפגוע בו אלה רק מתוך רצון לשחק וסביר להניח שזה גם מה שיקרה לילד היפראקטיבי... (באופן כללי אני לא מגדיר את עצמי כילד היפראקטיבי, תמיד הייתי הילד הטוב והשקט...)

אז הוא טיפה מבוגר ממה שחשבתי,

כלומר אפשר לשלוח אותו לכאן, וגם לאייקידו. חשוב לתת לו את האופציות, שידע שיש הרבה שיטות שונות - אם לא מתאים לו אחת, הוא יכול לנסות אחרת.

Pyongwon

New member
דיסלקסיה, אלימות ואומנויות לחמה

שלום לך, לנו יש במועדון כמה חברה עם בעיות קשב וריכוז (גם בכיתות הגבוהות) והם קיבלו אישורים על כך והצליחו לעמוד בבחינות הבגרות עם הקלות אלו. אם יש בן אדם אלים ביסודו ורואה כמה האלימות למעשה לא פותרת דבר (היות ותמיד יהיה מישהוא יותר חזק או מהיר יותר או זריז יותר) בדרך כלל (נוכחתי לדעת) שהוא נרגע. יש לנו כמה מקרים שהתחילו כאלימים והשתנו. לעומת זאת, זה לא אומר שיש איזה "מתכון מדהים" שעושה את ההבדל. כפי שנאמר, גש (או גשי) למועדון קרוב למקום מגורייך ורא/י מה קורה שם. הכי חשוב לזכור שהמועדון הראשון בו יתחיל אחיך להתאמן בו יהיה המועדון שאם לא יוכל להמשיך בו ילמד את הדברים הראשוניים - ואחר כך לשנות את הדברים (או לעבור שיטה) זה לא קל. אני הייתי מציעה שילמד אומנות לחימה קשה - טאקוונדו או קראטה (ושכל אלו שמנסים לתקוף אותי שירדו ממני!) או כל שיטה שעוסקת במגע גופני. שירגיש על עצמו מה הוא עושה ומה עושים לו. לדעתי, אומנות לחימה רכה לא כל כך תעזור, אך זה למעשה לשיקול שלך ו/או שלו. בהצלחה! ג'ס. בהל מקרה, בהצלחה עם נסיונות ההתחלה של אומנויות הלחימה.

"שירגיש על עצמו מה הוא עושה..."

לא תמיד הילד יקבל "משוב" של מה הוא גורם ועד כמה הוא מכאיב לאחרים, דרך זה שיכאב לו.

sub ziro

New member
תאמין לי כשהוא יקבל בעיטה tkd

בראש הוא ידע טוב מאוד וירגע באופן פלאים

למעלה