../images/Emo57.gifהנפילה שלי../images/Emo4.gif
זה די מביך האמת... הסתכלתי פה על הנפילות של כולם וראיתי שכולם נפלו בגלל דברים רציניים והכל... לי הייתה נפילה אחת כל החמש שנים שאני רוכבת... רכבתי על ברקת וזה היה ביום שגם ווינדי
וגם ג'ז היו חולים אז לא יכולתי לרכב על אף אחד מהם... (חשוב לציין שעליתי על ברקת פעם ראשונה בחיים שלי-וזה אחרי שנה כמעט שלא רכבתי על שום סוס אחר חוץ מווינדי וג'ז
) הייתי נורא לחוצה והכל כי... בסה"כ... פעם ראשונה. וברקת גם הייתה לחוצה-בגללי! אז התחלנו חימום והייתי מכווצת ורק חשבתי על זה שאני מפחדת=לא הייתי מרוכזת. בסוף הסיבוב חימום!!! הראשון נפל אוכף מהגדר... והיא נבהלת ואני חושבת שהתחילה קאנטר תוך כדי שהיא קופצת הצידה... ובגלל שלא הייתי מרוכזת בגרוש וגם חשבתי שהנה "זה רק חימום כלום לא יקרה". אז עפתי ממנה, ועצרתי עם הידיים כמו שאמרו לי לעשות אם אני נופלת... הבעיה היא שאם עוצרים עם הידיים יכולים לשבור את היד
כמו למשל שכשאני נפלתי שברתי שתי!!! עצמות ביד... וידעתי את זה... זה היה הקטע הכי מוזר שאני זוכרת. פעם ראשונה (ואחרונה בינתיים) שנפלתי ופעם ראשונה (ואחרונה בינתיים) ששברתי את היד-וידעתי ששברתי ת'יד!!! מוזר
בכל מקרה יש לזה מסר-באמת אבל באמת שאל תעלו על סוס לחוצים ולא מרוכזים... כי אם אתם לחוצים או לא מרוכזים הסוס מרגיש את זה!!! יעל
זה די מביך האמת... הסתכלתי פה על הנפילות של כולם וראיתי שכולם נפלו בגלל דברים רציניים והכל... לי הייתה נפילה אחת כל החמש שנים שאני רוכבת... רכבתי על ברקת וזה היה ביום שגם ווינדי