יש לי רעיון

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifהנפילה שלי../images/Emo4.gif

זה די מביך האמת... הסתכלתי פה על הנפילות של כולם וראיתי שכולם נפלו בגלל דברים רציניים והכל... לי הייתה נפילה אחת כל החמש שנים שאני רוכבת... רכבתי על ברקת וזה היה ביום שגם ווינדי
וגם ג'ז היו חולים אז לא יכולתי לרכב על אף אחד מהם... (חשוב לציין שעליתי על ברקת פעם ראשונה בחיים שלי-וזה אחרי שנה כמעט שלא רכבתי על שום סוס אחר חוץ מווינדי וג'ז
) הייתי נורא לחוצה והכל כי... בסה"כ... פעם ראשונה. וברקת גם הייתה לחוצה-בגללי! אז התחלנו חימום והייתי מכווצת ורק חשבתי על זה שאני מפחדת=לא הייתי מרוכזת. בסוף הסיבוב חימום!!! הראשון נפל אוכף מהגדר... והיא נבהלת ואני חושבת שהתחילה קאנטר תוך כדי שהיא קופצת הצידה... ובגלל שלא הייתי מרוכזת בגרוש וגם חשבתי שהנה "זה רק חימום כלום לא יקרה". אז עפתי ממנה, ועצרתי עם הידיים כמו שאמרו לי לעשות אם אני נופלת... הבעיה היא שאם עוצרים עם הידיים יכולים לשבור את היד
כמו למשל שכשאני נפלתי שברתי שתי!!! עצמות ביד... וידעתי את זה... זה היה הקטע הכי מוזר שאני זוכרת. פעם ראשונה (ואחרונה בינתיים) שנפלתי ופעם ראשונה (ואחרונה בינתיים) ששברתי את היד-וידעתי ששברתי ת'יד!!! מוזר
בכל מקרה יש לזה מסר-באמת אבל באמת שאל תעלו על סוס לחוצים ולא מרוכזים... כי אם אתם לחוצים או לא מרוכזים הסוס מרגיש את זה!!! יעל

OHIO

New member
אממ....

הנפילה הכי קשה שלי הייתה הראשונה והאחרונה שלי בנצר.... היחידה למי שלא הבין... רכבתי על אלפרד המפגר, והייתי בשעור עם חגית במגרש דרסז' עם הגדר הנמוכה... בקיצור, אלפרד היה לחוץ גם ככה וטל הדריך במגרש הכי למעלה לא זוכרת את מי אבל הוא עשה הרבה רעש... נראה לי שדני רכבה לבד ונכנסה בגדר או משו ואלפרד התחיל לרוץ ועצרתי אותו, ואז המשכתי לרכב ופתאום אין לי מושג ממה הוא התחיל לרוץ באטרף ועצרתי אותו שוב עם הפנים לכיוון הפתח (למי שלא יודע זה מגרש עם גדר נמוכה וב-A יש פתח... נווו מגרש דרסז'... שם מתחרים. בקיצור, הוא ראה את זה והתחיל לרוץ כמו מטורף ואז במקום להישאר עליו שירוץ לי בכל החווה ולעוף על איזה עמוד עזבתי אותו והפסקתי להחזיק ופשוט עפתי לתוך הגדר הנמוכה הזאתי על הגב ואז עשיתי מין גלגול מוזר על הגב... בקיצור שייייא הכואב, כל החווה ראתה, ולא יודעת מה קרה שם בדיוק אבל לא הצלחתי לנשום וכאילו... חגית הייתה בלחץ! לא בכיתי ולא כלום פשוט לא הצלחתי לנשום... ואז גם בקושי הסכמתי לחזור לרכב על סוס אחר... אבל אחת הנפילו הטראומטיות שלי... חחח וטל ראה את זה ובכל הזדמנות שיש לו הוא עושה לי כזה "תיזהרי לא ליפול כמו אז שנפלת מאלפרד" ומתחיל להריץ על זה צחוקים ועל איזה צניחה הבאתי שם וכאלה... אין לי מושג איך הוא זוכר את זה... זה היה לפני יותר מ-4 שנים... אבל זוכר... חחחחח

MorH

New member
טוף אז ככה../images/Emo122.gif

1 מויקי ( שכיום היא טינקרבל ) - בתחרות קפיצות הראשונה שלי אז קפצתי את הגדר , זה היה במשמר - העמק 4 מאנדראה - באחת מהן שברתי את הכתף א ונפילה אחת מאיזה סוס ששכחתי את שמו ( מהאורווה הקודמת ) ועוד איזה 3 נפילות ...

chompi2

New member
אממ נפילה שלי!!

רכבתי על עידו הסוס האהוב עלי והוא נבהל ולא שמתי לב ופתאום אני על הרצפה! כאב קצת בגב זאת הייתה הנפילה הראשונה שלי אז זה היה די קשה לחזור 2 שיעורים אחרי הנפילה רכבתי נורמלי ואז שיעור אחרי זה נתקפתי פחד לא יודעת עם זה מהנפילה אבל זה היה ממש מוזר

chompi2

New member
עכשיו שקראתי את של כולכם

אני לא מרגישה יוצאת דופן מזה שיש לי עדין פחד קצת שפתאום הסוס יבהל ואני לא אשים לב ואפול

והווו...היו כמה כואבות!../images/Emo122.gif

אני מנסה לסכם את כל הנפילות שלי: ז'ק אזמרלדה דינה בן דארמה זיהו ניראה לי אבל בטוח היו עוד שכבר שכחתי! מז'ק נפלתי לפני חודש בערך...הוא סירב לי לאפרייט כי קמתי לפניו ופשוט עפתי קדימה מעל הראש לו ופגעתי עם הרגליים במכשול ועם הראש בחול וזה היה ממש ממש לא נחמד..כל פה שלי היה פצעים כי נפלתי עם הפנים בחול ובקיצור - כמה ימים טובים של כאבי ראש! אזמרלדה..זיכרונות! אחותי רכבה על יפה ואני על אזמרלדה והייתי ממש קטנה, היא נבהלה כניראה ממשהו וחתכה לי למגרש האחרון ונעצרה שם ואיכשהו עפתי מעל הראש שלה! זה היה דיי גבוה...נחתתי כמובן על הגב ולא יכולתי לנשום - עודד רץ אליי ולפני שהוא הגיע קמתי ואמרתי שאני לא יכולה לנשום ונפלתי פשוט בחזרה לחול...אז הוא השכיב אותי ופתח לי את הכפתיים ואמר לי לנשום מהאף והכל ובדק שלא שברתי כלום..חיחי ודודה שלי יושבת על הדשא וכמעט מתה מבהלה! אחת הנפילות הכואבות שלי! דינה - הנפילה הראשונה שלי והכי מפגרת! רכבתי בקבוצה וזה שהיה לפני רכב על רקפת ועשינו קאנטר כל פעם הראשון רק ולא הצלחתי להחזיק את דינה והיא גנבה כל פעם קאנטר כזה וצביקה התעצבן כי לא העברתי אותה לבד והכל אז ייתי ראשונה והוא פתאום צועק לי "קאנטר!" ודינה שמעתה אותו צועק ועברה לקאנטר ולא הייתי מוכנה ופשוט נפלתי על התחת! בן - אחת הנפילות המבהילות ביותר! עם נגה הסתומה! כל פעם אני רכבתי על מרקו וגל רכב על בן, אז הם רצו לקפוץ אז גל לקח לי את מרקו ואני הייתי צריכה לרכב על בן כי זה היה בקייטנה ולא היו סוסים וזה...ובן היה מצ'וגע כמו תמיד ועד עכשיו לדעתי. אז הייתי פיצית כזאת! אז רכבתי עליו וונדי הייתה ראשונה ואני וגן אחריה, נגה אמרה לי להיות ראשונה ואני לא רציתי כי בן סייח מפגר והיא אמרה שלא יקרה כלום אז הייתי ראשונה. אז עבדנו בלי ארכובות ואני לא הייתי בטוחה שזה כדאי על בן אבל היא אמרה שוהא רגוע בשיעור הזה והכל אז חמש דקות אחרי שהורדתי ת'ארכובות הוא נהבל ממשהו וקפץ לי פנימה ועשה מלא באקינג ולא הבנתי מה קורה ולא הצלחתי ממש להחזיק ולא היו לי ארכובות אז עפתי! נחתתי כמו תמיד על הפרצוף - יש לי כזה כישרון! אז בן רץ לו חופשי במנאז' ונגה לא שמה לב בכלל כי הסוס שאחותי רכבה עליו הלך אחורה והיא נבהלה אז נגה הייתה עסוקה בה ולא שמה לב בגרוש מה נסגר איתי! אז לא יודעת מה מישהו קרא לה או משהו אבל אני קמתי לבד ואז היא ראתה אותי בכלל ולא הבינה מה קרה ושאלה למה ירדתי מבן ואז שולה ראתה שנפלתי ובאה לקראתי ושטפה לי פנים וכל זה...חיחיחי דארמה - נפילה רגועה ולא כואבת! עשינו דרסאג' וצביקה אמר לי שהרצועה של הארכובה עומדת להקרע אז לא הפעלתי ממש לחץ על הצד הזה ואז קפצנו ואחרי המכשול לא הפעלתי לחץ ולא משקל לעבקים ולא כלום ונפלתי על הרגלים פשוט...חיחיחיחי ניראה לי זיהו! אם אני אזכר אני אוסיף...

Vintage Queen

New member
המממ בז!!

נפלתי ממנו רציני וכאב לי לרכב איזה חודש אחרי ומאז אני עוד סובלת מכאבי גם פשוט עליתי עליו וסידרתי ארכובות והוא דפק לי באקינג... אפילו הקסדה שלי עוד לא הייתה סגורה :/ (ברוב טיפשותי!) אז עשיתי שתי סלטות אחרוה ונחתתי על הגב! ומכאן גם השם שלו (ב.ז זה ראשי תיבות של בן זונה! חח אבל זה סוד! אל תגידו לו שבגלל זה קוראים לו ככה כי הוא חושב שזה על שמו של באז שנות אור!... חח עכשיו הוא באמת מותק הסוס הזה! אבל אז הוא היה משוגע!)

Vintage Queen

New member
חחחחח

ברצינות אחרי שנפלתי ובכיתי ולא הצלחתי לנשום אילן אמר שזה השם הכי מתאים לו וכשהוא אמר לי למה זה הדבר היחיד שהצליח להצחיק אותי באותו רגע!! פפפפפפ

יש לי המון נפילות....../images/Emo3.gif

היה לי שיעור קפיצות על טוי בוי וזה היה אחרי כמה ימים גשומים אז המנג' היה קצת בוצי וקפצנו אוקסר של איזה 60 ס"מ שהיה בקצה של המנג' בירידה (המנג' שלנו עקום
) וממול היתה הגדל אחרי איזה 7-6 צעדים והוא הלך ישר 5 צעדים וב- 6 הוא פנה שמלאה במקום ימין שלשם אני פניתי ועפתי על הגדר...זה מממש ממש כואבבב יש לי סימן וזה היה לפני איזה שנה! נפלתי עם הצלע בגדר...חחח לא יכולתי לנשום כמה שניות חחח
ואחרי זה לא ממש הסכמתי לרכב על השמן בערך חודש
היה לי שיעור דרסאג' על ג'רי ולא עשיתי לונג' לפני אז בחימום היו לו כמה ניסיונות לפרוץ אבל לא עזר לו ואז הוא התחיל סתם באקים מפגרים אבל חזקים וזה גם לא ממש הפריע בהתחלה ואז אחרי איזה 3 סיבובים עשיתי חציע מעגל והוא קפץ ועשה 3 באקים רצופים ונפלתי\הפלתי את עצמי וזהו...ואין לי כוח לרכב עליו כל כך יותר מאז...כי הוא לא נותן לעבוד הדבר היחיד שהוא עושה זה באקים אז עברתי לסוס שאפשר היה לעבוד איתו...
הנפילה הכי רצינית שלי היתה מסוס בשם בלו שהיה בערך בן 4-3 וחצי כזה...כל השיעור הוא הלך טוב (דרסאג') עגול וחמודד כזה! ואיזה 10 דקות לפני סוף השיעור עשיתי קאנטר מסביב למכשולים במנג' הגדול והוא שניה הוריד את הראש ואני הסתכלתי לבדוק מה הוא עושה שם במקום להרים אותו אז התכופפתי קצת והוא הכניס באק ממש חזק ואני עפתי על הגב ולא יכולתי לנשום איזה כמה שניות ואנשים באו אליי ועשו לי כזה "כמה אצבעות יש לי!?"
חחחח וממש כאב לי הגב ובכל זאות עליתי עליו שוב...ובגלל זה כואב לי הגב עד עכשיו וההורים שלי רוצים שאני יפסיק לרכב...
שבועיים בערך הלכתי כמו זומבי מרוב כאבים...לא יכולתי לשכב על הגב או לשבת יותר מ-2 דקות...
קפצנו כרגיל עם טוי בוי והיה שיעור ממש טוב ובאתי לאוקסר ופעם ראשונה הא סירב אז נפלתי על הגב אחרי המכשול והפלתי אותו והכסדה שלי השתפשפה, עליתי, באתי, הוא סירב שוב ונפלתי אותו הדבר אבל הוא המשיך לקפוץ ונחת עליי כזה באיזור של הראיות ,מפתח הלב...
חחח היה נורא נחמד היה לי סמין של פרסה...
ואז לר כבתי עליו בערך חודשיים
ויש עוד 100 בערך אבל אני לא יכתוב...

groolo

New member
או קיי

אני נפלתי 3 פעמים פעם ראשונה הייתה הכי כואבת כשעשיתי קאנטר במנז' עם המושכות רפויות עד הסוף ורצו כלבים ליד הבהילו תסוס ונפלתי על הגב זה (זה היה כואב רצצצח) פעם שנייה זה היה כשרכבתי בלי אוכף מרוב חוכמתי עשיתי קאנטר ובטרוט המהיר אחרי הקאנטר נפלתי על התחת גם היה כואב מאוד יש לנו מעל למנז' רשת צל ומה שקרה בפעם השלישית הרשת נרעה מהרוח נפלה עלי ועל הסוס ונפלתי לסיכום: לדעתי הפעמיים הראשונות היו בשמתי לגמרי הייתי צריך להשתלט על הסוס ובפעם השלישית גם אבל זה היה הרבה יותר קשה וישר אחרי הנפילות עליתי חזרה על הסוס ויצאתי לטיול או משהו מרגיע כדי לפרוק עצבים

barakcastro

New member
הנפילות שלי!!

וואי אתם אשכרה סופרים את הנפילות שלכם??? אתם יודעים שאומרים שמי שעוד לא נפל 7 פעמים לא רוכב אמיתי.. מה לגבי 70??? חחח טוב, אני לא סופר אבל אני מתאר לעצמי שנפלתי יותר מ70 פעמים... היו לי תקופות שהייתי נופל כל שיעור..{מזזזמממןן!!!} אממ אני לא זוכר הרבה נפילות מיוחדות שהיו לי! אבל בכל זאת.. אחת הייתה מזמן מרנואר בתחרות בכנות... אז קפצתי ואז הוא עשה כזה באקינג ואני נפלתי על הגדר.. רק שתבינו נישברה לי הקסדה..חחח אבל לא כאב במיוחד... חוץ מיזה..שברתי את היד משיא כי קפצנו איזה אפרייט של איזה מטר מטרוט, באתי בלי קצב בכלל הוא עצר מול המכשול, אני כבר הייתי בדרך לצצד לעשות שוב ואז הוא ניזכר לקפוץ, הקיצר הייתי אחריו בתנועה באיזה חודש, בעלייה שלו אני הייתי אחורה ובנחיתה שלו עפתי על הקדימה של האוכף והיד נידפקה לי במקום של הגבנון {אבל באוכף} ואז נפלתי לצד.. אמממ... טוב היו עוד איזה מיליון נפילות.. אב כלום לא רציני... מקווה שהיה לכם נחמד לקרוא.. שבוע טוב

°fanta°

New member
אמ...

שרק התחלתי לרכב בערך בשיעור החמישי שלי משהו כזה רכבתי על סוסה אחת ועשיתי איתה קנטר ואז הייתי אמורה לעבור איפשהו ופשוט נתקעתי בעמוד כי היא התחילה ממש לרוץ ועוד לא ידעתי לעצור טוב ונפלתי עם העמוד על הריצפה ונפתחו לי כל השפתיים... אבל אחרי איזה שבועים חזרתי לרכב

../images/Emo6.gifנפלתי אתמול!!!

לא תאמינו אבל אחרי הרבה שנים שבכלל לא נפלתי מסוסים דווקא אתמול הייתה לי נפילה, לא קשה מידי אבל זאת לא היתה נפילה מהסוס, אלא נפילה עם הסוס. הסוסה שרכבתי עליה היא נוטה מאד למעוד אך היא תמיד, או כמעט תמיד, מצליחה להרים את עצמה ולהמשיך לרוץ. אתמול עבדתי איתה והיא עבדה מצוין, עשיתי איתה כל מיני תרגילי כינוס ואחרי שעשתה את מה שביקשתי ממנה נתתי לה חופש ואז היא מעדה וניסתה להרים את עצמה אך גם עם היד השנייה היא מעדה ואני מצאתי את עצמי נמצאת מעל הצוואר שלה והתגלגלתי ממנה אבל זה לא היה גבוהה כי גם היא נפלה. מה שהיה מצחיק בכל העניין שכולם חשבו שקרה לי משהו ושזו היתה נפילה כל כך קשה אבל אני בכלל לאנפגעתי וזה דווקא היה כיף. תראו איזה צרוף מקרים: אחרי שביקשתי מכם לכתוב לי על נפילות שלכם גם אני נפלתי, די אני יותר לא מדברת על נפילות.

זה באמת לא היה נעים

עכשיו יש רק בעיה אחת והיא: איזה עוגה אני הכין. אצלנו בחווה ושמעתי שזה די מקובל אצל הרבה חוות שמי שנופל מביא עוגה. אני חושבת שאני אעשה עוגת שוקולד עם קרם וניל כזה משו משו.

אוקיי, שלי לא הייתה נפילה כל כל קשה

....... זה קרה בפסח שעבר, שהייתי בקיטנת רכיבה בחווה. עליתי על סוסה שקראו לה זיפו,שכבר לא נמצאת בחווה. באיזהשהוא שלב עלינו לקאנטר, ואני כנראה בעטתי בה חזק מדי (מסתבר שהיתה לה רגישות קטנה בבטן ואני לא ידעתי), והיא התחילה להשתולל לי כמו פרא אדם. לא, כמו סוס פרא. ואז באיזהשהוא שלב פשוט החלקתי הצידה לכיוון הגדר- ובמזל לא נתקעתי בו. קיבלתי מכה כואבת למדיי בגב התחתון..

למעלה