יש לי שאלה אליכם

MetaalSryus

New member
יש לי שאלה אליכם

למה אתם אוהבים את סיריוס (מי שאוהב)? ואל תתנו לי תשובה "כי הוא סקסי" וכאלה, אני מתכוות ברצינות! תחשבו שניה- מה אנחנו יודעים עליו בעצם? רוב הפגישות שלנו איתו זה בספר הרביעי והחמישי, אחרי שהוא הספיק לעבור ארבע עשרה שנים של גיהנום. סיריוס שאנחנו מכירים מהספרים הוא דמות הרוסה, גמורה, כואבת. היא עושה דברים בחוסר שיקול דעת. היא חייה באשליות העבר. היא צל חיוור לעומת עברו. ואת סיריוס של פעם- אנחנו יודעים עליו רק פרטים מעטים- כן, הוא נולד למשפחה אפלה, נבחר לגריפנדור, עזב את הבית והצטרף למסדר עוף חול וכו'. כל זה יכול להצביע על אדם חיובי מאוד, וגם על ילדותי ומתמרד. אנחנו יודעים שהוא חבר נאמן וטוב של ג'יימס, אבל זה עדיין לא הופך אותו לדמות חיובית כל כך. אנחנו יודעים שהוא היה שוויצר לא קטן בילדותו, ויש לו קטעים מספיק מעצבנים גם בבגרותו. בשתי ההצצות היחידות שלנו לסיריוס בימי הבית ספר, פעם אחת הוא מתעלל בסנייפ יחד עם ג'יימס, ובשניה הוא בוגד באמונו של רמוס וכמעט גורם למותו של סנייפ. בקיצור- מה הופך אותו לכל כך מיוחד? למה כל כך הרבה אנשים אוהבים אותו כל כך?

כי הוא סיריוס!

-נכון שהוא התעלל בסנייפ יחד עם ג'יימס, הוא בגד באמונו של רמוס וכמעט גורם למותו של סנייפ, אבל אסור לשכוח שהוא בסה"כ מתבגר! *כאן לפחות מישהו אחד יגיד שזה לא מצדיק את זה* אז מה אם האנוכיות והטמטום של גיל ההתבגרות סא לו בצורה כזאת קיצונית, הכי חשוב שבסופו של דבר הוא אדם די טוב. -חוץ מזה הוא מאוד אמיץ, גם איך שנוא העיז לעמוד מול המשפחה שלו, וכל מה שהוא הכיר, וגם בגלל שהוא ברח מאזקבן (שבשביל זה צריך להיות בעל כוח רצון גדול) -נכון שהוא עושה דברים בחוסר שיכול דעת, כי ישר אחרי שהחבר הכי טוב שלו נרצח, האשימו אותו ברצח ושלחו אותו לאזקבן. צריך לזכור שהוא נכנס לאזקבן בהיותו צעיר מאוד (סביבות 22 אם אני לא טועה) והוא לא הספיק לנצל את כל הזמן שהוא היה צעיר. גם לאחר שהוא ברח מאזקבן הוא היה צריך לברוח ואח"כ להישאר כלוא בכיכר גרימולד. הוא פזיז עכשיו כי לא ממש היה לו זמן לעשות אתזה בעבר (חוץ מהוגוורטס). -ברור שהוא צל לעומת עברו- הוא ריצה 12 שנים באזקבן באשמת רצח חברו הטוב ביותר! (רצח שלא ביצע כמובן) אין לי כוח לענות על הכל, וגם סתם חירטטתי (ברוב)

rds15

New member
כמעט רצח של בנאדם אי אפשר לפתור

כמשובת נעורים טיפשית. פשוט לא. להיות מתבגר זה לא סיבה להיות אידיוט, ולא סיבה להיות בריון. וזה בטח לא תירוץ להפגיש אדם עם אדם זאב בוגר.

הוא כעס עליו

ואי אפשר להגדיר את הסביבה שלו בתור סביבת ביה"ס-בית-רביצה במקום כלשהו שהמתבגרים כיום רגילים אליה. חוץ מזה, מה לעשות הוא אידיוט כמו רוב הנערים כיום!. אני יודעת שזה לא תירוץ, אבל עובדה שרמוס סלח לו, ושבסוף לא נגרם כל נזק פיזי. הוא התבגר מאז.

בהחלט לא תירוץ.

אם כל הנערים היו מתרצים את האופי הנבזי שלהם בכך שהם סך הכל מתבגרים, והם מתנהגים בהתאם לגיל ההתבגרות, מה היה סופנו היום. מה, לסיריוס אין אופן מחשבה עצמאי? הוא לא חושב לפני שהוא עושה דבר מסוים? ולהעריץ דמות כזו, טוב, רק בגלל המראה החיצוני היפה-בספק שלה, :/...

שיטחיות!!!!!!!1

אתם חייבים להתחיל להבין את הערך הנפלא של השיטחיות אנשים אוהבים לאוב מישהו בגלל מראה חיצוני! וכל מי שיגיד אחרת, משקר במידה כלשהי. חשוב לזכור שרולינג כתבה את הדמות, הוא לא אמיתי! מה שנותן לו את הזכות להתנהג ככה. חוץ מזה הוא בצורה מסויימת מזכיר את סנייפ, אז זה כמו שתשאלי "למה אוהבים את סנייפ" , כי ככה! כי הדמות שלו מורכבת ומעניינת.

ולכן

דמבלדור הוא הדמות הכי אהובה בעיניי... אממ...יש כאלה שאוהבים את סיריוס כי הוא עוזר הרבה להארי, הוא מקשיב לו הרבה ובעיקר הוא מתנהג אליו כמו אבא... והוא ממש לא סקסי... בעצם אין קוסם סקסי חוץ מכמה בנות... ‏אני חושב שדמות אהובה צריכה להיבחן מה היא עשתה במהלך כל הסדרה ולכן דמבלדור הכי אהוב... שוב, הכל ע``פ דעה שלי ואני לא בא לשכנע אף אחד!

mjlk

New member
"לא סקסי" ??? ../images/Emo46.gif

חחחחחחח כמו שכתבתי למטה... "נאה" בשפת הסיפורים של רולינג = "חתיך מדהים"

LiRs Lullaby

New member
למעשה, רולינג עצמה אמרה שהוא סקסי

היא אמרה שמישהי בערך בגילה ניגשה אליה, ולחשה "סיריוס הוא סקסי, נכון?" והיא ענתה שכן. הוא אוהב סכנה ואוהב למרוד. בחיי שאני לא מבינה למה אנשים לא חושבים ככה. זתומרת, כל התיאור הזה של מישהו בשם סיריוס בלאק(אפילו השם שלו שקסי!), עם שיער שחור וארוך ועיניים אפורות, זיפים ואופנוע אמור להעלות לרוב האנשים הנורמלים אסוציאציות ג'יימס דין, לא? לא צריך את המילה נאה בשביל להבין את זה....

איך

בנאדם עם שיער מקורזל, מטונף ולבוש בגדים בלויים עם שיניים צהובות הוא סקסי?

זה הכל פיקים.

זה הכל הפאנאפיקים האלה הכניסו להן לראש שסיריוס הוא יצור מושך. ויש לציין שזה הכל הן המציאו.

mjlk

New member
אל תהיה בטוחה...

אני אהבתי את סיריוס בלק לפני שבכלל ידעתי מה זה פיקים. פיקים הכרתי רק השנה, לא ידעתי שקיים דבר כזה, ואת הדמות של סיריוס אני אוהבת כבר מזמן... הפיקים אולי רק מחזקים את זה, אבל הם לא המציאו כלום. אני לא מבינה.. אתם לא רואים את זה שסיריוס הוא כזה מטריף בלי קשר לפיקים???

הוא מטריף

וחמוד ואפילו גם משגע!! רק שאני מכיר אותו בתור אחד כזה בסוף הספר השלישי וספרים 4,5. ויש לציין שדמות אהובה מבחינתי היא דמות שמכירים אותה לאורך כל הספרים... ואני לא יסתיר את אהבתי לגדול הקוסמים בעולם: אלבוס דמבלדור! תאמיני לי... לולא דמבלדור אז הארי כלל לא היה חי וסיריוס לא היה מתגלה כחף מפשע ואז לא היית אוהבת אותו... לא צודק?!

לפיקים יש 75% לפחות

השפעה על העדפת דמות מסוימת על המעריצים, אז לא רק שהם מחזקים את זה, הם גם ממציאים רוב הזמן... ולא
.

City Of Angel

New member
אולי בגלל שהארי אהב אותו?!?!?

מהרגע שהארי שמע את האמת על סריוס בסוף הספר השלישי הוא מיד הרגיש אליו תחושה כמו אל האבא שלא היה לו אף פעם. הספרים נכתבים מהעיניים של הארי, ואם הוא כל-כך אוהב אותו אפילו שהוא כמעט ולא התראה איתו, אז גם אנחנו אוהבים אותו.

למעלה