יש לי שאלה אליכם

2 Mיכל

New member
אני לא אוהבת אותו אבל יש המון סיבות

כתבתי על זה פרוג'קט (=עבודה לבגרות) באנגלית
. קודם כל
הוא מציאותי. לא מושלם מדי ולא הרוס לגמרי. יש לו כמה תכונות שליליות, אבל גם הן מופנות לאנשים הנכונים. במי הוא מתעלל? סנייפ ופטיגרו, השניים שאנחנו הכי שונאים (או אמורים לשנוא). הוא קצת מסתורי ומסקרן, אינטיליגנטי, בעל כריזמה, נדיב, נאמן, אמיץ וכמובן משתייך לצד של הטובים. חוץ מזה הוא
בא מרקע גזעני, מרד ועבר לצד הטוב (הצד שלנו). זה לא צעד קל במיוחד אז כבר יש לו נקודת פור.
ישב במשך 12 שנים בכלא על פשע שלא ביצע. כולנו מרחמים עליו במידה מסויימת.
מסור להארי יותר מכל אחד אחר. לאכול עכברושים כל השנה הרביעית כדי להיות קרוב אליו, אפילו שהוא לא יכול לעשות כלום כדי למנוע את התממשות הסכנה שהארי היה בה, זה הרבה יותר מנאמנות.
מת בטראגיות ובת דודתו המרשעת גרמה למותו. הוא הקריב את עצמו ובא למחלקת המסתורין כדי להציל את הארי. ושני דברים אחרונים
הסיפור כתוב מנקודת המבט של הארי. סיריוס העניק את האהבה שמעולם לא הייתה לו וכנראה גם לא תהיה. ברור שנאהב אותו.
רולינג רצתה שנאהב אותו ויכאב לנו שהיא הרגה אותו. אולי כדי להראות לנו שאף אחד לא מושלם.

מה יא

New member
מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

ואני חוזרת בי, זה לא הכל פאנפיקים... אבל זה חלק מזה.

Gaius Octavius

New member
משתי סיבות פשוטות מאוד -

1. הוא מסתורי, דבר שבהתחלה גורם לסקרנות רבה. 2. הוא מת. תמיד אוהבים את המת. אם מישהו יטפס על עמוד חשמל, יעצרו אותו. אבל אם מישהו יטפס על עמוד חשמל ויתחשמל, לפתע הוא היה אדם כל כך טוב ומתחשב ועדין, והכי חכם והכי מוכשר והעתיד שלו היה הכי טוב שהיה יכול להיות... שמעתם פעם הספד רע? אם לא, אז איך יתכן שבכל זאת בעולם יש אנשים רעים?

מענין איזה הספד יהעיה לוולדמורט

"הוא היה אדם ששגה" "הוא נמך אחרי הדרך הלא נכונה" אבל האם וולדמרוט עדיין יכול להחזיק בתואר אדם? אולי זה פוטר את הבעיה.....

כן, של דמבלדור עליו...

אם לא הייתי קוראת את כל ששת ספרי הארי פוטר הייתי אומרת שהוא תמים, בחיי.

כן, של דמבלדור עליו...

אם לא הייתי קוראת את כל ששת ספרי הארי פוטר הייתי אומרת שהוא תמים, בחיי.

MetaalSryus

New member
טוב..

אני מסכימה עם חלק, עם חלק לא. אבל כשאני קוראת על סיריוס הדבר הראשון שעולה לי בראש זה "איזה סופרת גדולה רולינג!" איך היא הצליחה ליצור כזו דמות שלמרות שלא חסר לה צד רע כל כך הרבה אנשים בעולם אוהבים אותה (ואם זה לא היה ברור- גם אני כמובן מעריצה של סיריוס) ועוד דבר- הכי הסכמתי עם זה שאמר שאנחנו אוהבים את סיריוסז כי הארי אוהב אותו, וכי הוא מעניק לו נחמה ומבוגר כל שהוא בעולם שהוא יכול להתקשר אליו באמת. גם על זה מגיע לו אהבה גדולה.

למעלה