יש לי שאלה אליכם

אני לא הארי

ובעצם אני כמעט ולא אוהב את הארי... נכון הוא גיבור כי הוא חי ומתנהג נורמלי למרות שלא ראה את ההורים שלו... ובכ``ז הוא חי ביותר מדי עזרה ממוריו וחבריו... חוץ מהפטרונוס למאה סוהרסנים הוא בעצם לא עשה כלום לבד, חוץ מלסכן את חייו וחיי חבריו... ‏ ‏

אממ...

לא אמרתי שזה חטא... אבל קשה לי לאהוב דמות שלא עושה כלום לבד ושחי במזל ובפוקסים...

mjlk

New member
ארר

אבל לפני שהוא היה עם שיער מקורזל, מטונף ולובש בגדיים בלויים עם שיניים צהובות!!! ובנאדם יפה, ישאר יפה גם אם הוא עם שיער מקורזל, מטונף ולובש בגדים בלויים עם שיניים צהובות! מבין??

מה יא

New member
זה הכל הפאנפיקים../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

שמכניסים לאנשים לראש כמה פעם הוא היה אליל הבנות והכל. לא שיש לי בעיה עם פאנפיקים

City Of Angel

New member
זה ממש לא הכל פאנפיקים..

אני (ורוב האנשים) לא קוראים פיקים. ובכל זאת אנחנו מתים עליו

2 Mיכל

New member
זה לא. ניסיתי לכתוב מאמר על כמה אני

לא מבינה למה כ"כ אוהבים את סיריוס למרות שהוא בנאדם מגעיל, ותוך כדי הגעתי למסקנה שדווקא יש לזה הרבה סיבות (והן לא כוללות את העובדה שהוא היה יפה בצעירותו
).

ת'אמת, את צודקת.

בפיקים מציגים אותו בתור חרמן ומגעיל!
אבל אם מסתכלים לפי הספר הוא בנאדם טוב!

מה יא

New member
הו, לא../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

בפאנפיקים הוא דווקא הכי חמוד

mjlk

New member
../images/Emo2.gif

בגלל כל מה שאמרת עכשיו! את לא מבינה??? דמות מתוסבכת זו הדמות הכי שקסית סקסית שיש!
ועכשיו יותר לעומק... ואני חוזרת ואומרת את זה כל פעם מחדש (כל פעם שואלים את זה שוב) - כשרולינג אומרת "נאה" היא מתכוונת "חתיך הורס ממיס ההאעהאהעא" אבל היא כותב "נאה" כי היא לא יכולה לכתוב בספר "חתיך הורס ממיס העאהעאהעאה" יש מבין? היא גם אומרת את זה על טום (
) אבל זה משהו אחר לגמרי. סיריוס הוא משהו נוסח פרד וג'ורג' ואפשר להבין את זה מהקטע שבו האגריד, מקגונגל, פליטיק ורוזמרטה מדברים על זה בספר השלישי... ג'יימס וסיריוס לא היו סתם שוויצרים, הם השוויצו כי הם היו "מלכי הכיתה" ה"מקובלים" וה"מופרעים" של השכבה... אפשר להבין שכל הבנות אהבו אותם כי ג'יימס היה כל פעם מציץ על הבנות כדי להרשים אותן ונראה לי שכתוב שהן היו מצחקקות או משהו.. ואם לא... אז סביר להניח שהן היו מצחקקות... לא חייבים ל"חיות" בתקופה של הדמות, או בימי הזוהר שלה, כדי להבין מהי הדמות.. סיריוס הוא: יהיהר מצחיק אהוד בוגד שקסי סקסי נאה (הוא בן למשפחה טהורת דם וזה מעין הרגל להיות חתיכיים ברמות מפחידות) חכם (אנחנו יודעים את זה משינויי צורה) ונאמן בטירוף. מה עוד צריך בשביל להתאהב כל כך בדמות הזאת??

Fairywitch

New member
אני אהבתי את הדמות כי הוא היה קרן

אור של תקווה להארי- תחליף אב בשבילו, שכמעט נתן לו מקום חדש לחיות בו.

yoelel

New member
סיריוס הוא.

אמיץ. גיבור. עריק. שיער ארוך. הופך לכלב. סנדק של הארי.[זה כבר משהו]. יש בו כמעט כל מה שאני רוצה להיות...

לא נראה לי שיש לזה הסבר

אחת הסיבות נראה לי שאנשים אוהבים אותו כל כך היא בגלל התדמית שיצאה לו מהפיקים של בנות הפורומים השונים. למען האמת אהבתי אותו עוד לפני שקראתי פיקים, בגלל שהארי אוהב אותו. בגלל שכשאני קוראת ספר אני מזדהה עם הגיבור וכל דמות שהיא לא טובת הגיבור ועוזרת לו היא אהובה. בעיקר שזה סיריוס שהוא פשוט, מן אבא שני, דמות כל כך משמעותית ועוזרת. גם כל החברות שלו עם ג'יימס שעולה כל פעם, החברות עם הארי. הדאגה להארי. הדאגה לשלושת הגיבורים שלנו ולבקביק. אני אישית אוהבת כל כך את הדיאלוגים של סיריוס עם הארי ושל סיריוס עם ג'יימס, כמה שיש.

למעלה